Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telefon |
Witam mam takie pytanie gdzie najlepiej kupic telefon kom. prosze o propozycje .... moze byc nowy ale i tez uzywany .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telefon |
Marku753 jak zwykle polecam allegro. 1. Masz całą gamę modeli nie wychodząc z domu. 2. Możesz się zastanowić i sprawdzić ich parametry oraz cenę. 3. Możesz kupić nowy i używany, ze sklepu lub z drugich rąk. 4. Możesz trafić na okazję. 5. Z przesyłką wyjdzie taniej niż w jakimś komisie. Polecam przed zakupem sprawdzić kometarze sprzedających!!! I wypytać się dokładnie o przedmiot. Udanych zakupów!
|
|
Komis z Ciebie postara sie zedrzec. Zastanow sie nad modelem,sprawdz oferty Allegro i uczciwosc sprzedajacego. Ryzyko jest ale tez czesto mozna cos fajnego wylapac.Kupisz sobie do niego baterie i masz sprzet jak ta lala.
|
|
mam juz 3 telefon z allegro i nie musialem zadnych baterii zmieniac... zawsze przed zakupem dzwonilem do sprzedajacego... 3 telefon i 3 kupiony w idealnym stanie jak nowy i 3 telefon po naprawde okazyjnej cenie... nastepne moje telefony beda tez tylko z allegro
|
|
Ja mam na sprzedaż Nokie 6500 slide.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |