Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry laryngolog ?? |
jestes ktos w stanie polecić mi dobrego lekarza laryngologa w łomży??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry laryngolog ?? |
Witam Polecam doktora Marka Pyda i doktor Beatę Rutkowską. Pozdrawiam BUŁKA
|
|
Jak byłem chyba w lipcu u naszych laryngologów, bo ledwo oddychałem, to po wizycie, trwającej minuta dziesięć, a mniej więcej wszystkie porady pacjentów tyle trwały, dowiedziłem się, że wszystko u mnie jest super. Pomyślałem sobie no tak, w końcu mogło być gorzej. Pacjent żywy, oddycha więc jest ok. Ale do dziś nic się u mnie nie zmienia. Też muszę znaleźć dobrego laryngologa, tylko nie wiadomo, czy na państwowym im zechce się leczyć, czy trzeba szukać prywatnie.
|
|
darek ciesla
|
|
dr.Beata Rutkowska lub dr.Pyd ordynator laryngologi.
|
|
a ja nie jestem zadowolona z wizyty u dr Pyda ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
dr. Pyd, kiedyś przyjmował na Piłsudskiego obok Okruszka
|
|
Wlasnie wczoraj bylam na Pilsudskiego i zaden laryngolog tam nie przyjmuje. A ma moze ktos kontakt do dr Pyd, bo tez jestem zainteresowana. Slyszalam dobre opinie o nim.
|
|
Delfin jak nie przyjmuje jak we wtorek bylem . Przyjmowal dr Pyd od 16 30 w srode przyjmuje tak samo .
|
|
Moim zdaniem bardzo dobrym laryngologiem jest pan Piotr Pierczyński. Z tego co wiem, oprócz Poradni Laryngologicznej w szpitalu, przyjmuje w Eskulapie.
|
|
szczerze to do srodka nie wchodzilam, ale szyldu nie ma:) dzieki za info, na pewno sie wybiore.
|
|
Czy ktoś wie gdzie przyjmuje prywatnie Dr Rutkowska? Jakiś namiar telefoniczny?
|
|
(086) 216-90-81 - znalazłem na nią taki namiar. Zna ktoś laryngologa poza Rutkowską i tą z Kazańskiej, i ma jakieś namiary ? Czy doktor Pyt jeszcze przyjmuje ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
faktycznie tylko pan pyd ma tytuł doktora i mozna go takim tytułem nazywac ,reszta jest lekarzami specjalistami.Pan doktor pyd jest ok,i pan lekarz specjalista kalinowski tez jest ok,wogle nasi lekarze specjalisci laryngolodzy badz otolaryngolodzy sa sympatyczni i całkiem rzeczowi.
|
|
a ma ktoś namiary do doktora pyd lub lekarza specjalisty kalinowskiego ? nie mogie nigdzie znaleść w necie -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
tez bylabym zainteresowana jakims nr.tel. do dr.Pyta-bylam tam gdzie przyjmuje ale niestety zadnego nr.tel. nie znalazlam a nie wiem czy trzeba sie rejestrowac czy mozna tak po prostu pojsc.
|
|
sorry za blad-dr.Pyd.
|
|
A ja zdecydowanie nie polecam !!! Zniszczył mi zdrowie, nerwy i jeszcze wziął za to sporo pieniędzy... Kto tylko może to radzę omijać szerokim łukiem !
|
|
Witam, poprosze o namiary do dr M. Pyd. Kiedy przyjmuje czy trzeba się umawiać??pilne! Dziękuję :)
|
|
doktor Lubicz
|
|
nikt?? :(
|
|
Korzystał ktoś może z "usług" dr Pierczyńskiego lub dr Lechowicz? kogo polecacie?
|
|
Ja od kilku lat mam problem z prawym uchem.Okazało się że mam ubytek błony bębenkowej...Byłam u dr.Lechowicz która dała mi skierowanie na Oddział Laryngologiczny..Jutro mam umówioną wizytę u ordynatora oddziału(jest nim Marek Pyd)..Mam nadzieję że dr. podejmie się zoperowania błony.Po 10 latach znów wracam na ten oddział[po operacji usunięcia 3-ciego migdała którą wykonywał dr.Piotr Pierczyńki.Miałam wtedy 5 lat....ogółem obsługa była miła z wyjątkiem jednej pielęgniarki która powiedziała że jeśli nie przestanę gadać to obetnie mi język ;-(...] Pozdrawiam. P.S: Czy miał ktoś może operowane ucho u nas w Łomży? Z góry bardzo dziękuję =D
|
|
Harry z Tybetu.... jest zaje8sty,,,,, polecam
|
|
Ma ktoś nr do dr Kalinowskiego ? nie mogę znaleźć w necie... i gdzie on teraz przyjmuje na Nowogrodzkiej czy Brzozowej dzięki
|
|
Mogę polecić ale nie w Łomży, a z Białegostoku, Dr. Łuczaj przyjmuje na ulicy Ogrodowej. Świetny lekarz polecam.
|
|
Witam, czy ktoś mógłby udzielić mi informacji czy dr Pierczyński i dr Kalinowski przyjmują prywatnie? jeśli tak to gdzie i czy ktoś ma aktualny numer telefonu i adres gabinetu do któregoś z tych panów? dziękuje i pozdrawiam
|
|
potwierdzam dr. Pierczyński, przyjmuje w Eskulapie malina_ad4
|
|
ma moze ktoś numer do dr.Pyda pilne!!!!!!
|
|
Dr Rutkowska ma prywatny gabinet na ul. Łukasińskiego 25
|
|
Ja polecam pana dr. Cieśle . Mój syn miał przez 3 lata ciągły katar . Lekarze pediatrzy przepisywali leki od alergii . Wysłali nawet do alergologa tam testy które nic nie wykazały , koło się zamknęło. O skierowanie do laryngologa musiałam się wykłócić . Trafiliśmy na dr. Cieśle wymaz z nosa potwierdził, że to wina bakterii. Odpowiedni antybiotyk i po katarze. Tak się znają nasi nawet renomowani lekarze! Polecam doktora nam pomógł.
|
|
ktoś ma kontakt do dr Pyd-a?
|
|
Z tego co wiem to dr. Pyt przyjmuje w przychodni laryngologicznej . Tak jest napisane na drzwiach. Więc proponuje zadzwonić do owej przychodni i poprosić o nr. lub na oddział , chyba nr. niema zastrzeżonego uważam, że nikt nie robiłby problemu. Prawdopodobnie kartka na drzwiach tylko wprowadza w błąd zainteresowanych bo dr. tam nikt nie widział chyba,że wizyty odpłatne.
|
|
Czy dr B. Rutkowska przyjmuje prywatnie? Dane podane wyżej (Łukasińskiego 25) są aktualne? Jakiś kontakt telefoniczny?
|
|
Hej. dr Rutkowska prywatnie dopiero przyjmuje od 19.05 teraz jest na urlopie a to jej tel. 602600219.
|
|
Dr. Lechowicz zna się na tym co robi mi pomogła.
|
|
Czy ktoś się orientuje ile teraz kosztuje prywatna wizyta u dr. Pierczyńskiego i dr. Rutkowskiej?
|
|
Ponawiam pytanie ile kosztuje wizyta laryngologiczna u dobrego laryngologa w Łomży? Czy jest w ogóle szansa umówić się do laryngologa na nfz? jaki jest czas oczekiwania prywatnie i na nfz?
|
|
Byłam niedawno u dr Rutkowskiej prywatnie za wizytę zapłaciłam 70zł. W ramach NFZ można rano udać się do szpitala i próbować się zarejestrować.
|
|
Pani Równa - jest równa. Też mi pomogła.
|
|
Czy u laryngologa jest możliwośc wykonania badania słuchu? Jeśli nie to do jakiego lekarza się wybrać?
|
|
Podjedź do Olsztyna, i tak każdy z nas czasem tam bywa więc wtedy masz dobrego laryngologa tu https://g.page/BALANSMED?gm
|
|
To prawda wybór właściwego laryngologa jest bardzo ważny i ja również jestem zdania, że fajnie jest wiedzieć do kogo się udać. Jeśli chodzi o mój wybór to mogę od razu polecić specjalistów laryngologów z https://cmp.med.pl/zakres-uslug/konsultacje-lekarskie/laryngologia/ gdyż sam tam z powodzeniem uczęszczam od jakiegoś czasu.
|
|
w łomży jest brak laryngologów. Podobnie jak wszelkich innych dobrych specjalistów follow me
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |