Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działka budowlana ceny ? |
Witam , jak kształtują się ceny działek budowlanych (tak około 10 arów) w okolicach Łomży i gdzie najlepiej się rozglądać za takową ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działka budowlana ceny ? |
Jakieś 100 000 - 120 000
|
|
eVe-liNKa..17^ Podobno sporo sie sprzedaje teraz w okolicy Janowa ,czy wiesz jak tam się ksztaltują ceny ?
|
|
tak jak napisała w pierwszym poście no chyba, że masz na myśli Janowo pod Kolnem ;)
|
|
to reklama
|
|
6 km od Łomży 60ar za 120.000
|
|
W Podgórzy 9 km. do Łomży są bardzo fajne działki, mam namiar na faceta co sprzedaje to jak jesteś zainteresowany to mogę podać.
|
|
Jak chcesz kupić taniej to troszkę dalej od Łomży bo za drogo moim zdaniem . Na Zawadach,Krasce i w Starych Kupiskach chcą nawet 180tyś za 10ar. a w Jeziorku czy w Podgórzu kupisz za połowę tego albo jeszcze taniej .
|
|
180 zł za m2 śmiech na sali ciekaw jestem kto dziś tyle zapłaci , jak znajdziesz chętnego po 100zł za m2 to powiedz , ceny nieruchomości spadają i będą spadać, w Łomży i tak były sztucznie napompowane , z powodzeniem można kopic działkę za 80zł za m2 , budowlaną
|
|
płacą, płacą, a po sto to działkę pracowniczą kupisz i możesz rzodkiewkę sadzić.
|
|
Nie no z tego co zdążyłem już zaobserwować to w Kupiskach ,Janowie, Zawadach i Jednaczewie ( bo tylko to mnie interesuje ) ceny wachają sie od 100zł tak do 140zł za m2. Obecnie zastanawiam się nad dwiema opcjami t.j. Janowo i Kupiski.
|
|
zadrogo gitara gra
|
|
Za działki miejskie 150 i więcej za metr ok. Bo jest cała infrastruktura wokół, ulice, oświetlenie itp, ale nie rozumiem żądań sprzedających działki w polu, bez dróg asfaltowych itp. To kosmiczne ceny po 120 - 140 tyś za działkę w polu.
|
|
jak upadne na glowe to kupie-------------ale na to sie nie zanosi!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
fakt ceny sa wysokie ale to efekt tego ,że kupujący sami te ceny windują. Pobyt na działki jest duży mimo ogólnego płaczu ,że tak zle , taka bida w kraju a chałupy rosna jak grzyby po deszczu - ciekawe wieć za co? Uwaga cene faktyczne zakupu są często nizsze bo np 180 zł to kosmos . Tak naprawdę transakcje dochodza gdzieć po np 80 zł za metr. Riposta
|
|
nie tylko kupujacy:))) posluchaj malorolnych ! jakie to oni maja bo0gactwo ale z glodu wysrac sie nie moga! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
działka to też inwestycja, tanio kupić drogo sprzedać , w necie sprzedają okazyjnie działki na Księżycu , dla praprapraprapraprapraprapraprapra ... wnuków jak znalazł !
|
|
W Ostrołęce pól naszych cen. U nas ceny napompowane , niedługo powinny pęknąć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |