Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hospicjum |
Odnośnie kwoty z 1% podatku - może by tak dojazd do Hospicjum zrobić , zeby rodziny osób tam przebywających nie musiały po błocie i w ciemnosciach maszerować do swoich bliskich. Mają i tak wystarczającą traumę. Miasto nie widzi problemu, więc może zarządzający hospicjum coś zrobią w tym kierunku??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hospicjum |
Ja myślę, że miasto powinno zapewnić normalny, oświetlony dojazd. Hospicjum ma inne wydatki. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Odkąd pamiętam, dojazd był od ul. Rybaki, poprzez teren WOPiTU - teren utwardzony. Chyba, że obecnie jest z innej strony. Jeśli dojazd jest nieoświetlony to wina ww. ośrodka. Pewnie oszczędzają.
|
|
Nie polecam wam abyście tam przebywali. Miałem kontakt z (kimś) z rodziny co tam przebywał, tylko szpryca i wszystko w DUPIE.
|
|
to fakt kompromitacja by nie można było zrobic takiego kawałka ulicy. Riposta
|
|
Ja uważam że to dyrekcja hospicjum powinna złożyć dokumenty odnośnie tej drogi ale to nikomu nie przeszkadza tyle lat jeżdzo po werdepach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |