Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AUTO-DETAILING |
Witam chciałbym zapytać czy w Łomży bądź w okolicach (do 50km) znajdę jakiś punkt Auto-Detailingu chodzi mi o renowacje, polerowanie lakieru, pranie tapicerki, drobne naprawy typu smart re pair, renowacje deski bądź każdego innego zniszczonego miejsca w aucie. ______ Żyj żyj na maxa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AUTO-DETAILING |
Chyba ktoś że stanow wrócił z pomysłem na interes. Jest pranie, jest czyszczenie, ale prawdziwego detailingu tutaj nie spotkałem
|
|
Wydaje mi sie ze w Łomży taki interes nieprzejdzie....
|
|
Odświeżam, w końcu minelo kilka lat i może coś się zmieniło w tej kwestii? Osobiście sam jestem zainteresowany taką usługą. Więc gdzie, kto, jak i czy w ogóle? Pozdrawiam:)
|
|
w elzbiecinie za mostem po prawej stronie sa takie uslugi
|
|
jest. Car-Protect Łomża, Szosa do Mężenina 3
|
|
Nowogrodzka99 i wszystko w temacie, bylem widzialem.warto kilka stowek wylozyc by auto ozylo i cieszylo oczy
|
|
w Zambrowie, chyba OssCar czy jakos tak.
|
|
Witam jezeli chodzi o polerke mechaniczna to ja robie , od prania itp jest juz inna osoba http://www.firmy.net/elektromechanika-samochodowa/care-car,PBGQ5.html
|
|
Czy byłeś już w Auto Serwis Pryma GT? Można tam pojechać, w pobliżu znajduje się również sklep z częściami zamiennymi i farbami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |