Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyrwanie zeba pilne! |
Znacie jakiegos dentyste ktory wyrwalby zeba jutro badz w poniedzialek? Oczywiscie prywatnie. Pozdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyrwanie zeba pilne! |
Raczej ciezko bedzie ci takowa znalezdz,nawet prywatnie. Jutro jest niedziela,w poniedzialek tez swieto wiec raczej dentysci wola wypoczywac.Ale probuj,powodzenia. PS.Najprosciej jest jechac wieczorem na zabawe do Jeziorka,,walnac' cos na znieczulenie,wszczac zadyme a zeba stracisz za darmo. Jest tylko ryzyko ze nie koniecznie tego chorego,albo co gorsza,nie tylko jednego. :(
|
|
Głuszkowski 862160393 powinien Cię przyjąć
|
|
Pytaj o Grzegorza Głuszkowskiego jak dla mnie jest delikatniejszy. Miałam jego prywatny numer lecz gdzieś mi się zapodział.
|
|
Przyjmuje na Mazowieckiej,tam jest numer jego komórki,jak zadzwonisz to powinien bez problemu wyrwac na cito!!!POZDRAWIAM.
|
|
rwij, cierp, szukaj. szczoteczka do zębów 3zł (bez grosza).
|
|
franio30 - dziś dzień dobroci , trochę współczucia dla cierpiącego bliżniego, a jak szczoteczka to elektryczna, Fazzi , tylko nie dłub w nosie elektryczną szczoteczką do zębów, bo Cię prąd kopnie.
|
|
Jacobs,styna i kkk...- dziękuję uprzejmie. Pozdrawiam
|
|
i nie dlub wykalaczka w pracy;p
|