Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zwrot za kartę pojazdu |
czy ktoś z z Łomży lub okolic dostał jakiś zwrot za kartę pojazdu.piszcie..............
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zwrot za kartę pojazdu |
ja ciągle pisze ...ale nic z tego nie wynika sprawa jest skomplikowana..karta pojazdu to 75 zł i nikt ci tego nie odda tu chodzi o opłatę recyklingową 425 zł ! tylko gdzie się o nią ubiegać ? ochrona środowiska? nie wiem ..
|
|
Ja mam już 2 rozprawy za sobą. 1 zaoczną 2 na wokandzie. 3 rozprawa mnie czeka u Was w Łomży(zaoczna). Mam nadzieje żo już ostatnia. Pozdrawiam
|
|
tak to jest gdybyś to ty merolku nie zapłacił miał byś juz komornika na karku ! a tu ze kasa była pobierana nie legalnie i powinna byc zwracana z urzędu wszystkim to juz szczegół...
|
|
1 pismo piszesz do starostwa "wydział komunikacji" Po odwołaniu kupujesz znaczki i na specjalnym druku sądowym wypełniasz dane dotyczące pojazdu. Potem składasz odwołanie. W sumie to tak trwa ze 4 miesiące. Ale warto ubiegać się o swoje.
|
|
na www.zambrow.org chłopaki tez walczą, warto podpatrzeć.
|
|
z tego co piszecie,to nikt nic nie dostał.dzięki
|
|
Ja dostanę gdzieś tak za 2 tygodnie:).
|
|
Merolku, na jakim specjalnym druku piszę te odwołanie i składam je też do wydziału komunikacji?proszę o podpowiedz,jak to załatwić.ja złożyłem wniosek do wydz. kom.i dostałem odpowiedz,że brak jest jakichkolwiek podstaw do zwrotu.Co mam robić dalej,czekam na podpowiedz.
|
|
ten kraj nie jest dla ludzi ten kraj jest po to żeby ludziom zabrać :)
|
|
Sprawdź czy mieścisz się w terminie jakie wyznaczyło ci starostwo na odwołanie. Jeśli jest jeszcze czas to pomoge Ci z dalszymi pismami. Poczytaj też nasze forum z zambrowa a dowiesz się dokładnie jak masz postępować. Pisz na @ merol_m@poczta.fm wyślę ci pisma i odwołania.
|
|
Sprzedam zwroty za kartę pojazdu jak zawsze za niedrogo :-)
|
|
hej merol chyba podałeś mi zły adres e-mail
|
|
jest dobry merol_m@poczta.fm
|