niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
skoda

octawia TOUR 2011 rok opłaca sie kupic? za ponad 50 tys

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: skoda

nom

masz farta za taką cene........ja bym wziął bo to zajebiste auto.......jezdże skodą to wiem coś na ten temat

Spróbuj jeszcze ponegocjować. Dałoby rade pewnie taniej wyciągnąć. Znam przypadek, że nówkę z 2009 roku w salonie kupiono za 45. No ale to w zasadzie zależy od wyposażenia.

skoda tour to ma bogatsze wyposazenie moim zdaniem i dlatego troche drozsza

szajka91xxx posprawdzaj jeszcze na stronach Skody , ostatnio była promocja w postaci fabrycznej instalacji gazowej gratis lub upust 4200 od ceny katalogowej. Czasem warto kupić auto w salonie oddalonym od miejsca zamieszkania , szczególnie jeśli chodzi o nowe auto , bywają spore różnice w cenach.

no ona ma byc fabrycznie z gazem

Ja tą skodę niedawno kupiłem i niestety do końca nie jestem zadowolony.
Poprzednio miałem Fabię i nie miałem do niej uwag.
Teraz chyba na Octavię Tour mają dużo zamówień, bo niestety do wykonania mam zastrzeżenia. Występuje problem z zamykaniem klapy bagażnika (trzeba mocno trzasnąć, żeby załapała), po 2 tygodniach zaczęła odklejać się tapicerka dachowa. Silnik 1.6 najmocniejszy dostępny dla Toura przy jeździe z gazem nie zachwyca - większą dynamikę miałem w Fabii z silnikiem 1.4 (samochód był lżejszy, ale i silnik mniejszy), tak więc na pewno nie polecam do Octavii silnika 1.4.
Na pewno cena jest atrakcyjna, plusem jest też duży bagażnik, tylko niestety mam wrażenie pośpiechu w produkcji, z którego wynikają niby drobne, ale jednak - usterki.

A poza tym ten "fabryczny gaz" montowany jest w salonie, to włoski produkt, tyle że firma go autoryzuje i nie tracisz gwarancji. Tyle tylko, że zbiornik jest ciut wyższy niż miejsca pod klapą pod podłogą bagażnika i te "ciut" wystaje, więc jak nie ma nic w bagażniku to klapa podłogi bagażnika trochę telepie, bo nie przylega dokładnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org