Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio |
Jestem ciekawy czy jeszcze jest w Łomży ktoś kto ma i używa Radia Cb rozmawia na nim czy mineły już czasy kiedy blkowane były kanały przez rozmawiających ludzi.Ja jeszcze używam jeszcze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio |
moze i ktos uzywa :P
|
|
Wiem , że trochę ludzi się tym zajmuje.A swoją drogą to bardzo pożyteczne urządzenie dla kierowców:P bigi2004
|
|
no własnie bym se chiał do domu kupić tako żeczy wiecie ile to wszystko razem kosztuje i gdzie to kupić chcę to podłączyć do gniazdka od prądu w domu coś trzeba przerabiać ?
|
|
ja już troszke lat temu siedziałem na CB bardzo dobra rzecz :-P skype bez komputera ;D
|
|
no własnie bym se chiał do domu kupić tako żeczy wiecie ile to wszystko razem kosztuje i gdzie to kupić chcę to podłączyć do gniazdka od prądu w domu coś trzeba przerabiać ?
|
|
kamilo do tego jest potrzebne już ci wyliczam - radio cb zobacz na allegro http://www.allegro.pl/search.php?string=radio+cb -zasilacz koszt ok 80 złotych -antena stacjonarna+ kabel+ 2 koncówki -swr do ustawienia parametrów anteny osobiście sam od nich kupiłem radio polecę ci ten sklep tam poprzez gg wszystkiego się dowiesz www.sklepcb.port2000.pl
|
|
W domu opłacalność tego interesu jest znikoma, za to w samochodzie CB jest niedocenianie. ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |