Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Torby męskie |
Witam :) Rozglądam się za jakąś torbą do pracy. Co sądzicie o tych: tanie torby męskie ? Chyba, że ktoś może coś jeszcze polecić? Tylko w rozsądnej cenie. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Torby męskie |
co za żenujący temat ... ręce opadają co jeszcze ci polecić - sznurowadła ??
|
|
ładna ta torba, kup ją;)
|
|
To jakieś nowe zboczenie???
|
|
Polecam ci umycie swojej przed wyjsciem do pracy!
|
|
No właśnie , myjcie torby chłopaki!
|
|
... dziewczyny ! dbajcie o higienę oka
|
|
W ŁOMŻY NIE KUPISZ ŻADNEJ KONKRETNEJ TORBY ! Weś przez neta zamów , jezu są zajebiste torby z Aeropostale lub Abercrombie Fitch o matko boska i dla chłopaków i dziewczyn wiesz takie do szkoły czy pracy. Nie chce mi się na Allegro szukać -_- ale napewno są ! ;D TimesSquare
|
|
TimesSquare napisał(a): > W ŁOMŻY NIE KUPISZ ŻADNEJ KONKRETNEJ TORBY ! > Weś przez neta zamów , jezu są zajebiste torby z Aeropostale > lub Abercrombie Fitch o matko boska i dla chłopaków i > dziewczyn wiesz takie do szkoły czy pracy. Nie chce mi się na > Allegro szukać -_- ale napewno są ! ;D > Na allegro można znaleźć wiele ciekawych toreb. Ale jak skończył mi się allegro smart to tutaj kupiłam dwie torby na wypróbowanie i są mega! https://zplecakiem.com.pl/kategoria/torby-na-zakupy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |