Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dni urody |
Dni urody był ktoś ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dni urody |
byłam :) i z tego co widziałam trochę kobietek się przewinęło... warto było iść - zabiegi na dłonie z oriflame i malowanie paznokci za darmoszkę :)) fajnie że w Łomży coś się zaczyna dziać. Więcej takich akcji!
|
|
Również byłam :) Jestem bardzo zadowolona z paznokci. Słyszałam że w ten pt tez cos w Żaku będzie, zamierzam zabrać tym razem przyjaciółkę :)
|
|
na prawde za darmo? chyba sie wybiore xD moze ktos mi napisac w jakich godzinach czy moze cały dzien? i to na alei legionow jest tak?
|
|
ja wiem już wszystko bo panne zabieram niech sobie ulży przed weekendem :p od 12 do 18 tak mi powiedzieli jak zadzwoniłem. Ola a jakie paznokcie ? Bo teraz chyba ma być coś trochę innego...
|
|
Ja też byłam i polecam wszystkim! Miałam zrobione paznokcie i maseczkę na dłonie! Super sprawa! Mam nadzieję że bedzie więcej takich akcji!
|
|
Słyszałam, że paznokcie mają być i tym razem, aczkolwiek nie jestem na 100% pewna. Jeszcze lepiej, jeśli będzie też coś innego. :) Wiesz może coś dokładniej na ten temat?
|
|
http://studioskorpion.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=614%3Adniurodywzaku&catid=34%3Awydarzenia&Itemid=28 Znalazłam właśnie reportaż z tej impezy, fajnie to wygląda :) Żak się postaral... zobaczymy co wymyślą w ten piątek :)
|
|
po obejrzeniu reportażu jestem naprawdę pod dużym wrażeniem, to optymistyczne, że są w łomży młodzi ludzie, którzy podejmują starania i co więcej działania by w naszym mieście coś się działo. Piotr Barbachowski- szacunek
|
|
I co tam wiecie co się tam dziś dzieje? :) Umiesz liczyć? Licz na siebie!
|
|
Ja zapisałam się do szkoły i mogłam skorzystać z maseczki na twarz :). Poza tym są satynowe dłonie i malowanie paznokci z tego co się orientuję.
|
|
Chcę wam polecić sklep, który niedawno odkryłam. Koniecznie sprawdźcie na oferty na stronę https://ocean-zdrowia.pl/189-koce-welniane tam można znaleźć asortyment związany z urodą i zdrowiem. Szeroka i atrakcyjna oferta. Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |