sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zwrot za kartę pojazdu

czy ktoś z z Łomży lub okolic dostał jakiś zwrot za kartę pojazdu.piszcie..............

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zwrot za kartę pojazdu

ja ciągle pisze ...ale nic z tego nie wynika sprawa jest skomplikowana..karta pojazdu to 75 zł i nikt ci tego nie odda tu chodzi o opłatę recyklingową 425 zł ! tylko gdzie się o nią ubiegać ? ochrona środowiska? nie wiem ..

Ja mam już 2 rozprawy za sobą. 1 zaoczną 2 na wokandzie. 3 rozprawa mnie czeka u Was w Łomży(zaoczna). Mam nadzieje żo już ostatnia. Pozdrawiam

tak to jest gdybyś to ty merolku nie zapłacił miał byś juz komornika na karku ! a tu ze kasa była pobierana nie legalnie i powinna byc zwracana z urzędu wszystkim to juz szczegół...

1 pismo piszesz do starostwa "wydział komunikacji" Po odwołaniu kupujesz znaczki i na specjalnym druku sądowym wypełniasz dane dotyczące pojazdu. Potem składasz odwołanie. W sumie to tak trwa ze 4 miesiące. Ale warto ubiegać się o swoje.

na www.zambrow.org chłopaki tez walczą, warto podpatrzeć.

z tego co piszecie,to nikt nic nie dostał.dzięki

Ja dostanę gdzieś tak za 2 tygodnie:).

Merolku, na jakim specjalnym druku piszę te odwołanie i składam je też do wydziału komunikacji?proszę o podpowiedz,jak to załatwić.ja złożyłem wniosek do wydz. kom.i dostałem odpowiedz,że brak jest jakichkolwiek podstaw do zwrotu.Co mam robić dalej,czekam na podpowiedz.

ten kraj nie jest dla ludzi
ten kraj jest po to żeby ludziom zabrać :)

Sprawdź czy mieścisz się w terminie jakie wyznaczyło ci starostwo na odwołanie. Jeśli jest jeszcze czas to pomoge Ci z dalszymi pismami. Poczytaj też nasze forum z zambrowa a dowiesz się dokładnie jak masz postępować. Pisz na @ merol_m@poczta.fm wyślę ci pisma i odwołania.

Sprzedam zwroty za kartę pojazdu jak zawsze za niedrogo :-)

hej merol chyba podałeś mi zły adres e-mail

jest dobry merol_m@poczta.fm

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org