Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fiat 126p |
Jeżeli ktoś posiada malucha w stanie nadajacym sie do jazdy i chce oddać w dobre ręce to z checią przyjme . ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fiat 126p |
no i wzięło mnie na sentymenty....od fiata 126p zacząłem swoją przygodę z motoryzacją... :)
|
|
: Trucker ja też blaszane zderzaki i maly licznik
|
|
Zbychu , Maluch zmotoryzował Polskę - taka jest prawda. Cieszy mnie fakt , że są osoby , wskrzeszające te auta do życia :) . Pomyśleć , że nieco ponad 10 lat temu to auto było powszechne na naszych drogach , zaś dziś trzeba szukać jeżdżącego auta. Niemniej czasem na allegro trafia się rarytas , który stał na kołkach od swojego wyjazdu z fabryki.
|
|
a pawelznavary zaczal od furmanki z gnojem
|
|
ja juz pije piwo
|
|
ja mam 1978 rok ;) ale zastanawiam sie nad sprzedażą niestety . .
|
|
ile chcesz ??? Ja kiedys mialem 1979 rok
|
|
http://moto.allegro.pl/fiat-126-happy-end-jak-nowy-9-5-tys-km-i1639040199.html
|
|
no ja jak do tej pory nie znalazlem do kupienia rozsadnego kaszlaka niestety. Ludzie powariowali niestety z cenami, bo ponad tysiac zlotych za te auto, gdzie wiekszosc jest do robienia to przesada. Nawet na wioskach, u starszych ludzie znalezc cos graniczy z cudem. Szybciej poloneza znajdzie jak 126, a szkoda.
|
|
nie wiem. oczywiscie taki maluch to rarytas. nie jest w magicznym stanie na zewnatrz bo tru troche rdzy i tu. ale 300 mysle ze za ten rocznik jak cos. a i kierownica zmieniona na grubą była ale tą cienką gdzieś też mam.
|
|
pamiętam jak dziś jak pękało się kawalerkę w maluchu:) sąsiad ma prawdziwy rarytas nie wiem dokładnie który rocznik ale przypuszczam że ok 70-79 metalowe zderzaki mały licznik przebiegu jak ma ze 100km to max raz w roku go odpala przejedzie się po ulicy i do garażu :) a miał być kolekcjoner............
|
|
Trucker dziadka_kalesony też wzięło na sentymenty.......mój pierwszy chłopak woził mnie maluchem :):) Może zawitasz w czwartek ?
|
|
dziadka_kalesony , nie przypominam sobie abym Cię woził maluchem :) a tak poważniej , jeśli Wasze wyjście nie kończy się wcześniej niż o 22 to nie wykluczę mojego przyjścia - godzina 22 , gdyż do tej godziny mam w czwartek dyżur
|
|
Myślę ,że będziemy jeszcze po 22 .Zapraszam :) Jeszcze dokładna godzina spotkania nie ustalona ,ale na pewno w ten czwartek :)
|
|
Zatem będę śledził wątek czwartkowych spotkań a teraz idę się zdrzemnąć , gdyż po 17 znowu czas wracać do codziennych obowiązków. Miłego dnia :)
|
|
http://motoallegro.pl/fiat-126p-1980r-fabrycznie-nowy-pelen-oryginal-i1646080758.html Tylko się chyba nie kwalifikuje cenowo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |