piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kontakt z adminem

Wie ktoś jak skontaktować się z adminem 4lomza albo gdzie mają swoja siedzibę? Pilne!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kontakt z adminem

SPEED s.c.
18-400 Łomża

ul. Dworna 39

NIP: 718-16-22-647

Godziny otwarcia:

poniedziałek - piątek - 9.00 - 17.30

sobota - 10.00 - 14.00
telefon: 086 219 07 00, 0 602 770 054

mail: speed@4lomza.pl

ale pojebbana baba

Dzięki BLM ta osobniczka już przegina! Właśnie wracam z policji a w poniedziałek idę do admina bo to już przegięcie!

Dobrze zrobiłeś jankeson. Może wreszcie na 4lomza będzie admin, bo to co się tu dzieje to porażka totalna, aby takiej osoby nie można było zbanować?

z nią trzeba zrobić porządek

Do czarnasukaczarna walcz o swoje nie ważne w jaki sposób dasz radę.

Żadna resocjalizacja jej nie pomoże, ją trzeba skutecznie izolować ze społeczeństwa, bo to jakaś wyuzdana dziewa, którą ktoś kopnął w tyłek i w rynsztokowy sposób wyraża swoją dezaprobatę i brak zainteresowania jej osobą ze strony obiektu, do którego wzdycha.

o jak ładnie :) znikły jej wpisy :) chyba ta policja poskutkowała :)
gratulacje jankeson :)

Do czarnasukaczarna walcz o swoje bo ja nie mogę za dużo konfidentów czyha na moje życie.

No i trzeba było takie kroki poczynić, bo na to forum wchodzą także niepełnoletnie dzieci, a czytanie wynurzeń osoby z marginesu społecznego nie przynosi ani efektów edukacyjnych ani rozrywkowych.

To biedna sfrustrowana bogata dziewczynka co myśli że jak siedzi przed kompem to jest anonimowa... i dobrze niech tak dalej myśli! Dzięki dla admina że tak szybko zareagował. Odpowiednie służby zrobią swoje i będzie wreszcie spokój!

To niech jeszcze się nią zajmą odpowiednie służby, żeby nie było tragedii, bo wykasowanie jej wpisów niczego nie zmieni, a jeszcze wpędzi w dodatkowe frustracje. Jeśli administrator o tym wie, to bardzo dobrze, na nim spoczywa zgłoszenie czegoś takiego w odpowiednie miejsc, bo to jest swojego typu " wołanie o pomoc".

I wiadomo kto to jest czarnasukaczarna! Proszę bardzo! http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/lomza/centrum/domina-lexie-24h-sex/45364.html Ktoś taki nie może być zdrowy na umyśle! Dziewczynka przyjmuje całą dobę w prywatnym mieszkanku i pewnie gruba kasę zarabia! Ma na imię Ilona i jeździ pandą na numerach CT. Jej prawdziwy numer to 505-263 060

kijem tego co nie pilnuje swego!!

Masz dużo pytań i żalu. Ale nie każdy kto chce Ci wytłumaczyć istotę twojej głupoty jest gejem i czyha na obiekt twojego zainteresowania.

A skąd wiesz,że jeździ pandą na numerach CT?

Wczoraj policja ją zawinęła jak robiła swoje poronione fotki! Za swoje wybryki będzie miała gówniara kilka parawek!

Tylko na tyle cię stać zaćpana dewiantko?

Jesteś spalona w tym mieście czarna suko! Dzięki admin że banujesz to chore stworzenie!

Od tego przećpania nawet nie umiesz mojego loginu poprawnie wklepać!Żal mi ciebie dziecino....

Twoje dni są policzone....

Jaka dobra noc? Pewnie przyszedł klient i idziesz mu kiełbasę wytargać?

A jednak fatikor ma rację,jeździsz na numerach CT.

Mam prośbę! Jak ktoś spotka to "coś" to niech jej sprzeda jakiegoś kamulca w tą piękną pandę! Na pewno dobrą wódkę za to odstawię!

Gryps jak świnia podskok! A może by się tak tobie skarbówka przyjrzała?Taki masz dzienny utarg i to bez fakturek?

I znowu zbanowana.... Pięknie admin!Gratuluję refleksu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org