Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co z tą łomżą |
co sie dzieje w tym mieście jak nie zabili to zaginiony i tak dookoła co sądzicie o tym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co z tą łomżą |
jak zyc panie premierze jak zyc Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Sądzę,że takie przypadki mogą być częstsze .
|
|
juz pare dni nie jem boje sie wyjsc do sklepu zeby mnie nie zabil jakis obuz, pizza z dowozem juz mi sie przejada powoli Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hehe dobre adamosxxx
|
|
Adamosxx,to u Ciebie już jakby melina hehe
|
|
malina Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
może trzeba zwiękrzyć liczbe punktów z alkocholem bezrobocie za......te a gorzały w bród i to hyba jest przyczyna brak pieniędzy na trunki doprowadza do takich sytuacji a co nato kochani nasi radni
|
|
bieda się dzieje!!!!!!!!!!
|
|
Resocjalizacja potrzebna co nie którym bo czeka nas zagłada jeden drugiego wybije aż strach pomyśleć ze są tacy ludzie zli pełni agresji do tego alkohol narkotyki i mamy zabójstwa rozboje kradzieże myśle że to otoczenie patologiczna rodzina ma wpływ na kształtowanie człowieka dlatego tak sie dzieje i co najgorsze w tym wszystkim ze my nie mamy na to wpływu
|
|
Kasia1986 -młoda ,a dobrze pisze :)
|
|
Nie przesadzajcie, nie jest aż tak źle. Nie popadajcie w psychozę. Adamosxx śmiało do sklepu(nawet po flaszkę), mam nadzieję, że przemkniesz bez zamordowania.
|
|
Marlen nie taka młoda ;)25 się ma;)
|
|
Młoda ,i proszę się nie kłócić z prawie rówieśnikiem starszym .
|
|
prawie jak w niu jorku, codziennie zabójstwa, jak na promocji w święta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |