Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rowery |
Witam, Czy orientuję się ktoś czy w samym mieście bądź okolicy sprzedaje ktoś używane rowery lepszej klasy? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rowery |
Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
U mnie od 2 dni czasami każda ładowana strona się slimaczy. Może to łącza, a nie konkretna strona.
|
|
Do kolesi ktorzy zrywaja ta jerzebine. Jak juz to robicie to nie lamcie galezi na osiedlach, wystarczy mala drabinka i po klopocie.
|
|
Szkoda, że jednostka w Łomży, podobno kultywująca tradycje 33 pp, na swoje święto zaprasza "ułanów" z Grabowa, a nie strzelców odtwarzających 33 pp.
|
|
Na Gielczyńskiej, 3 Maja, Dmowskiego
|
|
Sprzedajesz bo nie nadaje się do do czegokolwiek? Fazzi kup sobie lepiej CB radio i nie baw się w jakieś głupie antyradary bo w europie to nie działa, antyradar to jedynie w USA się sprawdzi.
|
|
Uzywane rowery znajdziesz za ,Blaszakiem', kolo Kaminiaka na Legionow.
|
|
Ten gościu sprzedaje dobre rowery w dobrej cenie i extra stanie. Sam u niego kupiłem i jest lux. http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16345875
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |