Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zablokowane drzwi w aucie |
Wita. Może ktoś mi podpowie jak otworzyć jedne z drzwi w aucie( tylne) Samochod posiada centralny zamek , jedna po otwarciu te jedne drzwi niechca sie otworzyc. Ręcznie też niemożna , niemożna wogule wyciągnąc tego pipka. Odłończyłem wogule wszustki kabelki które dochodzą do drzi i dalej nic. Moze ktoś ma jakiś pomysł jak je otworzyc ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zablokowane drzwi w aucie |
rozkręć wpizdu i dojdziesz ogarnij się..
|
|
zdejmij tapicerkę i tam masz cięgno jest to drut idący w poziomie po prostu pociągnij je w którąś stronę
|
|
W OGÓLE to pomoże Ci tylko ślusarz , zapadka padła , miałem to samo, a z łortografio to pomoze skoła !
|
|
jak nie możesz zdjąć tapicerki to odegnij ją od góry
|
|
Zezowate ...no,ze tez ty sie jeszcze nie utopiles we wlasnym wodoglowiu?!
|
|
jak nie umi hacyków sprawdzić to tylko lekaz łod samochodów mu pomoze
|
|
Właśnie oto chodzi że drzwi są zamknięte i nimoge ich rozkręcić .
|
|
siwysiwy witam cię MATOLE !, za każdym razem jak coś piszesz to mam wrażenie że za ciebie gówn.o przemawia , przewietrz się, bo muchy nad tobą latają i z tego szamba co masz w baniaku , to ci aż ci oczy zbrązowiały . pisałem już wcześniej : wyjmij tampony OB z zapaćkanych brudnych miodem uszów , bo masz tam pewnie już gnijące skrzepy, a żebyś chociaż ĆIPO był trochę podobny do penisa z jakim się utożsamiasz , to załóż kondoma na twój pusty łeb !
|
|
sorry, siwy... fiuta to ty nie masz , a FIUTEM jesteś
|
|
xx-Y-xx sorry, ale nie mogę Ci pomóc , jak nie masz " smykałki "do mechaniki to tylko warsztat, a za siwego.... też .......................
|
|
na początek mógłbyś napisać jakie to auto..
|
|
jesli masz centralny z pilota i to w miare nowy samochód do tam jest taki rygiel ...pewnie wyskoczył za daleko i nie moze sie schowac musisz rozkrecic drzwi albo czekac i liczyc na to ze same sie naprawia :) pozdro a jak juz rozkrecisz to wcisnij rygiel i odłacz go w pizdu i po problemie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |