Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Graffiti |
Witam. Szukam osoby, która zajmuje się profesjonalnie robieniem graffiti, ponieważ chcę zrobić coś w stylu fototapety na ścianie w pokoju. Interesuje mnie jakiś mega fajny widok (najlepiej miasta nocą) pod skosem, dlatego tez ciężko jest mi dobrać normalną fototapetę. Jeśli ktos coś wie to bardzo proszę o kontakt tutaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Graffiti |
... może ten baran DIŃX ! Ci coś nocą nabazgrze ?
|
|
Też tak myślę :):):) On jest najlepszy w bazgrołach :):) DIŃX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś potrzebny gnojku :):):)
|
|
a gdzie ja go mogę dorwać ?
|
|
Uuuu :):) To możesz mieć z tym problem :) Ale i nie radzę brać go do malowamia bo dzieci 3 letnie ładniej by tobie pomalowały niż ten dureń :):)
|
|
oo no to nie :P ale weźcie pomóżcie mi noo ;D
|
|
kumpel może ci białą farbą strzelić trochę koślawy napis "JP". nie będzie to może ładne, nie będzie to w sumie graffiti, ale w kwestii aranżacji wnętrz na pewno to będzie oryginalne...
|
|
sandra18 sorry, to był żart, DYŃX! to debil graficiarz, wandal który bazgrze po mieście
|
|
Spoko. A napis "JP" to sama mogłabym sobie zrobić gdybym miała tak niski uliczny poziom, ale zależy mi na czymś naprawdę oryginalnym i konkretnym. ;]
|
|
franio30 frania, BURA SUKO ! jak ty masz swą psią budę tak wymalowaną to nie znaczy że sandra18 ma mieszkać w chlewie jak ty, gratuluję ci kumpla DYŃX!-a, to on ci budę malował ?
|
|
Nie kłócić się kur.wa tylko gadać konkretnie !!!! Potrzebuję graficiarza i chu.j ! ;)
|
|
postaram sie dowiedziec czy znajomy jest aktualnie w Lomzy czy na wyjezdzie. Jezeli jest to podrzuce Ci jego numer na maila. Wiec podaj adres e-mail, bo po forach wole numerow nie rozpisywac.
|
|
Jarek382@poczta.onet.pl będę wdzięczna za pomoc.
|
|
wie ktos cos czy nic?
|
|
probuje sie skontaktowac caly czas, jak tylko mi sie uda to dam znac na maila jak pisalem.. Teraz troche pozno, bo jest po roku szkolny, w innym razie moglabys sie przejsc do plastyka i zapytac ludzi.
|
|
cena graffiti w stylu fototapety to około 150 zł za metr kwadratowy (w przypadku bardzo fotorealistycznego obrazka) liczy sie całą scianę... pozdrawiam daj jakiegoś maila
|
|
Jest wyżej. prosze pisac na niego.
|
|
Fototapety można zaprojektowac takie jakie się chce, a teraz też jest wybór na rynku ogromny https://www.tapety-scienne.com.pl/c/hurtownia-tapet/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |