Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I LO |
Czy wie ktoś coś na temat podziału klas w ILO bo chyba miał być dzisiaj? Znajdę to gdzieś w necie? A czy będzie organizowane spotkanie z nową klasą wychowawcami i rodzicami? Jeśli tak to kiedy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I LO |
W tym roku :)
|
|
Listy klas wiszę już w szkole na tablicy jak się wchodzi na klatkę schodową...co do spotkań z wychowawcą to Ci nie powiem. Właśnie skończyłam ILO i nie pamiętam jak to było, ale na ban w sierpniu będzie obóz integracyjny.
|
|
*wiszą
|
|
Właśnie też tak słyszałam. Ale nie będę jechała specjalnie do Łomży żeby zobaczyć do jakiej klasy mnie przyjęli;) Pewnie trzeba będzie jutro zadzwonić do sekretariatu ;D
|
|
możliwe
|
|
Obóz integracyjny w Zbyszko pewnie jak za dawnych lat :D A potem pod koniec I klasy Mielno i dobre chlanie ;] Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
listy mozna sprawdzic w szkole a czy jakis inny sposob jest to nie wiem ... pozniej jest jakies spotkanie z wychowawca i z klasa w szkole zeby ustalic rozne rzeczy m.in. w sprawie obozu integ.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |