Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAJSZCZĘŚLIWSI TO CI....... |
Najszczęśliwsi Ci ,którym do SZCZĘŚCIA nie potrzeba wiele :) http://demotywatory.pl/3223321/Najszczesliwsi " Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli." Albert Schweitzer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAJSZCZĘŚLIWSI TO CI....... |
|
witam witam,,:)) coooo dobregooooooo???? kalisonki powiadasz że do szczęścia nie potrzeba wiele.....??? no mi to od cholery , , , , , , ..... a tobie????
|
|
robciu Cześć Robcio:):):) Kalisonom niewiele do szczęścia potrzeba ;) Lubię uszczęśliwiać innych ,to mi daje radość :):)
|
|
hmmmm...... wiem wiem , szczera jesteś do bólu....:)) a jak się spało???
|
|
robciu Spałam po południu ,potem w nocy też spałam ,wyspałam się i byłam tu wcześniej niż TY ;) hehe Rób to, co lubisz, albo naucz się czerpać przyjemność z tego :)
|
|
robie to co lubie ... kalisonki..:)) lubie pic piwo sobie... jubie jedzić samochodem... lubie ciebie kali..... lubie pisć na forum.... lubie chodzić po lesie... lubie oglądać f1... lubie fajne dziewczyny... to o to chodzi kalisonki??? :))
|
|
robciu Dokładnie o to chodzi :):):) Action for Happiness taki ruch Działania na rzecz Szczęście jest ruch na rzecz pozytywnych zmian społecznych. Jesteśmy skupiające ludzi z różnych środowisk, którzy chcą brać udział w tworzeniu szczęśliwszego społeczeństwa dla wszystkich. Szczęście jest blisko ,na wyciągnięcie ręki :):):) http://www.youtube.com/watch?v=4EXJT_RGQWs
|
|
hmmm... zwiewna:)) no to ja wyciągam reke do szczęścia...........:)) jak tam wyksztaucony????? heeeeheheheheee
|
|
Action for Happiness Wyłącz telefon, zrób zrzutkę na szczytny cel i bądź szczęśliwy ! Jeśli chcemy poczuć się szczęśliwi, powinniśmy zrobić sobie przerwę od telefonu komórkowego i zamiast skupiać się na sobie, pomyśleć, co moglibyśmy zrobić dla innych - tak radzą pomysłodawcy globalnego ruchu Action for Happiness. Masowy ruch na rzecz szczęśliwszego społeczeństwa :) Robciu Wykształcony przechwala się fujarką ;) hehe
|
|
oo szybcy jesteście :) cześć wszystkim w ten piękny, rześki poranek http://www.youtube.com/watch?v=h1oSAwbIWXs
|
|
algeroth Witaj Algi :):):) Mocne brzmienia z rana ;)
|
|
he he he wyksztaucony chce się poczuć wielki zapewne. Musze uciec na jakiś czas...
|
|
robciu Młody też chce być szczęśliwy ;) Pa Robcio Wiem - szczęście na każdego czeka gdzieś Czasem dłonią z nieba strącasz je Czasem wiele trzeba żeby je mieć Przez jeden dzień http://www.youtube.com/watch?v=T6ysY0_9fY0
|
|
Witajcie :) A tu nasze kochane dzieci: http://www.youtube.com/watch?v=lvAWrnV6oAA&feature=related w tym wszystkim to najlepsze jajka i kiełbasa :)))
|
|
biess(pieczny) Cześć :):):) Może być bardzo ładnie ubrany ....modne kalesony ;) hehehe Ma duże mięśnie i mózg ;) haha
|
|
A tu jeszcze coś z tej serii :) a swoją drogą to ile te dzieci muszą się nakombinować by tak odpowiadać-ja bym nie wytrzymał tak poważnie ich pytać jak ta Pani :) http://www.youtube.com/watch?v=uPE4HtCW73c&feature=related A teraz czas zmykać do obowiązków Pozdrawiam
|
|
biess(pieczny) Pozdrawiam ,miłego dnia :):):)
|
|
witajcie wszyscy w tak sobotni prawie piękny poranek
|
|
madziara Witam Generale ;) Prawie robi wielką różnice ;) hehe Zawitasz dzisiaj ?
|
|
kalisonki:-) prawie ładny ale brakuje obfitego słonka:-) zawitam :-) a któż jeszcze dziś przybędzie na zgromadzenie????????
|
|
Witam wszystkich:) Carpe Diem
|
|
madziara A na tańce macie ochotę ??? Jak tak ,to może zarezerwuje stolik ? Potem się udamy potańczyć ,jak chcecie to piszcie się zorganizuje ;)
|
|
kobieta888 Witaj :):):) Chwytam dzień i trzymam od rana żeby nie uciekł ;) hehe
|
|
kalisonki:-) wszystko wyjdzie w praniu po drodze:-) dziadziunio ostatnio zapomniał mnie nauczyć tańcować;-) witaj kobieto:-)
|
|
a gdzie sie spotykacie dzisiaj? Carpe Diem
|
|
madziara OK ,zobaczymy kto przyjdzie i na co będą mieli ochotę ;) fresz1 & *SUN* Gdzie Fresz ??? pośpiewała by z rana ;) http://www.youtube.com/watch?v=4KzVIlaXsHE&feature=related La la la la la la la La la la la la la la :):) Gdzie Sun ,poświeciłoby nasze Słonko :):)
|
|
kobieta888 Pod Ratuszem jak zwykle :)
|
|
madziara Kalisony Tobie pokarzą jak się tańcuje ,złapiesz w lot ;) Dziadunia tez nauczymy ;) hehe
|
|
kalisonki;-) ok niema problemu:-) jakoś to ogarniemy:-) robciu zagra na gitarze a my potańcujemy;-) hihihhihihi
|
|
madziara Jak tak to Git Majonez ;) hehe Na razie uciekam ,miłego dnia Wszystkim :):):)
|
|
kalisonki:-) miłego miłego;-)
|
|
*Sun* od rana zalatana nawet nie mam kiedy kawy wypic :(( wpadlam sie przywitac i dalej znikam bo nastepna klientka zaraz bedzie milego dnia kochani ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
witam sun leć pracować.......:)) czy ja wiem ... cy ten dzień będzie taki miły??? ale niech ci będzie przynajmniej będe się starał...... .......................................................................................
|
|
Szczęście to ta chwila co trwa, niepewna swojej urody. To zieleń drzew, to dzieci śmiech. Słońca zachody i wschody :) http://www.youtube.com/watch?v=D9wR7QEIYFk Bo szczęście to przelotny gość. Szczęście to piórko na dłoni, co zjawia się, gdy samo chce i gdy się za nim nie goni ;) Bandziory gdzie jesteście ? ;) Kalisony się stęskniły ;)
|
|
*Sun* Witaj ,witaj zalatane Słonko :):) robciu Robcio miły dzień :) Staraj się a będzie jeszcze milszy ;)
|
|
kalisonki ?????? coś ja ciebie nie poznaje ostatnio.....:))) hmmmm.. co się z tobą dzieje?????
|
|
robciu Dlaczego Robcio mnie nie poznajesz ??? W czym się zmieniłam ?
|
|
kalisonki????:)) ty chiba zakochana , co??? ja to tylko tak przypuszczam,,, więcej to nic...
|
|
ej że????
|
|
robciu hmmm........kalisony nie wiedzą ......może masz i rację ,cały czas i nie mogę się odkochać ;) hehe
|
|
robciu kalisony się zagapiły ;) hehe Jednym słowem przerąbane
|
|
hmmmm.. wiesz co??? kalisonki...:)) może Hary coś by wskurał...:))
|
|
robciu Hary z Tybetu ma na to jakieś mikstury tajemne ?
|
|
a czekaj czekaj a gdzie ty się zagapiłaś??? no szybciutko pisz....:)))
|
|
hmmm kali....???? jego ręce leczą wszystkoooooo...:))
|
|
robciu Szukałam dla Mr.Wladeczek drapaczki do jajek ;) Autor: Mr.Wladeczek (---.elomza.pl) Data: 02-07-11 15:09 Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-07-11 15:15 Mr.Wladeczek Mr.Wladeczek Mr.Wladeczek może taki gadżet Tobie się przyda ;) http://www.nokaut.pl/gadzety/drapaczka-do-jajek-dla-dzentelmena.html
|
|
robciu Zwiewam na razie ;)
|
|
Witam wszystkich :) Porteczki :)) każdy z Twoich tematów coś wyraża :) "Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście" Puściutko tu dzis zauważam :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Meg.... :)) a ty co tu jeszcze robisz co sie nie szykujesz????:(( ja juz na ciebie czekam :))) :*:*:*:*:*
|
|
Helooo rob.. :) Za niedługo ;)) Sobota to wszak gospodarczy dzień :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
sorry meg ... skarbie ale ja uciekam i czekam na ciebie :) :*
|
|
|
|
no i wszyscy sie bawią a ja padnieta w domu...buuu :(( MEGAN wiem że tu będziesz przez swój magiczny tel. wchodziła więc pozdrów wszystkich ode mnie i smacznego piwka wam życzę buziole kochani ;) hehehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
oooooo wolny niewolnik witaj :D to mówisz dziś my na służbie ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
eh...to fakt aby do 22.50 :D no właśnie...a czemu Ty nie na spotkaniu? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
wolny niewolnik ...nie przesadzaj z ta kiełbasa haha no jak to co walka :D Kliczno VS Haye "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Kliczko* "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
|
oj no niby wynik łatwo przywidzieć ale co tam można zobaczyć z nudów "walke" ;) a ja miałam iść ale po całym dniu tyrki nie mam juz siły pewnie po jednym piwie bym juz pijana była heheh w sumie z górki do domu bym sie sturlała aleee następnym razem odbije sobie :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
Meg dziękuję udanej zabawy...w sumie i bez tego na pewno udana hehe ;) wolny niewolnik ona chciała tylko pozdrowic nas ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
i jedno i drugie ;)) wpadnij na kolejne spotkanko ;) no juz nie bądź taaaaaaaaaaaki ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
|
oj marudzisz...bez problemu byśmy się pomieścili :) no ale każda wymówka jest dobra hehe poza tym tak jak piszesz tyle kobietek i na ścisk Ty w środku ot marzenie nie jednego faceta heheheh ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
tez uciekam coś wszamać również życzę spokojnego wieczoru i miłego poranka ;)) papa :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Niewolniku Otóż, podglądaliśmy Was "grupowo", Twoja interpretacja mej tu obecosci jest mało istotna i bez znaczenia :) pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
A mogę z Wami porozmawiać?
|
|
Pierekaczewnik Witaj :):):) Oczywiście ,ze możesz z nami porozmawiać ....zapraszamy :) Skąd Twój nick ??? Pierekaczewnik zapomniany tatarski przysmak ,nie jadłam jeszcze ,ale chętnie spróbuję ;) Pozdrawiam dziadka_kalesony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |