Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WORD |
W jaki dzień i o jakiej porze najlepiej umówić się na egzamin??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WORD |
Jak umiesz jeździć to bez różnicy, jak nie umiesz to najlepiej w samo południe w niedzielę. Każda pora ma wady i zalety - duży ruch: ciężko się włączyć do ruchu, ale wolniej jedziesz, przejedziesz mniejszy odcinek - mniejsze szanse na błąd. Mały ruch - samochody szybciej jeżdżą , włączając się do ruchu możesz zmusić do hamowania szybko jadący samochód. Jedziesz szybciej - przejedziesz większy odcinek = większe szanse na błąd. Poza tym jak nie umiesz jeździć dynamicznie i będziesz się wlec to lepiej w godzinach szczytu.
|
|
Ok, dzieki. A co możesz powiedzieć o ruchu na Łomży w sobote? a i jeszcze jedno jak sie zapisze na testy w WORD-zie to na tą godzinę bede je miała czy może się opóźnić tak jak jazda?
|
|
może się opoznie nie dłużej niż 5 min
|
|
Sweet u mnie się egzamin teoretyczny opóźnił 10 minut ale też może się zacząć wcześniej te 5-10 min. Więc lepiej być na 9.40 żeby nie było niespodzianki:P Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
a po nim sie jakis świstek otrzymuje jak sie go zaliczy? czy trzeba przyjsc innym razem zeby odebrac?
|
|
tzn mi chodzi czy przez godzinke z kawalkiem uda sie wszystko zakonczyc? czy tak pewnie jakies formalnosci dodatkowe po nim sa? ;] a WORD od ktorej otwarty?
|
|
WORD godz.pracy od 8-20 od pon.do piatku sobota 0d 10-18 (co druga sobota) mowa tu oczywiscie o rejestracji. pzdr
|
|
Żadnego świstka się nie otrzymuje. Jak zdasz teorię to oni mają tam u siebie czy zaliczone czy nie. WORD otwarty od 8. Moja znajoma miała jeździć o 12 a było z nią 5 osób to dopiero zaczęła jazdę po mieście o 14.30 Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ja planuje teorie oddzielnie a jazde oddzielnie. Dzięki za informacje ;)
|
|
Lepiej zapisać się w dzień roboczy ok. 9, zapewne pierwszy będziesz i mały ruch będzie, bo wszyscy w pracy i w szkole :P
|
|
a jeszcze jedno jak sie zapisac na samą teorię? Bo mam tą kartke do zapłaty na egzamin ale tam jest 134 zł a to jest chyba razem z jazda? A ja chce oddzielnie
|
|
Kartkę z kwotą 134 zł możesz wyrzucić:) Normalnie idziesz to wordu bierzesz nową kartkę wpisujesz kwotę 22 zł zaznaczasz z tyłu egzamin teoretyczny i kategorię:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ja tak samo zrobiłem oddzielnie:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
I mówisz kobiecie że chcesz na samą teorię:) Mi chcieli wcisnąć całość ale powiedziałem wyraźnie że tylko teoria jak na razie;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
na teorie i jazdę oddzielnie. Teoria jak Ci pasuje, a jazda to najleppiej jak najpóźniej :) Ta ktoś tam pisał na 9, a wyjedziesz 10.30 i ruch spory, zawsze na placu wychodzi godzina, zanim wszyscy pojeżdżą po placu. ---------------------------------------------
|
|
dzięki ludzie ;) jeszcze tylko powiedzcie jak ruch wygląda w sobotę bo na to odpowiedzi nie widze ;p
|
|
A czy godzina, dzień ma znaczenie? Umiesz jeździć to sobie poradzisz. Ja wiem ,że to tylko egzamin, ale krew mnie zalewa jak widzę kto i JAK jeździ, a komu prawko dano z nieznanych bliżej powodów. Życzę powodzenia.
|
|
Ja osobiście proponuję sobotę rano ;D Powodzenia na egzaminie
|
|
haha sobota rano, wtedy jest masakra. wieczorem też, bo na mazury jadą, ale lepiej wieczorem :) ---------------------------------------------
|
|
ee tam na mazury to jeździli w wakacje ale teraz? ;D
|
|
Teraz też jeżdzą:P Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Oj tam oj tam. ale może jako tako korków nie będzie, chociaż na mieście to jeszcze nie byłoby najgorzej; gorsza lipa ze zjazdem
|
|
dwa lata temu miałam egzamin praktyczny na godzinę 8 i wyjechałam jako pierwsza około 9 na miasto, były pustki, bez problemu zdałam :)
|
|
w piatek wieczorem jest spoko albo w niedziele po poludniu
|
|
w piątek? nie sądze, chcociaz wieczorem to może, może...
|
|
najlepiej w niedziele póznym popołudniem bądz wieczorem jest dużo mniejszy ruch na miescie i łatwiej zdac ogulnie w karzdy dzien najlepie zdawac wieczorem
|
|
ziomek naucz się języka polskiego
|
|
Kto może mi powiedzieć gdzie dokładnie trzeba iść żeby sie zapisac na testy; egzamin ogólnie mówiąc? w którym to miejscu?
|
|
nowy budynek,nie ten od ulicy tylko ten z tylu
|
|
tam co jest wejscie od strony parkingu??
|
|
tak
|
|
już po karierze szofera hehe ---------------------------------------------
|
|
Przed zapisaniem na egzamin teoretyczny czy tam praktyczny to trzeba opłacić go w banku czy przy zapisywaniu mozna to zrobic w WORD-zie???
|
|
W wordzie jest kasa nie trzeba latać po bankach lub pocztach:P Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
A można samemu ustalić dzień i godzinę czy to oni podaja sami?
|
|
Samemu mówisz o której ci pasuje i w jaki dzień tygodnia Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
a zawsze sie zgadzaja? czy maja jakosc ograniczona liczbe do przyjecia? ;;p
|
|
OMG wiadomo, że 100 osób nie wezmą na egzamin, tylko określoną ilość, nie stresuj się już tak tym egzaminem :) ---------------------------------------------
|
|
W które soboty w tym miesiącu WORD jest otwarty ?? bo chyba nie w każdą
|
|
Sweet to twój egzamin i łaski nie robią nie wybieraj tylko piątku:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
taki zapierdziel w ten dzień ?? Nawet takim pozniejszym popoludniem?
|
|
Nie zapierdziel tylko dzień targowy i przyjeżdzają ze wschodu na targ po co się denerwować nie potrzebnie. W każdy dzień oprócz piątku Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
sobota pracujaca w WORD 17 wrzesien, w pazdzierniku narazie nie wiadomo,zadzwon do nich i sie zapytaj. 862162319-tel. do rejestracji pzdr
|
|
są w Lomży jakies szczegolne miejsca na ktore trzeba uwazac na egzaminie?
|
|
jak jeździłeś "L" było zapytać instruktora ---------------------------------------------
|
|
Sweet93,no już bez przesady. Jeździłaś trochę po mieście ? Na egzaminie( ba, zawsze) trzeba uważać. Znaki powinnaś znać, więc w czym problem? Po południu jak już zrzucisz szkolny plecak, idź na spacer i pooglądaj skrzyżowania, zwróć uwagę na znaki. Btw, rozmawiałaś z instruktorem na temat egzaminu chociaż kiedyś?
|
|
czy można tu zawracać hehe ---------------------------------------------
|
|
nie hehe
|
|
o to zdasz:) ---------------------------------------------
|
|
na rondzie koło STOKROTKI pomalowali pasy, tam teraz będę L oblewać ---------------------------------------------
|
|
a wlasnie jak tam teraz jest? tak jak te rondo przy Zjezdzie? Jakas dwu pasmowka pewnie?? czy jeszcze wiecej?
|
|
trzypasmówka :) przejdź się i lepiej je obejrzyj. Koło BP światła zlikwidowali i jest tylko jedne, stoi po prawej stronie. ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |