Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sim lock |
Mam pytanie: Czy możecie kogoś polecić do ściągnięcia sim locka z telefonu komórkowego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sim lock |
na hale leć
|
|
Ok, dzięki. A nie wiesz ile zajmuje im ściągnięcie sim locka?
|
|
zdarzysz swobodnie dojść do katedry i msze od pękasz jak nie byłeś wczoraj.
|
|
Help Gsm
|
|
Andy C a Ty znów z tą mszą .....??? jak tam weekend minął??? --------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------
|
|
Polecam WORTEL obok kantoru w budynku 4Plus schodkami w dol.Na te usluge czekalem pol godziny.
|
|
W WORTELu strasznie sie cenia, potrafia przebic cene 100% jaka mam na hali. Ja osobiscie chodze caly czas na hale i nie narzekam, a co do sim locka to zdejmie Ci od reki, a cenowo mysle ze za 10 ziko jak dobrze porozmawiasz. Powodzenia;)
|
|
kittka701 troszkę byłem zajęty nie było mnie na kompie. A szkoda , teraz odpisuje:( Weekend a nic ciekawego nudny dobrze że się skończył:) A co tam u Ciebie słychać;)
|
|
A to tak jak u mnie ;) a na dodatek zaczął się nowy piękny tydzień -byle do piątku!!! ;))) p.s. nie przepracuj się tak z poniedziałku ;)
|
|
ach i jeszcze jedno .... wklej coś fajnego w wolnej chwili ...
|
|
Byłem w Help Gsm. Sim lock został zdjęty od ręki trwało to nie całe 10 min. Polecam
|
|
A do wortelu nie warto, chyba że chcesz mieć "nową baterię" i chiński wyświetlacz w telefonie... Znam nie jeden taki przypadek w tym komisie....
|
|
|
:) :) :) :) :) :) Andy C - a ja Cię chyba znam ;) ??? ------ lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich ------
|
|
kittka701 oj obawiam się że nie jestem na 100% pewien ;(
|
|
kittka701 oj nie masz po co sobie moja osobą głowę zawracać po co masz się nie potrzebnie rozczarować!!! Mam powody żeby tak pisać .
|
|
A ten na ostatnim zdjęciu to nie Ty ????! he he he ..... ----- nie szukam nikogo i nie chce żeby mnie ktoś znalzł - czy jakoś tak? ----- Twoje słowa a ja to podtrzymuję -miłego wieczorku ;)
|
|
kittka701 to nie ja to tylko chwila za dumy :) To samo byś napisała bez z dwóch zdań bez sprzecznie jak będziesz chciała kliknąć kilka słów to nie widzę problemu subhuman5@wp.pl :) Miłej nocki;)
|
|
;) ;) ;) widzę ,że kilka lekcji poprawnej polszczyzny , ortografii i ... Bóg wie czego jeszcze by Ci się przydało ;) hi hi ;) ? Mama o edukację nie zadbała ;))) ??? ----- a mój : to mój nick + małpa + wp.pl ;))) -------
|
|
kittka701 oj rzadko się teraz że ktoś zwraca na pisownie uwagę no chyba poloniści z wykształcenia;) A jednym paluszkiem piszę na klawiaturze do tej pory bawiłem się w gry jeździłem samochodami itp ;) Mama księdzem chciała żebym został ale nie widziałem u siebie powołania:( Potem mnie swatała na siłę z marnym skutkiem no wreszcie machnęła ręką ;) Wy klikam zaraz kilka słówek do Ciebie:)
|
|
---- no to , to by miało sens ;) ---- Czekam :)
|
|
..... i ten oldschool'owy dresik ???! czad ;))) ----- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich ------
|
|
No trochę mi zeszło klikanie jednym palcem ale już masz wiadomość na poczcie;)
|
|
:) :) :) ---- a ja siedze i siedze , czekam i czekam .... i nic nie mam :( ------ Andy , pomyliłeś adresy bo u mnie PUSTO :((( ---- dawaj jeszcze raz : mój tutejszy nick+małpa ( @) +wp.pl ;)))
|
|
Oj sorrki @ nie wcisnąłem już pisze. IMG]http://i52.tinypic.com/vpkx3q.gif[/IMG]
|
|
Teraz na pewno doszło sorki wiesz że chłopaki są>>>>>>
|
|
:) :) :) ..... a wiesz ,że nie wiem ???? ;) doszło doszło ;) - masz już odpowiedż :) I znów śmietnik w temacie ;) ale TU się nie zrehabilituję bo nie mam kompletnie pojęcia gdzie taką usługę można otrzymać! swojego simlocka zdjęłam sama ;) przy pomocy sprytnego programiku ;)) ---- bo lepiej należeć do niewielu niż do wszystkich ----
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |