sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
AUTOSTOP

Siemanko!! Jezdzi ktoś z was na stopa?? A może ktoś zabiera chętnie autostopowiczów??

Często łapie stopa na trasie Łomża-Zambrów!! Dziękuję wszystkim kto się zatrzyma.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: AUTOSTOP

ja w miare często jeżdżę :)

Ja jeżdżę dość często :) średnio 1-2 w tygodniu. Pozdro dla kierowców na trasie Łomża-Bstok :D

No i oczywiście jeśli tylko mam taką możliwość to zabieram ludzi na trasie. Zauważyłam zresztą że spora większość kierowców którzy zabierają autostopowiczów sama kiedyś podróżowała w ten sposób ;) no i w większości są to panowie.

Ogólnie jak chodzi o trase Łomża-Zambrów to w miarę chętnie sie ludzie zatrzymują, smigam dosc często na stopa tą trasą nio i chyba jeszcze mi sie nie zdarzyło zeby sie ktoś nie zatrzymał.

ja też zabieram mam bilecik klient wsiada ja pytam dokąd jak do Łomży z Zambrowa to bilecik 9,67 PLN :-) Pospieszny

Zbychu
Na wszystkim zarabiasz hehe
Niedługo zrealizujesz Swoje marzenie ;)

No muszę Nina mnie wyrolowała a ja czekałem w deszczu pod komisem :-)

a to znaczy ze jestes kierowcą pks tak??
To ja powiem tak ze jak PKS dostosuje komfort jazdy do ceny biletów to chętnie będę jezdził autobusem.

a gdzie najdalej na stopa byliście ?

Jak narazie to dalej niz Łomza-Zambrów sie nie wybierałem ale zastanawiałem się nad jakimś wypadem po polsce na stopa. W sumie w dalsze podróże to chyba lepiej we 2 bo samemu to troche nudno

pawelznavary jezdzi czesto do pracy

za kare

ja mam autosana wyciąga 45 km/h

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org