Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca hurtownia omega |
co sadzicie o tej hurtowni? czy z szefostwem można się dogadać? często zmieniają się tam pracownicy ?jeśli ktoś już tam pracował proszę o opinię. dziękuję za mądre odpowiedzi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca hurtownia omega |
Odradzam.
|
|
lepiej w domu siedziec,idzie zima i dni beda mrozne,zimno itd.Na wiosne cos mozna poszukac.
|
|
proszę o jakieś konkrety.
|
|
Z tego co wywnioskowałem po wpisach na forum, w żadnej hurtowni w mieście nie da się zagrzać miejsca, głównie z powodu szefostwa.
|
|
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 18-10-11 21:13 lepiej w domu siedziec,idzie zima i dni beda mrozne,zimno itd.Na wiosne cos mozna poszukac. Co ty oszalałeś ??? Na wiosnę też nie warto po męczącej zimie i siedzeniu w domu chcesz iść do pracy ??? Lepiej na wiosnę posiedzieć na ławce słoneczko te sprawy a do pracy kiedyś się pójdzie nie zając nie ucieknie
|
|
A ja tam kiedyś pracowałem miesiąc i nie narzekam. Szefowa była całkiem miłą kobietą. Pracownicy też zdecydowanie bardziej zgrani niż np. w Wiomarze. Miałem nawet propozycję dłuższej pracy ale odmówiłem dlatego że miałem wtedy także okazję pracować w moim zawodzie, co było mi bardziej na rękę. Mimo to zawsze można iść przepracować miesiąc i samemu sprawdzić a jak komuś nie odpowiada to przecież nikt do dłuższej pracy nie zmusza :)
|
|
dziękuję za odp. a jak z płacą, firma wypłacalna?
|
|
a co potrafisz ??? pracownik opłacalny ??? wiesz różni bywają :-) Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
Zajmujemy się znajdowaniem pracy dla cudzoziemców. Zapewniamy także zakwaterowanie oraz załatwiamy wszelkie niezbędne do podjęcia pracy dokumenty. Nie przegap okazji Jobcen.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |