Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
piosenka o czarnej polecam |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: piosenka o czarnej polecam |
Dla wszystkich bamber ***** Jak siemasz kurewko to pantepetowa karta Słoń, Rychu i Ganda robią ci pisuar z gardła Nie bądź uparta, dobrze wiem, że lubisz targać Opierdoliłaś więcej pni niż ****** tartak Na opuchniętych wargach widnieje ślad wytrysku Ssiesz jakbyś od trzech dni nie miała nic ciepłego w pysku Mam łeb pełen pomysłów, a ty kurestwo w genach Na myśl o ***** ślinisz się jak pierdolona hiena Widzę, że higiena to temat w którym jesteś na bakier Jak drapiesz się po piździe schodzi ci z paznokci lakier Twój niedomyty klakier trąca rybackim wrakiem A wnętrze twojej brudnej rury jest jak ścierny papier Masz srakę na zębach, gównem ci się odbija Najwyraźniej trenowałaś branie z odbytu do ryja Seks z tobą to mogiła, ja wolałbym bardziej Wylizać muszlę kibla na dworcowym McDonaldzie Chuje to twoje żarcie, wiecznie doskwiera ci głód Przy tobie Bożena z wampa jest wzorem wszystkich cnót Gdyby każdy fiut, którego żarłaś był z czekolady Miałabyś zapas cukru na kolejne trzy dekady Nie dam rady opisać twojej skurwiałej urody To tania parodia Dody w połączeniu z żółtobrodym Jesteś jak głodny krokodyl zresztą z puchy na kłakach Wolałbym podać do ryja głodnej suce wilkołaka Ssij go ***** ssij, tak ci powiem bez ogródek Jestem zwykły czubek i pojechać z kurwą lubię Ssij go mała ssij, tak ci powiem bez ogródek Jestem zwykły czubek i pojechać z kurwą lubię Więc ssij go... [tylko tekstyhh.pl] Kurwy Myślisz, że nic nie wiem, a ja wiem o tobie wszystko Jesteś zwykłą dziwką, rozkminiłem cię szybko Podbijasz z mokrą cipką, myśląc, że chłopcy to łykną Dziś to ty będziesz łykać pod warunkiem, że ktoś z nas Będzie chciał w twe gardło wtykać, nagle temat się wymyka Spod kontroli twego planu, jest tu pół Czwórki klanu I nie obliczalny Słoń, tak to on, ha Skąd, to perwer, łykaj spermę, czekasz za jakimś bejmem? Wiem, że lubisz to pewne, tak jak pierdolisz brednie Skończysz dzisiaj suko biednie, masz trzy ryje tutaj wredne Które są w temacie biegłe i spotkały się tu Żeby zrobić miazgę w **** z twoją kurewską personą Matką, żoną czy kochanką, jechać z kurestwem kocham to Jestem cham w ***** mam to, teraz z tobą zatańczą W głowie ci się zakręci, dziś na grubo polecisz Nie wiem z czego się cieszysz, zaraz będziesz rzewnie płakać Jak my zaczniemy krzyczeć, a ty po ścianach latać ***** małolata jeden **** żadna strata Masz tu kata w trzech osobach, teraz ci się nie podoba? ***** jaka szkoda, prawie mi cię żal Ale nie ma już odwrotu, więc na koszmar się gotuj Będziesz krzyczeć daj se spokój, po ****, nikt cię nie usłyszy Nie przerywaj ciszy, zaraz dostaniesz wycisk Nie chcę twojej piczy ***** wyjdziesz od nas z niczym Siniaków nie zliczysz, dzisiaj zbliżysz się do piczy Nie masz tu paniczy tylko siłę strachu widzisz, siłę strachu widzisz Ssij go ***** ssij, tak ci powiem bez ogródek Jestem zwykły czubek i pojechać z kurwą lubię Ssij go mała ssij, tak ci powiem bez ogródek Jestem zwykły czubek i pojechać z kurwą lubię Więc ssij go... Kurwidołków stały bywalec Kurwom środkowy palec, nie ma takiej opcji wcale Sram na taka szmatę, która leci z tym tematem Ja splunę ci pod giry ale zajebie ci w klatę Masz zatkane wszystkie dziury już pięć minut po koncercie Czy to Poznań, Katowice, Częstochowa czy Zawiercie Ja *******ę to, cięcie i odwracam się na pięcie Imitacja kobieciny, której nikt nie zechce, śmiej się Jestem wymarzonym księciem lecz nie w twojej bajce szmato Ssij skurczone fiuty, które lubią drug maraton **** ci w dupę za to, gwiazdo czyja? tyś niczyja W formie nie utrzyma cię nawet sprawny retusz ryja Będę bezlitośnie cisnął zwykłym damskim skurwysynom Jak Walt Kowalski żółtkom w pierdolonym Gran Torino Ty jesteś dziewczyną, tyś jest bydlak tępa zdziro Spermą znów ci się odbiło, **** ci w dupę, że aż miło To już koniec tego tekstu dowiedz się nie mam kompleksów Wystaw swe głębokie gardło, potem użyj Cholinex'u Mam spoconą dupę po koncercie liż ją szmato Chcesz nasram ci w mordę, twój ryj utylizator **** w dupę takim bydlakom, szmaciury to już was koniec A na pocieszenie zaśpiew (świecisz jak miliony monet ty świece dydole) Ssij go ***** ssij, tak ci powiem bez ogródek Jestem zwykły czubek i pojechać z kurwą lubię Ssij go mała ssij, tak ci powiem bez ogródek Jestem zwykły czubek i pojechać z kurwą lubię Więc ssij go... ta piosenka powstała o czarnej suce każdy to wie
|
|
PAWELZNAVARY ZAKOCHAL SIE W CZARNEJ
|
|
PAWLEZNAVARY MASZ H7JOWE TEKSTY
|
|
pawelznavary Ty takiego obszczymurka słuchasz ??? Dawałem Ci wiecej punktów IQ Porażka
|
|
|
nie słucham Zbychu po porstu nie ma innej oddajacej nature tej czarnej kur..wy
|
|
|
Ale gość o kuzwa jakie jaja haha
|
|
o 7angelfree dupoliz czarnejsuki teraz zbychowi w dupe włazi chahcha
|
|
pawelznavary spoko bo akurat tego "artysty" nie cierpie
|
|
pawelznavary za cienki bolek jesteś konfidencie mam że trafisz do pierdla a chłopaki famę puszczą zobaczymy jak **** będziesz ruszał po kilku letnim wyroku:)
|
|
7angel cos tam wypierdku czarnej suki ty bedziesz swiadkiem twoj nick tez figuruje w zeznaniu zobaczymy czy taki kozak bedziesz w realu
|
|
kutasie dupolizie
|
|
właśnie L4 sobie załatwiam mam nadzieje że pani D. będzie przesłuchiwać:) Za chwile się dowiem pod jaki paragrafem mnie tu straszysz:)
|
|
na świadka pedziu na świadka żeby się dowiedziec kim jesters w realu i sobie porozmawiac z toba kutafonie
|
|
ty już masz u mnie 190a.
|
|
nie rozśmieszaj mnie dzieciaku idz do swojej czarnej i ja podżegaj ją oboje jedziecie na tym samym wózku
|
|
kliknij jeszcze kilka fajnych słówek
|
|
a nie lepiej takie sprawy załatwić chłopaki prywatnie ???
|
|
do 7angelfree pawelznavary ssie ***.a na poli.cyjnej izbie wytrzezwien hahah
|
|
do 7angelfree on jest zazdrosny
|
|
Do czarnasukaczarna proste jak on cie zbluzgał na necie to dobrze:) To wreszcie kto popełnił wykroczenie:) 190a. trzeba poczytać sobie :) http://prawo-karne.wieszjak.pl/pokrzywdzony/282327,Czym-jest-stalking-.html
|
|
do 7angelfree pawelznavary cały czas popełnia wykroczenia ma to po swojej starej
|
|
|
do 7angelfree nie lubie umiesnionych to ze sprzata to tak,ale podoba mi sie.wyglada jak gej
|
|
TAK JES WLSCIWIE do 7angelfree nie lubie umiesnionych to ze sprzata to tak,ale NIE podoba mi sie.wyglada jak gej
|
|
do pavlaznavary szmata to ty jestes dawales za darmo nie bedac ze mna
|
|
do pavlaznavary JESTES JUZ PRAWIE INFORMATYKIEM,BO POTRAFISZ SKOPIOWAC PIOSENKI. PAWELKU NIE MASZ CO WYCIERAC LUSTRA,BO KIEDY STOISZ PRZED NIM ZAWSZE WIDAĆ - PUSTAK.
|
|
ja polecam pawlaznavary wszystkim idiotkom szykujcie kase
|
|
POLECA ZAKOCHANY
|