piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DAMSCY BOKSERZY!

co sadzicie o 'tym czyms' bo facetami to nazwac ich nie mozna!
co z nimi robic? i skad sie tacy biora? i czy kazdy mezczyzna jest taki?

Don't judge me!
I was born to be awesome!
NOT PERFECT! :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DAMSCY BOKSERZY!

"Co sądzicie o prostytutkach? Czy każda kobieta jest taka?"
Użyj mózgu zanim coś napiszesz...
Jeżeli chodzi o Twoje zgadnienie, to kobiety zawsze ciągnęło do najgorszego ścierwa. Spokojni i normalni faceci są dla niewiast nudni. Można by wręcz rzec, że widziały gały co brały prawda? :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

nie mowie o tym co sie dzieje w ewentualnych malzenstwach.. a ogolnie o uderzenie nie znanej Ci kobiety tylko dlatego ze byla akurat obok. lub nie podpasowal Ci jej kolega

somebody1212 porostu wie że kobieta mu nie oda albo chciał sprowokować kolegę do bójki.

cleric złe dałeś porównanie z prostytucją one tak zarabiają na życie a damski boxer się po prostu wyładowuje w sposób siłowy i ma satysfakcje z czynu.samebody1212 oczywiscie ze nie każdy facet jest taki uważam że wiąze sie to z tym że ma babe która siada tak na psyche ze już nie idzie wytrzymac i poprostu jest odruch by się wresćie zamkneła ale oczywiscie to przypadek raz sie przytrafiło ale jeśli jest to naganne i facet nadużywa siły wobec kobiety to trzeba poprostu odejść, jeśli to robi, to nie przestanie .cleric widziały gały co brały?co ty piszesz wogóle człowieka się poznaje z czasem a nie wystarczy spojrzeć i wszystko wiadomo i też na pierwszej randce przeciez nie prowokujesz kłótni i nie wiesz jak druga osoba reaguje uderzenie kobiety niczym nie można wytłumaczyc tego sie po prostu nie robi oczywiscie to działa w obie strony kobieta nie ma prawa podnieść na faceta ręki ,bo wtedy jeszcze bardziej prowokuje by facetowi nerwy pusciły,oczywiście mam na myślii męzczyzn którzy żyją w związkach trwajacych ponadkilkanascie lat .pozdrawiam.

a skoro o tym piszesz to facet zasługuje na kopa w jaja aż zdechnie z bólu , to w ogóle sa takie sytuacje ja sie nie spotkałam z przypadkowym uderzeniem nie znanej kobiety.

taka lazje to olac i podpalic....

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

lajze* sorki za blad

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

fresz1 staż nie ma nic do tego spotykałem się z dziewczyna która potrafiła przez komórkę takie sms wysyłać że głowa mała .

Na 100 sms 2 nadawały się do przeczytania.

A takie tłumaczenie "mam ciężkie dni " "nerwowa jestem" czy "rodzice mnie wkurzyli " jasne winę zawsze można zwalić na coś lub na kogoś.

Na dźwięk telefonu później reagowałem "o już wojna się zaczyna ".

Reki na nią nie podniosłem wolałem sobie odpuścić.

7angelfree współczuje ci takiej kobiety tacy ludzie są strasznie toksyczni i psychiczni a normalni powinni sie od nich odizolować mam nadzieję ze ty tak uczyniłeś mówiąc jej papa.Facet to tak samo człowiek jak kobieta ale siły wobec ikobiet nie powinni używać ale i niektóre babty mają taką pyskatą gebe jak piszesz już wojna :) sie zaczyna ze naprawde ciezko sie wam jest powstrzymac ale cuż nerwy niech do tego stopnia nie puszczają i mam nadzieje ze nigdy reki nie podnieszesz i tego nie doświadczysz buziaki:)

Mówił,że kocha,uderzył raz.Związek skończony,uraz siedzi i nie wiadomo kiedy i czy puści.Straszy Pan już znalazł sobie kolejną "ofiarę",ciekawa jestem kiedy zacznie się kolejny koszmar,kolejnej ofiary.

cornelia75 czy bedąc z facetem np 2 lata raz pusciły mu nerwy nie wytrzymał w kłótni ,związek bys skonczyła i jaki uraz masz na mysli?my tu zaczelismy pisac o związkach a właścicielce postu chodziło o co innego ale tego nikt nie wziął pod uwage bo raczej takie sytuacje nie mają miejsca ?

fresz1 szczerze to po 3 latach jeszcze coś napisze jakiś spacerek proponuje ale ja odmawiam. Coś tam do głowy trafiło przyznaje się do błędów.

Ma jakiegoś tam narzeczonego ale jak to krótko opisała " przyjęłam oświadczyny bo nie wypadało odmówić " .

Dziwie tylko to że faceta potrafi raz dwa znaleźć i tylko i wyłącznie przez internet ja jakoś trafiłem się z realu.

A co gdy bije własny ojciec? Tzn. bił i nigdy mu nie wybaczę. Najbardziej jednak boli, że tematu nie ma, nikt ze mną w rodzinie o tym nie pogada, nie mogę liczyć nawet na "przepraszam", bo przecież 'ni się nie stało'. Czy coś takie zachowanie usprawiedliwia?! Nikt nie traktuje poważnie tematu, a przecież ja cierpiałam, za każdym razem bałam się, że mogę zostać kaleką.
Moi starzy po tym wszystkim wrócili do szarej zwykłej egzystencji.. Co za ludzie...!

P.S. Krzywdzący nigdy nie pamięta, Skrzywdzony nigdy nie zapomina.

Silniejsza o każdy kolejny bezsilny dzień.

fresz1 tak masz racje jeszcze takiej sytuacji nie widziałem .

Bo w naszym kochanym kraju to jest tak,że z kobietami to jak z drzwiami!!!Jak nie przypier.....li od czasu do czasu to się nie zamkną.

Jasminea znam takie sytuacje manto dostawała siostra a jej bracia siedzieli cicho.

Znieczulica panuje wszędzie sąsiedzi wola posłuchać i ploty robić niż zareagować .

jasminea to co piszesz nie da sie usprawiedliwić to poprostu jest wyżycie sie i zadanie bólu twoj ojciec nie powinnien od ciebie wyciągnietej reki poczuć takich rezczy sie nie wybacza ty wogóle utrzymujesz z nim kontakt współczuje nie wiem jak możesz sie czuć nie doświadczyłam tego ja nawet nie dostałam klapsa na tyłek a ty pewnie nie mówisz tutaj o klapsach niestety bardzo mi przykro ,ale Silniejsza o każdy kolejny bezsilny dzień,tego trzeba się trzymać pamietaj to było teraz sobie nie pozwolisz :)poprostu nie wracaj do tych wspomnien żyj kazdym nowym dniem .

szablak widać że stary byk z ciebie i po wiejskich mordowniach za młodu szalałeś z widłami.

7angelfree prawidłowo skomentowane :)

Clerić ,,,kobieta musi być aktywna i kochliwa ,ma być zimna jako Ty byś chciał .

Borys-50

fresz1 tak mi się skojarzyło nie każda wiejska kończyła się bójkami ale i luzie ze wsi potrafią się bawić.

Narkotyki niszczą pokolenie młode...

Ja swoje nie bije ale powiedzialem jej kiedys ze pozwole jej sie uderzyc tylko raz po czym dostanie ostrzezenie, natomiast jak mnie uderzy drugi raz to jej polame reke ktora mnie uderzyla.

kapitan bomba ale rygor heheh i co uwierzyła skoro ma całą rękę:)proszę jak łatwo można kobiecie wytłumaczyć co nie wolno .heheh a tak poważnie to nie rób tego choćby strzeliła 3 razy juz lepiej jej oddaj jak nie wytrzymasz !!

Jacy wy panowie jesteście idealni... Tylko te baby się przyp....ją do was aniołków, drą na was mordy itp itd. Jak byście się zachowywali jak ludzie i traktowali kobiety z szacunkiem a nie jak gosposie i pomoc domową z dodatkowymi "zajęciami" gdy mi się chce to by na was żadna złego słowa nie powiedziała. A to jak zwykle chodzące ideały... z Was panowie!
Nieważne z jakiego powodu, i nie ważne jak bardzo sobie zasłużyła kobieta to kobieta, raz owszem każdemu może się z dążyć np podczas ostrej kłótni, ale za drugim razem jeśli facet uderzy kobietę po prostu przestaje być mężczyzną, a jest już tchórzem. Bo tylko tchórze i najwięksi słabeusze używają takich argumentów jak przemoc, bicie itp... Bo to jest jedyny argument jaki posiadają

Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.

Dzięki fresz1:) Szczerze mówiąc dziś mija rok, odkąd z tym tyranem nie mieszkam. Wyprowadziłam się, nie jest lekko, ale zdecydowanie lepiej. Nie utrzymuję z rodzicami kontaktu, bo samo wspomnienie tych chwil przyprawia mnie o łzy i zdecydowanie tego nie zapomnę. Mam tylko nadzieję, że ja sama nie dopuszczę aby to moje potomstwo cierpialo i mialo mnie za wroga.

Kobietki nie dajcie się brutalom! My też jesteśmy silne.

moniq i tu się z Tobą zgodzę.. mało to się widzi i zna kobiet, co zapierdzielają na 2-3ch(licząc pracę w domu, zajęcie się dziećmi 24h/dobę) etatach, a przyjdzie taki kocmołuch z pracy i nic tylko by wymagał i na swą kobietę narzekał. takich to za jaja powiesić.

moniq jak paru postach potrafisz ocenić człowieka to gratuluje Ci kobiecej intuicji . Nie jestem chodzącym ideałem potrafię otwarcie przyznać się do swoich wad i zalet.

Bardzo dobrze że nie chcą takie idealne kobiety się zemną wiązać bo aniołowi mi było by trudno się przyrównać.

Nie oceniam ciebie... Ale zdania też nie zmienię na ten temat. Nie oszukujmy się faceci są silniejsi (fizycznie) od kobiet i nad tym nie ma co dyskutować, w momencie kiedy taki "mężczyzna" wykorzystuje swoją siłę jako argument, bo tak łatwiej, nie trzeba wtedy mózgu używać, po prostu da w ryj "głupiej babie" z jakiegokolwiek powodu to nie jest to już facet tylko TCHÓRZ! Przecież łatwiej jest uderzyć słabszego niż " zmierzyć" się z przeciwnikiem (czyt. kobietą) na równi, i tak takiemu bydlakowi (bo inaczej takich nazwać się nie da) chętnie bym łapska poucinała albo taki sam wpi...l spuściłą, ale po co... nie muszę być taką samą kretynką jak on

Alkohol, ani chwila słabości też nie są żadnym usprawiedliwieniem, dla takiego zachowania nie ma usprawiedliwienia.

moniq widziałem jak żony spuszczają manto swoim mężom:)

A całej prawdy nie znasz 45% facetów potrzebuje opieprz dostać od żony tylko przy kolegach tym się nie pochwali:)

Pisałam ogólnie... A na ten temat wiem więcej niż ci się wydaje.

moniq ale wcale w to nie wątpiłem temat rzeka można pisać i pisać.

najszesciej kobieta sama drze pyska macha lapami uderzy raz drugi bo jej sie wydaje ze facet nie moze a jej mozna a jak facet sie wkurzy i odda to sie potem żalą jakie one biedne. Każdy normalny facet reki nie podniesie na kobiete ale jak kobiecie sie wydaje ze jej wszystko wolno to potem są tego takie efekty. pozdro

POWIEDZIAŁA BABCIA I WPADŁA POD TRAMWAJ HE HE HE

Baba też musi dać wpier** chłopkowi jak ma okres lub też jest sfrustrowaną wariatką =p

Jak facet jest piz...a to niech się nie dziwi, że mu baba wleje. Facet to ma być facet Tylko wszystko z umiarem

wiec konkretnie suugerujecie ze takich nie ma co oszczedzac?

Jasminea :) znam z autopsji to co wyżej wyraziłas, ale dzis po latach widząc ojca jako dziadka schorowanego żal przemija.
Ze swojego punktu widzenia moge stwierdzic, że slowa mają wiekszą sile rażenia niż czyny.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Jasminea :) znam z autopsji to co wyżej wyraziłas, ale dzis po latach widząc ojca jako dziadka schorowanego żal przemija.
Ze swojego punktu widzenia moge stwierdzic, że slowa mają wiekszą sile rażenia niż czyny.

hm, to mi sie wysłało powielokroc :)

jak uderzył to oddaj, tylko tak by sie nie podniósłnieumiesz? W Łomży jest klub bokserski

w dzisiejszych czasach czasem trzeba przy*ebać, żeby wiedziała gdzie jej miejsce

szmaty się wyciska, a kobiety całuje i tuli

Czesio

Co Ty chrzanisz , kobiety nie bije się nawet kwiatkiem .....przemoc fizyczna i psychiczna jest zła !!!!!

Wyszło szydło z worka !

kobiety nie :D ale ścierwa tak, a takie na tym świecie niestety istnieją i myślą że są nietykalne, prawdziwy gentelman wie kiedy je8nąć

Dziwi mnie że kobieta nie chce odejść od faceta który ja bije np.bo on nie robi tego codziennie.

prymulka

Mnie też to dziwi ,ja bym sobie na takie traktowanie nie pozwoliła ,ale kobiety są uzależnione od swoich oprawców .

megan ostrych słów też nie brakowało. Mnie jednak bardziej dotykało, że miał czelność podnieść rękę, taboret itp. na własną córę. I żałuję, bo okazałam słabość, nie byłam na obdukcji, nie znałam tego terminu jeszcze, a teraz gdy "uciekłam" stamtąd, on nadal gra wielkiego dumnego pana, jakby się nic nie stało..

jak się zupę przesoli

jestem kobieta ale... to kobiety sa winne!!!!!!!!!!!! gdyby taki dostal garem z goraca woda lub patelnia???? po 22 nie wpuszczac do chalupy - niech dzwoni na policje:)))( a przerabialam taki scenariusz) do mieszkania wszedl tylko policjant a szanowny malzonek nie!!!!!!!!! ( poradzono jemu ,jesli ma gdzie sie przespac to niech odejdzie spod drzwi! i poszuka sobie legowiska !)Po tym incydencie wracal potulny jak baranek -godz. 22 nie ma malzonaka to zeby nawet gryzl drzwi ale nie wszedl!!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

pawel z navary to fazi6666,czesio i pawelznavary cwel z ogorkiem w d7pie

tak tak na taką czarnąsuke nawet bym się nie zawahał, wystarczyła by mała prowokacja, bo to zero kobiecości

Nie dawajcie sie ... wpierdol i na łańcuch

ZDENERWOWANA KOBIETKA MOŻE MIEĆ SIŁĘ DZIESIĘCIU!!!!

jak jest równoupranienie wiec...co na tofeministki?
w dzisiejszych czasach czesc kobiet zachowuje sie gorzej od meszczyzn co czesto widac nawet po postach uzytkownikow tego forum :)

udupić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org