Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stacja paliw PKS |
Może ktoś z was tankował tam? Jak mówicie warto tam zatankować? Cena jest mniejsze dzisiaj było 4,92 a wszędzie jest po 4,99 i w górę. Czekam na oponie. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stacja paliw PKS |
Śmiało kolego tankuję tam od roku, żadnych problemów mazda 6,
|
|
Moja opinia: Tankuję tam od kilku lat. Nawet w mrozy jakie były ubiegłej zimy,nie miałem problemów z odpaleniem. Z tego samego węża idzie paliwo do ich autobusów,więc musi być dobre. br1
|
|
Te stare trupy mnie nie przekonują. Znajomy tankuje tam lpg i nie ma problemów. Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
Dostawcą jest Orlen i nikt dotychczas nie narzekał
|
|
Tankuje od ponad pół roku. Zimą zero problemów - sharan 1.9 tdi (97). Posiadam kartę rabatową o 4 grosze na litrze ON. Polecam www.zorbing-paintball.pl
|
|
Ja tankuję tam LPG wcześniej BP i nie widzę żadnej różnicy oczywiście prócz ceny PKS-2.37, BP-2.53!!! I drugi samochód diselek od 5 lat tylko PKS i jest git. Polecam.
|
|
jeszcze niech w czerwoniakach otworzą stacje , to te nasze prywaciarze niech się walą. Ludzie w Wawie paliwo tańsze jak u nas, to PARANOJA czas zlikwidować to spółdzielnię kombinatorów.
|
|
również polecam tą stacje. I równiez tam sam tankuje
|
|
Lać i cieszyć się z oszczędności, najlepsze i najtańsze paliwo w Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |