Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PLANY NA WEEKEND |
CZY KTOś WIE JAK SPĘDZIĆ MIŁO NADCHODZĄCY WEEKEND???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PLANY NA WEEKEND |
możesz ze mną;) no w Łomży to mało kiedy coś się dzieje,miejmy nadzieje że to się zmieni;)
|
|
Mało się dzieje, ludzi się nudzą wieczorami i z rana, a szkoły i tak puste. Wy dziewczyny za mocno uważacie.
|
|
nikt nie ma pomysłow na weekend?????
|
|
zrobic loda pawlowiznavary we............................................. i jego ziomalom na heroinie
|
|
ja jadę swoja furgonetką na mazury
|
|
lululu
|
|
ja to sie bawie w milessclub wpadnij tam moze sie spotkamy i poszalejemy troche
|
|
Wybierz się na krótkie wakacje do jakiegoś ładnego miasta ;) W Polsce jest tak wiele pięknych miejsc, że bez wątpienia warto jest je odwiedzić. Ja ostatnio na przykład byłam w Lublinie - bardzo klimatyczne miasto, wiele ciekawych zabytków. Na pewno warto je odwiedzić ;) Noclegi warto jest zarezerwować w jednym z hoteli grupy Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/lublin/hotel-lublin.htm - na tej stronie można zabukować sobie miejsce w hotelu Mercury , który znajduje się na Alejach Racławickich skąd jest blisko do najważniejszych turystycznie miejsc w mieście. Pozdrawiam.
|
|
Uciekaj stąd jak najdalej a unikniesz nudy. Pomysłowo.
|
|
idz na sanki
|
|
Na sanki w czerwcu?? Ciężko będzie... Jak zwykle to badziewie "Etno" odgrzebuje bez sensu stare tematy i zarabia na nas tymi beznadziejnymi linkami. ETNO WSTYD!
|
|
Rondo napisał(a): > Na sanki w czerwcu?? Ciężko będzie... > Jak zwykle to badziewie "Etno" odgrzebuje bez sensu stare > tematy i zarabia na nas tymi beznadziejnymi linkami. > ETNO WSTYD! bartosz578
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |