sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Działka budowlana ceny ?

Witam , jak kształtują się ceny działek budowlanych (tak około 10 arów) w okolicach Łomży i gdzie najlepiej się rozglądać za takową ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Działka budowlana ceny ?

Jakieś 100 000 - 120 000

eVe-liNKa..17^

Podobno sporo sie sprzedaje teraz w okolicy Janowa ,czy wiesz jak tam się ksztaltują ceny ?

tak jak napisała w pierwszym poście

no chyba, że masz na myśli Janowo pod Kolnem ;)

to reklama

6 km od Łomży 60ar za 120.000

W Podgórzy 9 km. do Łomży są bardzo fajne działki, mam namiar na faceta co sprzedaje to jak jesteś zainteresowany to mogę podać.

Jak chcesz kupić taniej to troszkę dalej od Łomży bo za drogo moim zdaniem . Na Zawadach,Krasce i w Starych Kupiskach chcą nawet 180tyś za 10ar. a w Jeziorku czy w Podgórzu kupisz za połowę tego albo jeszcze taniej .

180 zł za m2 śmiech na sali ciekaw jestem kto dziś tyle zapłaci , jak znajdziesz chętnego po 100zł za m2 to powiedz , ceny nieruchomości spadają i będą spadać, w Łomży i tak były sztucznie napompowane , z powodzeniem można kopic działkę za 80zł za m2 , budowlaną

płacą, płacą, a po sto to działkę pracowniczą kupisz i możesz rzodkiewkę sadzić.

Nie no z tego co zdążyłem już zaobserwować to w Kupiskach ,Janowie, Zawadach i Jednaczewie ( bo tylko to mnie interesuje ) ceny wachają sie od 100zł tak do 140zł za m2. Obecnie zastanawiam się nad dwiema opcjami t.j. Janowo i Kupiski.

zadrogo

gitara gra

Za działki miejskie 150 i więcej za metr ok. Bo jest cała infrastruktura wokół, ulice, oświetlenie itp, ale nie rozumiem żądań sprzedających działki w polu, bez dróg asfaltowych itp. To kosmiczne ceny po 120 - 140 tyś za działkę w polu.

jak upadne na glowe to kupie-------------ale na to sie nie zanosi!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

fakt ceny sa wysokie ale to efekt tego ,że kupujący sami te ceny windują. Pobyt na działki jest duży mimo ogólnego płaczu ,że tak zle , taka bida w kraju a chałupy rosna jak grzyby po deszczu - ciekawe wieć za co? Uwaga cene faktyczne zakupu są często nizsze bo np 180 zł to kosmos . Tak naprawdę transakcje dochodza gdzieć po np 80 zł za metr.

Riposta

nie tylko kupujacy:))) posluchaj malorolnych ! jakie to oni maja bo0gactwo ale z glodu wysrac sie nie moga!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

działka to też inwestycja, tanio kupić drogo sprzedać ,

w necie sprzedają okazyjnie działki na Księżycu , dla praprapraprapraprapraprapraprapra ... wnuków jak znalazł !

W Ostrołęce pól naszych cen. U nas ceny napompowane , niedługo powinny pęknąć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org