Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obsługa w pko bp na niemcewicza |
czy w pko na ul.niemcewicza pracują profesjonaliści??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obsługa w pko bp na niemcewicza |
buehehehe żart dnia :D udało Ci się ;))) tam pewnie nawet nie znają takie pojęcia jak profesjonalizm ... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kolejki ,kolejki bez końca
|
|
ale czy tam nie ma ludzi na poziomie
|
|
fatalna obsługa, nie lubię tam nic załatwiać :D
|
|
kaszana i tyle kiedyś stoje pod okienkiem dla tych co maja firme siedzi tam ktoś baba widzi że czekam gość odchodzi a ona stawia mi przed nosem okienko nieczynne. Poszedłem do dyrektorki wkurzyła sie i jak zeszła to chodziły jak torpeda Pozniej za jakiś czas robiłem przelew za granice poprosiłem ją zeby pomogła wypełnić ....coś warkneła a ja znów do dyrektorki i sprawa załatwiona teraz jak wchodze to śmigają że hej haha
|
|
przeprowadzołem się do łomży i chcę póść zapytać o obsługę firm i kont dla vip. czy w pko bp w łomży coś takiego jest i do kogo najlepiej uderzyć??
|
|
Vip uderz do najładniejszej, jak sprawy nie załatwisz , to może wyrwiesz znudzoną na jakieś tingle- tangle :))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
rewolwer a takie też tam są?
|
|
vip czytaj posty przed chwila napisałem jak traktują a nie mam zwyklego konta tylko te troche wyzej w ładnym kolorku zresztą wiesz o jakim koncie mówie
|
|
hmmm wiec jak nie ma kompenentnych na vipach to będę musiał jezdzić do białego
|
|
albo do krakowa haha ja w banku siedze na szpilkach bo zawsze brak czasu a ty chcesz jezdzic do Bialego ???
|
|
ja lubię konktety a co z obsluga firm
|
|
Autor: Zbychu (---.centertel.pl) Data: 17-06-11 22:58 albo do krakowa haha ja w banku siedze na szpilkach bo zawsze brak czasu a ty chcesz jezdzic do Bialego ??? Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić :D Człowiek bez pasji , jest jak okręt ale czas na pisanie głupot na 4 lomza masz.
|
|
sory ale ja tak nie uwazam---to nie sa glupoty mnie bardzo potrzebn rzeczy i chce znć opinię łomżyniaków
|
|
vip ale poza tymi niektórymi Paniami przy kasie to reszta je ok np Pani dyrektor i doradcy na górze i tuw tych biurach na dole też
|
|
_maly_ to jest mój czas a jeżeli bank zagwarantował mi przy otwieraniu konta osobne okienko i szybką obsługę to niech tego dotrzyma. Bo np. mi sie spieszy żeby wino w parku z kumplami wypić o 10.01.54 to już chyba nie ich interes gdzie ja się spieszę VIP Plusem tego banku jest parking i przede wszystkim dlatego tam jestem no i jeszcze dlatego że w nazwa to Bank POLSKI
|
|
Moja żona to boi się chodzić do tego banku bo ją strasznie molestują , na siłę chcą dać jej kredyt , lub jakąś kartę płatniczą ,czasami to gorzej się narzucają jak Jehowi ze swoim zbawieniem .
|
|
Henry to prawda kartę kredytową mam chociaż nie chciałem ale dla świętego spokoju się zgodziłem ale to już jest nacisk z góry te Panie są zmuszane do wciskania to wiem na pewno
|
|
jest tam taka jedna na która wszystko chce na sile wcisnąć. marzena czy jakoś tak. ale mnie chodzi o doradcow konta vip i rachunku dla firm
|
|
tam nie ma dyrektorki tylko jest dyrektor..
|
|
no
|
|
nic się nie dowiedzialem warto tak zajść?? i do kogo??
|
|
a ta czarna niska to kto??? zakonnica ??? Doradcy są ok
|
|
Najgorsza obsługa w Łomży jeśli chodzi o banki !!! Nawet przelewu nie można zrobić przez internet bo się strona nie wyświetla a jeśli już to sporadycznie !!!! Staram się jak najmniej do PKO BP chodzić ...
|
|
to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Autor: eternity (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-06-11 12:00 Najgorsza obsługa w Łomży jeśli chodzi o banki !!! Nawet przelewu nie można zrobić przez internet bo się strona nie wyświetla jestem klientem tego banku od lat, obsługa jest mocno średnia, mam wiele uwag i nie do końca jestem zadowolony, ale to, co piszesz, jest kompletną bzdurą i pomówieniem. problemów z iPKO nie ma wcale, a jeżeli są - to spowodowane przerwą techniczną (raz na kwartał się zdarzy - nie częściej). zatrudnij lepiej jakiegoś geeka od komputerów, żeby przejrzał Twojego złoma, zamiast pisać bzdury.
|
|
z tym też się zgodzę ipko działa super i ma wiele funkcjonalności
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |