Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Juwenalia 2011 |
I jak wrażenia po tegorocznych Juwenaliach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Juwenalia 2011 |
Z odruchami wymiotnymi :(
|
|
haha no to napewno:P
|
|
Juwenalia Juwenalia kto nie pije ten kanalia niezla impreza byla tylko ten zespół z tymi dlugimi wlosami to masakra pewnie byli z bernata aż żall dupe ściska aż mi się żall zrobilo jak ich zobaczylem masakra nie róbcie z Łomży kurde Szwecji gdzie wszedzie tacy idioci chodzą mam nadzieje że z roku na rok będzie zajebiście
|
|
no ciekawe co za rok wymyślą. Ale impreza nawet nawet spoko była:)
|
|
tak i dymow tez nie brakowalo podobno jacys debile rzucali butelkami z benzyno i kamieniemi w ochrone a póznie uciekali w bloki a ci ich ganiali kto wogole wydal pozwolenie na taka chlewnie w takim miejscu ciekawe jakim cudem
|
|
To nie wina pozwolenia :) Tylko bydlęcego wychowania :( A to oznacza że rodzice i katecheci nie wywiązali się ze swoich obowiązków :)
|
|
to tez same cpuny i malotaty kto ich z domu wypuscil
|
|
Do Friend hmmm wiesz do szwedow to nam troche brakuje wiec nie porownuj. do Andre695 wiesz nie tylko cpuny i malolaty potrafia urzadzac burdy ale tez calkiem dorosli ludzie sa czasem a w szczegolnosci po wypiciu nawet gorsi od tych malolatow i cpunow. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
po pierwsze kto Ci andre takich głupot naopowiadał...butelkami z benzyną hahahaha ;-D dobre,a po drugie ci Co wszczynali burde nie byli z łomży tylko okolic i nie napisze dokładnie nazwy miejscowości chociaż znam.
|
|
jak narazie najlepsze juwenalia w historii lomzy
|
|
ciężko skomentować byłem tam 15 min i zawróciłem się na pięcie. Okolice chamy się zjechałi. widziałem na wyjeździe z mc jak gościa przez szybę w samochodzie jakiś dwóch gości lało później ten co dostał walną na legionów w dupę jakieś audi walka się przeniosła na legionów na środek... szkoda gadać ! ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
no dokladnie. wszystko fajnie, tylko wsióry się zaczęly panoszyć i utrwalać jeziorkowe klimaty... pie*dolone wiesniaki.
|
|
jak narazie najlepsze juwenalia ever. dobre miejsce, dobra organizacja komunikacyjna na obszarze, byly daszki, lawki a ze ludzie tak sie bawia no to sami widzicie. zawsze mozna wplynac zeby bylo okazywanie legitymek studenckich w wejsciu tylko ta ilosc nie bedzie kusząca dla głównego sponsora:)a pomysl na afterek w tamej hali byl genialny. oblej benzyną i podpal...
|
|
"aneczka17" - siedemnastka zdradza twoj wiek ?? kto ciebie tam wsposcil powinnas sie uczyc do testu gimnazjalnego czy moze matury ale nie na juwenalia ....
|
|
Najlepsze Juwenalia to są w Białymstoku :D ! sami zobaczcie : http://www.youtube.com/watch?v=GPqxWgW3VrQ http://www.youtube.com/watch?v=OCexMwl5r4c&feature=related nie ma co tu porównywać ;] w tym roku było 35 tys. ludzi :D to była imprezka ;)
|
|
.
|
|
mandaryn nie wiem w jakim jesteś nie ,wnikam ale sadząc po że lubisz SDM to grubo po 30. Mnie siostra katowała tym twoim SDM ;)
|
|
siemanko ziomki- ja w sprawie tych bobków z poza łomży co na koniec impry zakłócali porządek -powiem wam skąd oni byli znacie chłopków z kupisk mysleli że na dysko polo są hehe !!!!!!!!!!!!!
|
|
a jak chodzi o ochronę impry to bardzo dobrze postąpili ze zawineli paru na policje należało im się cwaniaczkom z wsi podobno jeden z nich narobił w gaty z strachu jak go dorwali
|
|
hahaha;-DD
|
|
mandaryn akurat ta liczba to nie jest moj wiek, a poza tym to było by ci h*j do tego ile kto ma lat spojrz na siebie
|
|
Byłem chwilę i stwierdziłem że to nie dla mnie. Organizatorzy wpuszczali każdego, najczęściej pijane dzieci. Muzyka rzecz gustu, niektórym się podobało. Po kilku piwach pewnie też bym ją przełknął. Ostatnio bawiłem się tak dobrze gdy usuwali mi ósemki.
|
|
Koncert bardzo fajny , mam na myśli muzykę :) Wspominam jednak Juwenalia 2009 , koncert zespołu IRA na Starym Rynku :) Świetny koncert i uczestnicy po jego zakończeniu spokojnie rozeszli się do domów , nie było takich incydentów jak w ostatni piątek ,przynajmniej nic o tym nie wiem ;)
|
|
dziadka_kalesony - były, były.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
bless dziadka_kalesony były tak podekscytowane koncertem ,że nie pamiętają może o incydentach ........ ,albo były nie w moich rejonach i nic mi o nich nie wiadomo ;)
|
|
Było lepiej, niż się spodziewałam. Jak na Łomżę, bardzo dobra organizacja; ciekawa lokalizacja. Lubię reggae więc koncerty mi się podobały, muzycznie było nieźle. Dobry after na koniec, szkoda że tak krótko i że później wszytsko na full rozkręcili niepotrzebnie, było za głośno. I Prodigy wolałabym w oryginałach niż słabych remixach;]
|
|
Agnieszk Koncert był fajny , na imprezie nie byłam to się nie wypowiadam ,ale co do lokalizacji to się z Tobą nie zgodzę , złe miejsce na tego typu dużą imprezę ...... ......Dlaczego ? Poczytaj post pt. "mam nadzieje ,ze Prezydent wstal! "
|
|
wszystko ładnie pięknie tylko do tej pory na terenie jednostki został śmietnik, studenci powinni przyjsc i posprzątac, ładna wizytówka miasta
|
|
Nic by sie nie wydarzylo jakby ochorna nie pobila jednego chlopaka ktory dostal za darmo nic nie wiecie i piszecie ze to wiesniacy itd sami nimi jesteście bronicie frajerów bo są w kamizelkach . przez takie służby są właśnie takie zadymy !
|
|
Takie są uroki życia w mieście . Wszystko ma swoje dobre i złe strony . Trzeba iść na kompromis i postarać się zrozumieć racje drugiej strony . Wiem , zaraz podniosą się głosy , że łatwo powiedzieć jak się nie mieszka na osiedlu Jantar . Współczuję lokatorom , którzy to musieli znosić te dzikie ekscesy hołoty . Tak - HOŁOTY - ponieważ inaczej nie można nazwać uczestników tych nocnych wybryków . Nie wsadzajmy jednak wszystkich do jednego worka . Była to tylko część uczestników koncertu/ Juwenaliów . ( niewielka , nieliczna chociaż uciążliwie głośna ) . Normalni kulturalni ludzie spokojnie wrócili do domów . Imprezy tego typu są Łomży potrzebne , przecież tu jest kulturalna posucha , prawie pustynia . Młodość swoje prawa ma - chce nie tylko chleba , ale i igrzysk . Z chlebem , wiadomo jak jest - bezrobocie , brak pracy (dobrej roboty za uczciwe pieniądze), igrzyska ??? - sfera kulturalno-rozrywkowa leży " na łopatkach". Leży to nie znaczy , że już jest przegrana , trzeba walczyć do końca . Próbujmy to zmienić . Trzeba rozruszać Łomżę , trzeba Ją obudzić z letargu !!!!! Łomżą powoli wymiera i gnuśnieje . Nie można do tego dopuścić !!!!!! Co Łomża ma do zaoferowania młodym ludziom ? Co młodzieży ??? Jak tak dalej pójdzie to wkrótce ostatni zgasi światło . Co do kwestii nocnych wybryków , to są przecież odpowiednie służby. Lokalizacja imprezy niezbyt udana , można to zmienić . Zastosować takie rozwiązanie , aby WILK BYŁ SYTY I OWCA CAŁA . Nie rozumie też CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ???????????????? Co , Prezydent jest temu winny ???? Te nocne ekscesy to chyba nie On osobiście ? Czyżby ? Czego to wódka z ludzi nie robi ? To co ? - ma pozamykać lokale , zlikwidować ogródki piwne , zakazać organizacji imprez sportowych , organizacji koncertów i imprez plenerowych , może najlepiej wprowadzić godzinę policyjną - tak od 20:00 Trzeba było inaczej głosować . Teraz TO CIERP CIAŁO JAK SIĘ CHCIAŁO . Był przecież inny wybór . < kandydat partii o JEDYNIE SŁUSZNYCH POGLĄDACH , dobry katolik - łatwiej byłoby wprowadzić królestwo KLECHISTANU . Patrz , poprzednik - korzenie w ZCHN -ie , a jakie efekty ????????????? Uprzedzam oszołomów , pseudopatriotów , kabotynów i innych frustratów , że nie jestem sympatykiem SLD , nie jestem Żydem , nie mam nic wspólnego z komuchami czy też gejami . Jak dla mnie , nieważne kto rządzi , ważne JAK ?? Liczą się efekty , poczekamy - ocenimy . ŁOMŻA potrzebuje dobrego gospodarza !!!!!!!! To miasto zasługuje na więcej .
|
|
Dwa minusy: - za wysoka temperatura, - za mało rockowych zespołów, a tak to Juwenalia bardzo udane. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |