Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie bardzo głośno,obecuje |
Prezydent tak uważa, poniewaz to ich szef. Chronieni są artykułami. Mogą pewnie i nas pozabijać, niewiel im brakuje. Ciekawe czy prezydent zapłaci mi za pogniecioną maske w moim samochodzie, którą strażnik uszkodził przypierając mnie do niej. Zobaczymy co prokuratura powie. Akurat taki temat w parlamencie europejskim, będzie bardzo ciekawy. Jeżeli przegram sprawe, to mam lepsze znajomości w Parlamencie europejskim niż prezydent i jego armia i tam się powołam. Obiecuje, ze będzie głosno Przestepca
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie bardzo głośno,obecuje |
i?
|
|
A o jaką sprawę chodzi?? Rzuciłbyś jakieś światło.
|
|
|
Jego Eminencja na pewno tobie pomoże. Łomża, ul. Sadowa. Tam skieruj się najpierw.
|
|
Te przestępca chyba żeś się czegoś naćpał bo zdania bez składu piszesz , jaka bruksela , jaki parlament , a co prokuratura powie to już niedługo się dowiesz i to ty najszybciej , a nie omieszkaj i nas powiadomić o tym . Ale nie wybiurczo , jetseśmy ciekawi . A chłopie ja mam też parę spraw do załatwienia jak masz takie znajomości w tym parlamencie to może i mi coś pomożesz . A i trzymam za słowo że w europie będzie głośno na Twój temat i sprawy o której tak dużo nam napisałeś . Jak dobrze że jest te forum bo można się wypłakać , KAŻDY POPAPRANIEC MOŻE NAPISAĆ CO CHCE MAM TU NA MYŚLI I SIEBIE OCZYWIŚCIE. ALE TAKICH BAJKOPISARZY JAK TY TO JUŻ MAM DOŚĆ . JUŻ JEDEN NAKRĘCAŁ FILMY PISAŁ TEŻ GŁUPOTY I ZAMILKŁ . POZDROWIENIA DLA PREZESA504
|
|
haha, dzieki za poprawienie humoru;)
|
|
e ti robaczku skromniaczku dopiero żem się doczytał że w Brukseli Via Baltica przyklepali PRZEZ ŁOMŻĘ , a ti nic nie piszesz CAŁA SPOŁECZNOŚĆ ŁOMŻY DZIĘKUJE WSZELAKIM TWOIM WPŁYWOM NA PODNIESIONĄ KWESTIĘ
|
|
sadowa eminencja ? chodzi o padre w sukience? eh narmalnie kaszmar
|
|
Przestępca przyjacielu masz takie znajomości a ja bezrobotny jestem załatw mi kasę z Unii bo chce mieć swoją firmę 18 000 zl wiem że to bardzo duża suma ale pomóż. Ja poświadczę że widziałem jak strażnik pogiął maskę
|
|
trzeba było wezwać policję po wgięciu tej maski
|
|
To jesteś Przestępcą?...czy ofiarą? (bo się pogubiłem)... Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
No stary,skoro tak jak napisales w tytule tematu z OBECUJESZ to na pewno bedzie wesolo. Pewno masz kontakt do tej z parlamentu Basi co tam w szatni swiatlo gasi? Tez ja znam ino nie myslalem ze laska miewa takie chody!
|
|
wydaje mi się, że już drugi raz ogłaszasz sensacje a tu ... nic. Tak naprawdę to całe to pisanie nie jest jasne, tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi.... "ale o co chodzi?":)
|
|
A co ma parlament europejski do straży miejskiej? Może ci chodziło o Strasburg?:) Europejski Trybunał ds Człowieka? Ale aby tam, to trzeba najpierw wyczerpać wszystkie drogi tu:)
|
|
On w Parlamencie zna mikrofon w ktory pluje przewodniczacy
|
|
Berenike Ale o co chodzi ??? Ha ha
|