piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co robic do pazdziernika?!

Pisze tutaj na forum bo mam nadzieje ze ktos zarzuci moze jakis fajnym pomyslem co robic do pazdziernika?! poniewaz mi troszke zaczelo sie nudzic.. wakacje mam juz od maja i uwazam (o dziwo!!) ze co za duzo to nie zdrowo. . a teraz ten debilny wrzesien.. prawie wszyscy znajomi do budy wyruszyli a dokuczanie im ze oni do budy a ja dalsze wakacje mam to znudzilo mi sie po tygodniu. Moze macie jakies pomysly jak spedzic sobie ten miesiac?! :)
p.s. wierze ze sa ludzie o podobnych do mnie problemach..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co robic do pazdziernika?!

...rozbierz się i ubrania popilnuj:P a tak poważnie to miałam do niedawna podobne zawirowanie przewlekłego lenistwa,ale sobie zdążyłam z tym poradzić:-] masz prawko?nie?to idź na prawko:-) jak się uprzesz to zrobisz nawet w 2-3 tygodnie.Ja co prawda czaiłam się z tym przez 2,5 monthsa ale są i tacy,którzy robią to w zawrotnym tempie.
Na jakie studia się wybierasz?może powoli zacząć czytać coś spokrewnionego z wybranym kierunkiem studiów?a może język angielski doszlifować;-)
Ja na Twoim miejscu poszłabym do Urzedu Pracy i zapisała się na jakiś kurs.Zawsze dobrze mieć jakis dodatkowy papierek,żeby załapać sie do pracy na wakacje.
Lubisz sport?bo ja niekoniecznie:P jak lubisz,to pobrykaj sobie wieczorkiem po parku czy tam gdzie Tobie pasuje:-)
to takie najprostsze rozwiązanie,jeżeli chodzi o nudę. Więcej sekretów i sposobów na udany wrzesień zachowam dla siebie:-]

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

Jedź w góry... I pozdrów je ode mnie, bo ja nieprędko...

Hehe wczoraj wróciłem z Białego:P zdałem te wszystkie egzaminy i zrobiłem porządne oblewanie:P:P:P hehe nie wiem czemu ale sąsiedzi się na mnie dziwnie patrzą:P:P:P w sumie mieszkam tutaj od niedawna i im sie nie dziwię:P a wracając do tematu baw się i szalej dopóki możesz bo potem to niestety na dobrej uczelni to zamiast zabawy i lenistwa jest przede wszystkim nauka:( pozdrowionka

bigi2004

Może znajdziesz sobie pracę? Wiesz, to takie coś, za co się dostaje wynagrodzenie ;]

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

ooo dziekuje za rozne pomysly... hehe sadze ze z wielu pomyslow bede musiala skorzystac... dzieki "kudlata" Twoje pomysly sa w sumie najprostsze ale chyba tazke najbardziej mozliwe do wykonania.. a co do prozopcyji "ryskago" to wlansie niedawno wrocilam z gor.. hehe fajnie bylo sle sie skoncyzlo.. jak ktos ma jeszcze jakies pomysly (tazke szalone) to czekam..

A w których górach byłaś, Dzieweczko?? :)

bigi2004 no tak nie do konca sie z Toba zgodze. Z tego co pamietam, to wlasnie najlepsze imprezy sa w czasie studiow i poziom uczelni nie ma tu nic do gadania. Najwyzej w czasie sesji poprawkowej trzeba kuc po 18h/dobe :)
Takze "dziewczynko" nie szalej teraz, rozkoszuj sie spokojnym zyciem z rodzicami, bo jak pojedziesz na studia to przyda Ci sie zdrowa watroba a i za spokojem nie raz zatesknisz :)

pozdrawiam,

--
no roots

O dpoczywaj :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org