Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poduszka ze zdjęciem |
hejka:) gdzie w łomży zrobią mi tako poduszkę z zdjęciem?chodzi mi o to żebym mogła zdjęcie wysłać mailem,bo nie mogę osobiście iść do fotografa i zamówić... może ma ktoś tel lub email? z góry dzieki:) Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poduszka ze zdjęciem |
allegro h0jowe forum
|
|
możliwe że u fotorgafa na dmowskiego? sprawdź tam lub też u innych; )
|
|
za drogo... bo przesyłka droższa od zawartości Lala22
|
|
... jak za drogo , to rusz dupę i sama zanieś ! a pomyślałaś że towar trzeba opłacić i odebrać , co przesyłka, na czyj koszt ?
|
|
Rossman media expert foto gaps praktycznie na kazdym kroku
|
|
do zezowate szczescie sam se rusz dupe,chyba z jakichs wzgledow nie moge osobiscie i dlatego sie pytam,skoro nie mozesz pomoc to sie nie odzywaj! Lala22
|
|
w foto partnerze koło abc robią takie poduszki.Koszt to 15 zł sama poszewka ze zdjęciem,a z wkładem ogólnie ja zapłaciłam 40zł 1,5 roku temu,teraz ceny mogły troszkę się podwyższyć.Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona,Pani mi doradziła co i jak.Można np.na dwóch stronach sobie wydrukować zdjęcia (mogą to być dwa różne zdjęcia),wszystko w cenie:) Pozdrawiam:)
|
|
Lala22 jak nie możesz sama to płać i nie dyskutuj że drogo , za wygodę się patosi zdjęcie wyślesz mailem, kasę przelewem a kto towar odbierze/dostarczy ? - rozumie że nie możesz dostarczyć zdjęcia to i nie możesz odebrać poduszki , nie wnikam z jakich przyczyn nie możesz ale dziś nie ma nic darmo kurier też kosztuje ! a jak brak Ci grosza to śpij bez poduszki
|
|
zezowate szczescie: napisalam dokladnie ze nie moge osobiscie zlozyc zamowienia ale moge odebrac,i chodzilo mi o czas a z allegro roznie bywa... aha i ta poduszka to nie do spania jest jak nie wiesz zreszto szkoda czasu na pisanie z tobą nara.... Lala22
|
|
do Lala22: w foto partnerze koło abc robią takie poduszki.Koszt to 15 zł sama poszewka ze zdjęciem,a z wkładem ogólnie ja zapłaciłam 40zł 1,5 roku temu,teraz ceny mogły troszkę się podwyższyć.Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona,Pani mi doradziła co i jak.Można np.na dwóch stronach sobie wydrukować zdjęcia (mogą to być dwa różne zdjęcia),wszystko w cenie:) Pozdrawiam:)
|
|
online przez internet mozna zamowic na www.foto4u.pl i obiera się wtedy w wybranym przez siebie punkcie, blisko domu czy cos
|
|
w grafside na mazowieckiej 1 Pozdrawiam.
|
|
Empik Foto. Wyjdzie nieco poniżej 40 zł. Najlepiej jeśli odbierzesz w salonie, bo wtedy nie płacisz za przesyłkę. A wygląda to tak:
|
|
Dokładnie. Empik Foto ma fajne poduszki ze zdjęciem. Musicie je tylko dopasować odpowiednio pod siebie i efekt powinien być spoko. Ale samo zamówienie jest banalnie proste - wszystko robi się online. Trzeba wybrać foto, ustawić. No i oczywiście plusem takich prezentów jest to, że na pewno będą wykorzystane. 1
|
|
Moge Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy AllerGuard, która jest producentem wysokiej jakości kołder oraz poduszek, w tym np. Kołdry antyalergiczne . Czy są tutaj osoby, które również korzystały z oferty tego sklepu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |