Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10 lat 4lomza |
Gratulujemy ! Ale ..... Portal śpi od piątku do poniedziałku , widzę totalny brak chęci do działania . To trochę denerwujące , zupełnie innaczej jak np. na Wrotach Podlasia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10 lat 4lomza |
taaa 10 lat i ciągle nic sie tu nie zmienia pff jest czym się szczycić... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
cały czas ten portal jest 10 lat za murzynami, nawet czatu nie odpalili przez tyle lat, a admin to chyba jakiś tajny agent bo ani razu na forum się nie ujawnił.
|
|
od 10 lat wizerunek strony sie nie zmienił , zdobyliście tylu użytkowników bo na owe czasy byliście jedynym portalem w Łomży bez żadnej konkurencji , w weekend-y nuda , nie chce się wam nic robic !! forum zeszło już na totalne dno jeszcze pare lat temu chciało sie tu dyskutowac , ale teraz to rynsztok w 90% bo na szczęście parę jeszcze osób czasami coś mądrego napisze i nie wiem czemu nie obchodzi was co sie tu wypisuje poza tym gratulacje że jedbnak przetrwaliście 10 lat w tym smutnym jak pi....a mieście !!! szpenio - człenio!!!!
|
|
admin woli byc anonimem : )
|
|
Ale wyniki wejść są imponujące. Te dane przydadzą się dla socjologów i pokazuje przy okazji smutną prawdę o Łomży - mieście bez perspektyw, dokładnie widać jakie rzesze Łomżyniaków musiały emigrować za chlebem i gdzie teraz przebywają. Redakcja 4lomza z okazji 10 urodzin mogłaby coś zorganizować, jakoś uczcic ten dzień, poza postem na głównej.
|
|
Nie narzekajcie na brak admina, bo gdyby istniał to musiałby już dawno zamknąć to forum. :)
|
|
"Admini" to siedzą w siedzibie 4lomza i walą ostrą bekę z tego forum...
|
|
Zauważyłem, że w końcu nie ma czarnejsuczyczarnej i jej dennych wypocin na tym forum.
|
|
I szczebiotki i paru innych trolli , czyli ten admin może gdzieś tu jest ? :)
|
|
gratuluję 10-lecia, inne strony nie mogą się przebić, bo 4lomza ma monopol hehe ---------------------------------------------
|
|
forum na tej stronie, to można powiedzieć dar niebios dla lokalnych nieudaczników, którzy nic po za narzekaniem nie potrafią robić, tu mają okazję eksplodować...
|
|
szpenio - i tu co tego forum zgodzę się z Tobą w 100%
|
|
ha ha hahahaaaaa 10 lat zysku z reklam, bez uwagi na ludzi działających na tym forum. Sorki ale to forum z jego władcami jest pod zarządem biskupa i pisu ,widać to na polityce, i po kasowanych ;postach. Ciekaw jestem jak to się zmieni po kolejnych wygranych wyborach przez PO 10 lat wstydu i zysku z reklam , weźcie przykład z Białegostoku czy Ostrołęki. Pozdro dla redakcji
|
|
Donald- postów 987,bez komentarza.
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 01-07-11 20:40 forum na tej stronie, to można powiedzieć dar niebios dla lokalnych nieudaczników, którzy nic po za narzekaniem nie potrafią robić, tu mają okazję eksplodować Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 01-07-11 21:13 Donald- postów 987,bez komentarza Znaczy się, Donald wie co mówi.!!!
|
|
Czy liczba postów świadczy o człowieku??
|
|
tylko że ja nie narzekam, a to miałem na myśli...
|
|
To prawda od początku tu zaglądam i nic się nie zmieniło nie chodzi nawet o wygląd i braku rozkładu jazdy od początku ale o funkcjonowaniu strony , a co do reklam to prawda biorą kase i nic nie robią by mogli przynajmniej dział ogłoszeń normalnie podzielić na ''Kupię'' ''Sprzedam'' i w pracy to też ''Dam pracę'' i ''Szukam''
|
|
A nikt nie powie o tym jak ta strona pomaga i że jest najlepszym źródłem informacji o naszym regionie. Ze forum pomaga znaleźć odpowiedź na nurtujące pytania. Tyle postów, a chyba jeszcze nikt nie pochwalił. Do redaktorów: przydałoby się od was więcej zaangażowania.
|
|
"najlepszym źródłem informacji o naszym regionie" hahaha może i by tak było jakby strona była bardziej rozbudowana. A forum - szkoda słów, masa beznadziejnych tematów i jeszcze więcej dennych odpowiedzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |