Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobre paliwo? |
Gdzie waszym zdaniem jest najlepsze paliwo w naszym mieście?Konkretnie olej napędowy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobre paliwo? |
na chwile obecna olej na statoil. Do tej pory tankowalem na bp, ale filtry zapelnialy sie woda, spalanie wzroslo, silnik tracil na mocy. Od 2mies nie ma juz tego problemu. Na orlenie zatankowalem dwa razy i zdecydowanie nie. Reszta nie wiem.
|
|
BP
|
|
ja tankuje od 7 lat na orlenie i jest super, autko śmiga, tylko nie w Łomży tankuj lepiej poza Łomżą
|
|
mocz pawlaznavary jest extra
|
|
Baza PKS Łomża :) Dobre PAliwo :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
he he he wszędzie jest takie same paliwo bo jest z jednej i tej samej rafineri i co tu mówić więcej na chłopski rozum sam na własne oczy widziałem jak pod rafinerija stały w kolejce róznych firm cysterny
|
|
robciu, tankuje pb98 i zapewniam Ciebie, że tankujac na poszczegolnych stacjach moge z całą odpowiedzialnoscią powiedziec, ze paliwo jego jakosc rozni sie znacznie. Nie będę opluwac jednej ze stacji, ale jako dobrą moge polecic orlen na wojska polskiego :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Ja tankuje na BP od lat i jest ok zima i lato
|
|
Ja tankuję na orlenie w Piątnicy najczęściej i nie narzekam ;) czy to gaz czy benzyna.
|
|
orlen
|
|
Re: Złe paliwo? |
Na autostradzie (ORLEN) pod Krakowem kiedyś zatankowałem i była woda chu... strzelił pompę 1500 w plecy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |