Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam Kasi |
Hej Szukam dziewczyny która bawiła się ze mną w sobotę 15 października w klubie Genesis w Zakopanym. Mówiła, że jest z Łomży. Nie mam jej numeru a bardzo chce się z nią skontaktować. Nie jestem jakimś stalkerem czy coś - chce tylko pogadać. Jeśli wasza znajoma Kasia jechała ostatnio do Zakopanego - dajcie jej znać. Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam Kasi |
ta ja ją znam ...... powaga .. .
|
|
to moja żona ... a dokładnie o co chodzi ????? .
|
|
Opisz, jeśli możesz.
|
|
Nie to na pewno nie twoja żona :-P Ale niezła próba :-D
|
|
Wykup duży baner na rogu Legionów i Polowej, może zauważy.
|
|
he pewny jesteś ?????? .
|
|
|
|
Jak mi ją opiszesz wiarygodnie to ci uwierzę i się zmyję - słowo :-D A co do banera - niegłupi pomysł - ale chyba trochę przegięty.
|
|
Tak myślałem - troll rank 0/10
|
|
Darck - wiesz może jaka firma obsługuje ten baner? :-P
|
|
Za darmo Ci ją znalazłem:)
|
|
Trochę niepodobna - ale dzięki za podbijanie tematu :-D
|
|
napisz , czemu tak bardzo ci na niej zależy że jesteś w stanie wszystko dać by ją odnaleźć ...
|
|
Od razu wszystko dać... Pisałem że chce ją znaleźć, a nie, że jestem psychiczny. Dobrze się bawiliśmy razem ale każde z nas w pewnym momencie musiało iść w swoją stronę i nie było kiedy pogadać (w klubach bywa głośno) poza tym ona była w jakiejś grupie (znajomi?) i nie bardzo było okazji się poznać lepiej. Mieliście kiedyś uczucie, że umknęło wam coś naprawdę ważnego? Tak ja się teraz czuje i dlatego jej szukam.
|
|
a no miałem już coś takiego nie raz , wiesz jak się kogoś nie zna to potem jest rozczarowanie hehe ,,,,,
|
|
Wole się rozczarować niż nie spróbować. Są jeszcze jakieś fora lokalne? Miejsca gdzie warto by było spróbować i napisać?
|
|
Tutaj raczej masz największe szanse na znalezienie Jej, nic tylko życzyć powodzenia :) Ps. jesteś z Zakopanego?
|
|
Nie, z pomorza :-D Byłem na służbowym "szkoleniu" w zakopcu, wybrałem się z koleżankami z pracy na imprezę, a one mnie podpuściły żebym wyszedł na parkiet się pobawić no i się zaczęło :-D
|
|
Uciekam z kompa - może później ktoś się trafi.
|
|
Oj kolego,tutaj na pewno nie znajdziesz mądrych odpowiedzi,a po drugie nie wiadomo czy Ona takie rzeczy czytuje.Ale życzę powodzenia;-)
|
|
podaj mniej więcej wiek Kasi :)
|
|
Opisz ją chociaż delikatnie, bo MOŻE mogę Ci pomóc :-) Dziwnie często spotykałem ludzi z Łomży w Zakopanem swoją drogą.
|
|
Moja kolezanka Kasia B..... byla teraz w zakopanym ale nie wiem czy oby napewno chcialaby abym tutaj o niej pisal ... Odezwij sie na kom : 516-329-454 i nie mow od kogo masz ten numer ..
|
|
Wiek na moje oko 20-25 lat choć moje koleżanki, z którymi byłem, twierdziły że ma raczej koło 30 - nigdy nie byłem dobry w ocenianiu wieku u kobiet "na oko". Długie, lekko za ramiona włosy, permanentnie uśmiechnięta. O ile dobrze widziałem miała ledwo widoczne piegi. Zgrabna, ok 170 cm wzrostu. Opis skromny bo w klubie było ciemno, błyskały kolorowe światła i ciężko było mi nawet stwierdzić kolor włosów - ale raczej jaśniejsze. Jasiu dzięki za namiar ale dopóki będę miał inne możliwości nie chce dzwonić i zawracać głowy dziewczynie bez sensu. Numer sobie zapisze, ale jeśli możesz to uwal ten numer stąd - po co ma wisieć w sieci. Dziękuje za odpowiedzi - mam nadzieję, że uda mi się ją znaleźć.
|
|
nie moge.
|
|
No trudno. Chyba jutro napisze sms pod ten numer. Pasuje względnie do opisu czy nie bardzo?
|
|
psuje jak ulał piegi ma widoczne a nie malo widoczne tylko .. ale pewnie piles ..
|
|
2 piwka przed imprezą a w lokalu 3x żołądkowa + redbull w przeciągu 4 godzin - ciężko to nazwać piciem - ciemno było :-D Mam nadzieję, że się nie mylisz. Zobaczymy.
|
|
|
|
Słodkie. Ciężko zasnąć ale trzeba - jutro praca. Dobrej nocy.
|
|
Thgntle, jeśli już to najszybciej na 4lomza.pl coś zdziałasz, jest to najpopularniejszy portal. Są jeszcze jakieś inne, ale szczerze to nawet nie znam ich adresów. P.s. A czcigodny jasiu śmietana, który podał Ci numer to nasz lokalny internetowy troll (bez obrazy jasiu), więc przypuszczam, że numer, który dostałeś to ściema. Powodzenia i wytrwałości w poszukiwaniach.
|
|
Meh, nadziei mi narobił. 7/10 Coś mi się widzi, że przyjadę i wytapetuje słupy ulotkami - będzie pewniej xD
|
|
Weż karteczkę i długopis 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinami. Miłej zabawy:) Podziel się: Trackback: http://bloog.pl/id,330457046,trackback
|
|
No spróbuj, ale nie nastawiaj się, że to faktycznie z dobroci serca Pana jasia śmietany, a raczej dla jaj. Swoją drogą to sprawa wykupienia reklamy jest niezła, aczkolwiek jest to małe przegięcie :) za co możesz wyłapać od niej w dziób, jak już znajdziesz ją :) ale fajnie, że tak Cie trafiło :) P.s. Łomża nie jest duża. Mówi się, że jeśli Ty (będąc mieszkańcem Łomży) kogoś nie znasz to na pewno Twój kolega/koleżanka zna tą osobę chociażby z widzenia, więc masz duże szanse.
|
|
Własnie dlatego boje się przegiąć, żeby nie pomyślała, że jakiś psychol ze mnie :-P Może coś wymyśle. Przejrzałem już pobieżnie nk, facebooka i nawet generacje gg czy jak to się tam nazywa i nie znalazłem. No nic. Teraz na serio do spania bo pobudka za 5 godzin. narq
|
|
|
|
Może wydać Ci się to głupie, ale czasem bywa skuteczne. Wejdź np na nk.pl wpisz Katarzyna, czy Kasia miejscowość Łomża, przedział wiekowy, 20-30 lat, lub np 25-35 lat i szukaj. Wbrew pozorom, nie jest aż tak dużo. Może akurat trafisz.
|
|
Może radio Eska?? jest w Łomży rozgłośnia radiowa,chyba wszyscy słuchają,więc Kasia też usłyszy Twój apel-;) Podaję nr.tel -- 86 219 09 97 no i link do stronki,abyś mógł do nich napisać--jestem pewna,że się odezwą-;) powodzenia:* http://www.pkt.pl/firmy/%C5%81om%C5%BCa/q_Rozg%C5%82o%C5%9Bnie+Radiowe/1/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
|
Na nk już szukałem - bez skutku. A co do tego czy chce czy nie - narzucać się nie mam zamiaru - jeśli mi napiszę że nie chce ze mną się kontaktować to nie - ale spróbować chyba warto.
|
|
Fajnie, podziwiam determinację i trzymam kciuki... To niezły początek do opowiadania kiedyś wnukom. Ach...miłość. Póki ją czujemy to znaczy że jeszcze żyjemy. Pozdrowienia
|
|
Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. — Paulo Coelho
|
|
Miłoooooo.
|
|
: )
|
|
Wielka Miłość :-) Jesteśmy tylko ludźmi, thgntle powodzenia życzę :-)
|
|
|
|
moja znajoma była w tym czasie tam,daj namiary do siebie,napiszę więcej ;) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
dwukropek - naskrob na thgntle@gmail.com - dzięki
|
|
Dalej szukam... Spróbuje się dodzwonić chyba do tego radia dzisiaj. Może akurat...
|
|
Musiała mocno Ci się spodobać :-) Masz zacięcie :-) Oczywiście wszystko pozytywnie. Nie zdradziła Ci żadnych szczegółów z jej życia? Czy pracuje, czy się uczy? Może jakieś sporty uprawia? To mogą być szczegóły, które pozwolą ją odnaleźć. A zawsze powtarzałem, że mamy w Łomży najładniejsze dziewczyny :D
|
|
Mało rozmowna była :-D Głównie tańczyła i się uśmiechała, a widok był tak piękny, że nie mogłem tego zepsuć wypytując ją o takie detale :-P W radiu moja jedyna nadzieja... Byle by już była w domu a nie ciągle w Zakopanym...
|
|
Podejrzewam, że w Zakopanem(gdybyś był) jeszcze łatwiej byłoby ją znaleźć, niż w Łomży. Na Krupówkach do słupa byś jedną dużą kartkę przykleił: "ŁOMŻA - poszukuję Kasi z Łomży". Duży napis ŁOMŻA, żeby zainteresować łomżyniaków ;-) I na 90% byś ją w ten sposób znalazł. Bo co późnymi wieczorami można robić w Zakopanem? Albo pić w chacie, albo pić na Krupówkach ;-)
|
|
Fakt - ale do zakopca mam w tej chwili 740 km - 17 godzin pkp. Poza tym mam wrażenie, że ona też była tam chyba na weekend tylko - jak ja. Napisałem do radia - może puszczą to w eter... Co mi szkoda - chwilowo spadam.
|
|
Meh - radio ma pełną skrzynkę i mejle nie dochodzą... nieładnie... Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
|
|
Znalazłem ją na NK... Chyba... Czekam, aż odpiszę... trzymajcie kciuki :-P
|
|
A mówiłem szukaj na NK !!!! :D Ale dobrze, że ją znalazłeś :-) Cieszę się :-) No i oczywiście trzymam kciuki. A Ty koleżanko Kasiu nie bądź dla tego chłopaka obojętna, bo zobacz jak się starał :-)
|
|
Powodzenia :-) Nie zapomnij nas zaprosić na wesele ......
|
|
Powodzenia.
|
|
I jak kolegi idzie :) ?
|
|
Jak nie będzie zaproszenia na wesele dla każdego kto starał się Ci pomóc to bądź pewien, że MY CIEBIE ZNAJDZIEMY... :) Powodzenia :)
|
|
Odpisała? :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
daj znać jak poszło :) romantycznie się zrobiło... 3mam kciuki :D
|
|
he . normalnie telenowela ... :)
|
|
??????
|
|
????????
|
|
Nie odpisuje ani Ona ani jej koleżanka... Nie chce pisać do kolejnej osoby ze znajomych bo wyjdę na psychola... jeszcze dzień, może dwa...
|
|
Podbijam, bo temat ginie i Kasia nie znajdzie :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
poczekaj jeszcze. może nie jest ona maniaczką i nie siedzi non stop na naszych klasach itd :D
|
|
,,Trudno kochać,lecz trudniej jest nie kochać wcale cię.,,
|
|
Przykro mi to stwierdzić,ale pewnie ma chłopaka i w Zakopcu była na wieczorku panieńskim--zabawiła się i wróciła do ukochanego;]mam nadzieję,że się mylę:( Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
i w opisie na nk ma "Wolna jak ptak"?
|
|
|
|
I jak odezwała się może, bo ja mam podobny problem z kolegą wyjechał i prawie jak kamień w wodę. Ze dwa racy coś tam napisał i tyle, a obiecywał, że będzie się odzywał.
|
|
Znan takiego,co w weekend znalazł Kasię.Po pierwsze może to nie ta sama Kasia,po drugie może to dobry czas na znajdowanie Kaś.Ups!
|
|
Jak się z Tobą dobrze bawiła, to odpisze, jeżeli to ona.
|
|
Kasiu jesteś poszukiwana będzie ślub i weselicho :-)
|
|
To będzie udana impreza.Pan młody zaśpiewa ukochanej powszechnie znaną pieśń"Żono moja".Inne atrakcje tez można zaplanować na forum.
|
|
von chrupka dokładnie oni muszą być razem pojadą w podróż poślubną do Zakopanego a my będziemy się bawić do rana na weselu sami się wprosimy wejdziemy pierwsi i miejsca nasze :-)
|
|
Zbychu obiecałeś.Trzymam Cię ,póki co,za słowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |