Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
iperfumy.pl |
Witam czy zamawiał ktoś z tej stronki perfumy? Są orginalne czy może podróby wie ktoś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: iperfumy.pl |
Ja kiedyś zamawiałam. Na pewno są oryginalne :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ja zamawiałem nie raz i powiem, że to sprawdzona stronka. Kupuj bez obaw. Sporo taniej niż w drogeriach, choć i tak na Alle.. można taniej znaleźć ale i ryzyko kupienia podróby jest.
|
|
odradzam all zbyt duże ryzyko, że zamówione perfumy okażą się jedynie substytutem. iperfumy zdecydowanie tak
|
|
Też zamawiałam wielokrotnie . Sprawdzone, warto .
|
|
Ja posiadam złe wspomnienia z zakupów na tej stronce. Nie polecam: butelka różniąca się od oryginałów, zapach mniej trwały. Taniej ale SZKODA KASY.
|
|
chodzi mi konkretnie o euforie ck może ktoś te perfumy zamawiał?
|
|
?
|
|
Chcesz mieć pewność zamawiaj z USA http://www.fragrancenet.com/
|
|
Zgadzam się, ze to sprawdzona firma i możesz sam zobaczyć, że iperfumy opinie na nokaut.pl ma bardzo dobre http://www.nokaut.pl/sklep:iperfumy-pl.html Właśnie poprzez tę porównywarkę szukam najkorzystniejszych cenowo perfum i dobrze na tym wychodzę.
|
|
Czego szukasz na tym forum? Odgrzebujesz stare tematy i wrzucasz swoje reklamy. Kolejna menda?
|
|
Polecam, 100% oryginalne.
|
|
Na lotnisku w Duty Free są oryginalne na 100 % i tańsze sporo.Nieraz kupowałem i polecam zdecydowanie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |