Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fajna akcja |
Idę sobie 5 min temu k.Stokrotki a jest 13:20 i słyszę wielkie wycie patrzę a to koleś rusza z piskiem opon galantem w stronę Ks.Janusza bierze cztery samochody z lewej i tu ZONK kobieta chyba zobaczyła idiotę w lusterku i się zatrzymała a on właśnie tam się wciska i tak się wciskał że skosił znak i przypierd..ił w drzewo ale to jeszcze nic - wycofał i z piskiem chodu a chyba jego kolesie wyskoczyli z drugiego auta pozbierali plastiki i inne części które mu odpadły pochowali do bagażnika i także chodu :) buehehehheheheheheheheheh BRAWO łomżyńskie buraki więcej takich kierowców tu nam trzeba bo nie ma to jak przed panienką popisać się jakiego fura ma kopa hahahahhahah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fajna akcja |
Hahaha a kredyt nadal trzeba płacić ..............
|
|
i jeszcze za znak zaplaci;)
|
|
Teraz pewnie siedzi w garażu i wycenia straty ;)
|
|
Lomzyniacy to buracy,niewiem co jest ale oni sa jacys zakompleksieni,karac baranow za to ze po ulicy chodza,nie wszystkich ale w wiekszosci.
|
|
CHODZĄ z piskiem opon i koszą kilka samochodów na drodze i znaki drogowe ? :) Ty wpm rozumiesz to co czytasz ?
|
|
Mniodek czy blarczyk ty?
|
|
no to na prawdę fajna akcja he he he .... jeżeli jechał w stronę ks. Janusza to na pewno już go mają bo tam jest monitoring i kasa się posypie za znak drzewo i za ucieczkę z miejsca zdarzenia , no i kolesie co mu pomagali też odpowiedzą za zacieranie śladów heheeee zajebiście mi się to podoba.....
|
|
widzialem ten znak i zachodziłem w głowę co za bohater tak ladnie zaszalal.
|
|
szkoda że nie ma nagrania hehe z komentarzem ale urwał xD ---------------------------------------------
|
|
albo Miota nim jak szatan haha
|
|
czarny kolor ??? tego autka??
|
|
oj tam oj tam :-) spieszyłem sie do domu obarzana z brązu wyrzeźbić i troche przekombinowałem i nawet modły przed rozpoczęciem jazdy nie pomagają patrze :-)
|
|
Ten znak pierszeństwa co jest krzywy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |