piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego "trudni mężczyżni nas pociągają?

choć potem często tego żałujemy,to jednak pakujemy się znowu w taki sam związek.Czy określone kobiety przyciągają ten typ mężczyzn ,czy to tylko przypadek?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego "trudni mężczyżni nas pociągają?

ja mam sciag takich facetow do siebie.to poprostu przegiecie,ale szczerze mowiac to tacy sa ciekawi:)

Kobiety już tak mają, nieodgadnione są ich motywacje.
"Bo to zła kobieta była".

Ja co rusz pakuję się w to samo i chociaż za każdym razem obiecuję sobie,że to już ostatni raz i nigdy więcej,to jednak następnym razem okazuje się że to znów ta sama bajka.A przecież nie mam wygórowanych oczekiwań,chcę tylko normalnego związku.Trudno teraz o porządnych mężczyzn.

a jeszcze trudniej o porządne kobiety !piją ,palą ,bluzgają lepiej niż nie jeden facet !!!!

ktośiek

Zdziwię Cię,ale ja na przykład nie piję i nie bluzgam.Jedynie do palenia się przyznam.

To za palenie automatyczny OUT ;]

Nie pić , nie palić , nie pie.....ć , to po co żyć ???

A ty tak od razu podsumowujesz!O tym ostatnim nie wspomniałam ,co nie znaczy że nie robię!Dlatego między innymi jesteście "trudni",bo wszystko sprowadzacie do d..y.Oczywiście nie wszyscy,żeby nikogo nie urazić.

Nie, to nie przypadek. Jesteście naiwne na potęgę i nie zdolne do logicznego myślenia, przynajmniej zdecydowana większość. Twierdzicie, że można kogoś zmienić lub ktoś zmieni się dla Was. Prawda jest taka, że ludzie się nie zmieniają i kiedy już opadnie ten całun oczarowania i początkowej fascynacji, dopiero wtedy wyjawia się obraz prawdziwej osoby. Nie potraficie wyciągać wniosków z przebytych doświadczeń. "Ten na pewno będzie inny". Niektóre rzeczy łatwo przewidzieć jak np. pociąg do alkoholu, tylko Wy tego widzieć nie chcecie.
Bardzo zabawne stwierdzenie napisałaś:
"Czy określone kobiety przyciągają ten typ mężczyzn ,czy to tylko przypadek?"
Tzn że co, że jak jakiegoś przyciągniesz to innego nie możesz? Czy też już wtedy nie masz wyboru? Musisz z nim być, bo go przyciągnęłaś tak? :)
Biedactwa.
Swoją drogą, nie wiem czy inni panowie zauważyli czytając tego typu posty na tym forum, że te wszystkie kobiety piszące te bzdety są idealne, zawsze brak tylko tego rycerza, który tę ich idealność zobaczy i doceni :)
Na koniec, nie wiem czy to co napisałem będzie adekwatne do Twojej sytuacji, której przecież nie znam, ale to są rzeczy, które nam facetom najbardziej rzucają się w oczy. Przykłady mógłbym mnożyć, ale po co. To coś co zawsze będzie miało miejsce dopóki bardziej będziecie ufać pierwotnym instynktom niż zdrowemu rozsądkowi ;)
Pozdrawiam

goosia84

Nie denerwuj się , złość piękności szkodzi .
Jak Cię uraziłem , to przepraszam .

Nie uraziłeś ,nie masz za co przepraszać:)

OK!

ForumowyTroll nie twierdzę,że nie jesteśmy po trosze naiwne ,ale nie pisz mi że kobietom piszącym te "bzdety"według Ciebie brak "rycerza".Nie jest regułą przecież ,że kobiety zakładające takie posty są samotne i nikt nie docenia ich idealności.Poza tym piszę o własnych doświadczeniach i chcę poznać doświadczenia innych.A co do pierwotnych instynktów,to jednak mężczyźni w tym przodują.Poza tym dlaczego mężczyźni nie pokazują swojej twarzy od razu ,tylko pozwalają nam trwać w tej naiwność?Każdy z nas ma jakieś oczekiwania w stosunku do tej drugiej osoby,co wcale nie oznacza,że chce ją zmieniać.Mam nadzieję że wyjaśniłam Ci mój tok rozumowania.

Gosiu
Żyjesz już trochę na tym świecie i jeszcze tego nie widzisz? Tak jak napisałaś, facet to praktycznie w całości pierwotny instynkt ;)
Możecie sobie dorabiać cudowne historie o romantycznych rycerzach, miłości od pierwszego wejrzenia etc. Natomiast mężczyzna gnany przez geny i testosteron ma na celu przedłużyć gatunek. To dlatego myśli kilkadziesiąt razy dziennie o seksie. To dlatego obejrzy się za kusą spódniczką. W końcu dlatego nierzadko skorzysta z "okazji".
Zapewne powiesz,że przecież nie jesteśmy zwierzętami i powinniśmy panować nad swoim popędem. Zgodzę się z Tobą w zupełności, ale w związku z tym, że nie żyjemy w świecie idealnym nie do każdego to dociera :)
Wg mnie kluczem jest dialog, zrozumienie siebie. Mówienie otwarcie o swoich potrzebach i problemach. Bez tego nawet najmniejsza błahostka urasta w końcu do rangi mega problemu, który potem staje się świetnym pretekstem do kłótni i wypominania. | Tutaj taka mała uwaga ode mnie, pamiętajcie kobietki, że my na prawdę nie potrafimy czytać w myślach. :)|
Jeżeli ktoś podoba Ci się fizycznie, ale nie traktuje Cię z należytym szacunkiem to czego oczekujesz w przyszłości? Kiedy uroda już minie i pozostaną Wam długie wieczory we wspólnym towarzystwie?
Wbrew Carpe diem największą głupotą jest podjąć ważną decyzję pod wpływem zaledwie chwili namiętności. "On jest taki piękny...to nic , że wyrywny" :P
Czasem, trzeba po prostu ruszyć głową i szukać przede wszystkim przyjaciela a nie boskiego apolla, który potem okazuje się puszką pandory :)
Pozdrawiam

Chodzi o to, że im bardziej prymitywna kobieta tym szerzej rozkłada nogi przed tzw "damskimi bokserami".
Dlaczego?
Głupia kobieta nie potrafi ocenić charakteru faceta. Wystarczy, że jej na początku powie "ładno masz dupe" i taka głupia laski już jest jego.

Głupia kobieta nie potrafi powiązać pewnych faktów. To, że facet siedział w więzieniu, że lubi wdawać sie w bójki, że nie ma stałej pracy nic takiej głupiej kobiecie nie mówi. Ona nie wpadnie na to, że skoro lubi się bić to kiedyś i ona po ryjku dostanie.

Poza tym prymitywna kobieta kalkuluje: lepiej być głodną czy obitą? I dochodzi do wniosku, że lepiej być obitą. To relikt z czasów jaskiniowych (dlatego występuje u prymitywnych kobiet) - taki agresywny facet szybciej upolował mamuta niż facet spokojny. Ze spokojnym facetem kobieta byłaby głodna.

Poza tym - bite kobiety są bardzij szczęśliwe. Pamietacie jak bolał was ząb? Byliście wtedy nieszczęśliwi, jak was przestał boleć - byliście szczęśliwi.

Nawet najsilniejszy facet jest w stanie bić kobietę przez jedną, dwie godziny - wtedy jest ona nieszczęśliwa, ale przez 22 godziny na dobię jest ona szczęśliwa!

prosta odpowiedź, bo jesteście głupie, bez urazy drogie panie;) taki świat już

Zakładając temat o "trudnych mężczyznach"nie miałam na myśli damskich bokserów,bo z tym się na szczęście nie zetknęłam.Poza tym nie uogólniajcie tak kobiet,że wszystkie kobiety są głupie i nie sprowadzajcie wszystkiego do seksu.Zawsze wina leży po obu stronach.Piszecie,że kobieta powinna przewidzieć te wszystkie sytuacje,ale ciekawa jestem ,czy wy też w Waszych związkach jesteście tak przewidywalni.Panowie nie zwalajcie na nas całej winy,bo jeśli tak to po co wiążecie się z takimi naiwniaczkami?

Pewna dziewczyna poszła sama na imprezę. Zauważyła tam
super-faceta, który świetnie tańczył. Podeszła do niego i mówi.
- Ale zajebiście tańczysz!
A facet na to:
- **********!
Dziewczyna, trochę zbita z tropu, wycofała się. Facet dalej tańczył solo, i
tak, że na wszystkich robił bardziej niż piorunujące wrażenie. Dziewczyna
znowu do niego podeszła i mówi:
A facet na to:
- **********!
To już było trochę za dużo i dziewczyna mówi:
- Wiesz co? Jesteś cham i prostak!
A facet na to:
- No i ch.j! Ale zajebiście tańczę!

OK!

Pewna dziewczyna poszła sama na imprezę. Zauważyła tam
super-faceta, który świetnie tańczył. Podeszła do niego i mówi.
A facet na to:
- Spier..aj!
Dziewczyna, trochę zbita z tropu, wycofała się. Facet dalej tańczył solo, i
tak, że na wszystkich robił bardziej niż piorunujące wrażenie. Dziewczyna
znowu do niego podeszła i mówi:
A facet na to:
- Spier..laj!
To już było trochę za dużo i dziewczyna mówi:
- Wiesz co? Jesteś cham i prostak!
A facet na to:
- No i ch.j! Ale zajebiście tańczę!

Facet pyta się kobiety:
- Czy odda mi się pani za milion zł ?
- Tak, oczywiście !
- A za 10 zł ?
- Za kogo mnie pan ma !
- Za kogo to już ustaliliśmy, teraz ustalamy cenę .

Instrukcja dla KOBIETY :

PO PIERWSZE:
Ciesz się, że w ogóle ktoś Cię zechciał.

PO DRUGIE:
Nie myśl, że jak już Cię zechciał, to możesz przytyć 20 kg i chodzić po domu jak łazęga.

PO TRZECIE:
Daj mężowi trochę luzu. I tak jest w szoku, że ożenił się właśnie z Tobą. Trochę to potrwa. Jeszcze jakiś czas będzie się upewniał, że wybrał dobrze.

PO CZWARTE:
Pamiętaj, piwem mąż się nie zatruje.

PO PIĄTE:
Nie wypytuj go stale, gdzie był i co robił, próbuj sama dedukować. Nawet nie masz pojęcia jak takie pytania irytują.

PO SZÓSTE:
Uważaj żeby zupa nie była zbyt słona za często

PO SIÓDME:
Jak zobaczysz szminkę na ustach lubego, nie wydzieraj się niepotrzebnie, może ratował komuś życie metodą usta-usta.

PO ÓSME:
Wyrzuć wszystkie kolorowe czasopisma. Tyle w nich mądrości ile w głowie przeciętnej kobiety – niewiele.

PO DZIEWIĄTE:
Nie łap męża na ciążę, bo możesz się przeliczyć.

PO DZIESIĄTE:
Wyskocz czasem do dobrego klubu nocnego, popatrz na lepsze od siebie. Uczyć trzeba się całe życie.

gosia :)
W związkach nie tylko faceci są trudni , kobiety też :)
Tylko że facetów naturą jest nie ulegać :)
bo to nie honor :(
Co mi tu baba będzie rozkazywała .
Ale niestety nie na tym polega partnerstwo :)
Owszem każdy w związku powinien pozostawić sobie trochę swobody , inaczej się nie da .

Ja jestem ze "zlym facetem".i moze dla innych jest zly,dla mnie jak narazie jest dobry.liczy sie z moim zdaniem,szanuje mnie.uwazam ze jesli dziewczyna sie szanuje to nawet najgorszy cham tego nie zmieni.tylko dziewczyna musi byc madrzejsza niz pustak,bo co z tego ze on ma dobra fure czy pol kg kajdan na szyi jak tym kajdanem moze po mordzie dostac?dziewczyny nie mozna dac sie pod nogi!!!musicie znac swoja wartosc.

hehe.. meżatki szukają przygód a potem głupa palą:)

Bawcie się dalej a i tak chamskie jesteście i perfidne:)

Hmm, tak czytam czytam i chyba niczego nowego to ja się nie dowiedziałem:)
Człowiek jest tylko człowiekiem czy to kobieta czy facet chyba nie ma znaczenia każdy ma swój charakter styl i to jak go wychowali bo to chyba kształtuje nas na resztę naszego życia:) cham zawsze pozostanie chamem trafi na taką której to będzie imponować ( nie rozumiem takich kobieta :| ) a drugi normalny facet który poszanuje swoją ukochana osobę prędko jej nie znajdzie bo za dużo jest tych kobiet szukających wrażeń u boku chama:)

Pozdrawiam.

Jak szukacie przygód kobietki to znaczy że coś z waszymi mężami jest nie tak:)

Niech twój mężulek mnie straszy że mi sprawę założy czy coś tam hehe

A ty nie graj kobietki pokrzywdzonej przez los.

hehe... mężu plącze żona szuka pocieszenia czyli M jak miłość.

Sielanka jak by nie było nie dziwi mnie fakt że ktoś kiedyś powiedział że małżeństwo to jest para oszustów:)

No patrze trol mi żaden nie odpowie a w nocy tacy pewni byli:)

bo lepiej kobieta czuje sie przy boku miesniaka ktory nie pozwoli jej dotnac niz przy takim ktorego wytykaja palcami:)

AlicjaZkrainyCzarów :)
Pewnie że tak :):)

Bo mieśniak nawet jak przywali to porządnie poczuje :):)

a co wymoczek może ????

tylko muchy odegnać swoimi wiotkimi rączkami :):):)

:)

Cham nie wiąże się z mięśniakiem a dobry chłopak z pierdołą nie żyjmy stereotypami. Ktoś to już napisał ale chyba jednak to jest prawda że kobiety są głupie:D

kobieto nie odzywam się do Ciebie kilka tygodni to wreszcie skąd te waty.

290a ci zrobię przestaniesz mnie straszyć.

wiec mnie nie strasz:)

Bo za chwile ty pożałujesz swoich słówek

Kobieto ma zaraz iść do prokuratora czy ty bedziesz wcześniej ode mnie.

Pamietaj nigdy nic takiego nie powiedziałem .

człowiek się rodzi z dupy wychodzi człowiek się żeni na dupę wchodzi człowiek umiera na dupie lezy tak więc od dupy wszystko zależy

No mam nadzieje że spotkamy sie o prokuratora nie bawem w poniedziałek.

Kobieto ide o kompa już ide do adwokata mam nadzieje że spotkamy sie u prokuratora.

Devron667 chyba Ty jestes glupi:D
faceci w pierwszej kolejnosci ogladaja sie za jak to napisales GLUPIMI LASKAMI.i bez warunku czy jest oczytany czy nie.tak samo zakazane laski pociagaja facetow jak trudni faceci.

a poza tym to te glupie kobiety maja wiecej zmyslow niz te niby grzeczne i poukladane:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org