sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawo Jazdy kat. D

Witajcie. Szukam osób z okolic Łomży, chętnych do rozpoczęcia kursu na kat.D w jednym z łomżyńskich ośrodków nauki jazdy z możliwością dofinansowania ze środków unijnych. Więcej informacji będę znał gdy skompletuję ok 8 osób deklarujących chęć wzięcia udziału w tym szkoleniu. Chętnych proszę o kontakt mailowy - morpheo87@wp.pl

Michał

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawo Jazdy kat. D

jaki koszt wyniesie z dotacją kurs? może byłbym chętny. i od kiedy?

Dokładnie tego nie wiem, szukając po różnych stronach czytałem że unia dofinansowuje ok 80% kosztów szkolenia i kwalifikacji wstepnej. Terminy również będą znane gdy skompletuje osoby chętne, ponieważ ośrodek wtedy bedzie rozpisywał program

Michał

A na samą kwalifikację wstępną też dofinansowanie by było? Prawko już mam...

podeślijcie mi swoje maile. Ja pod koniec czerwca lub na początku lipca dowiem sie dokładnie jak to bedzie wyglądało. Nrazie chodziło mi czy znalazły by sie osoby chętne. pozbieram pytania od was i bede odpisywał gdy bede znał więcej szczegółów

Michał

ja również bym był zainteresowany. jak bedziesz wszystko wiedział ile to kosztuje wszystko poszczegulnie i u kogi te prawko, wogule wszystko to napisz mi na e-mail: Michalekk444@wp.pl Tak jak mowie był bym zainteresowany równiez

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org