Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc dla skatowanego kibica |
" Podczas meczu Avia Świdnik - Hetman Zamość 16-latek z Zamościa - Adrian M. - został skatowany przez policję. Chłopak leży w szpitalu w Lublinie, przeszedł trepanację czaszki, jest w śpiączce, lekarze nie dają mu jednak większych szans na przeżycie, ale i tak będą próby wybudzenia go. Pomijając samą sytuację duchową, także materialnie jego rodzinie nie przelewa się, potrzebne są pieniądze na częste dojazdy matki z Zamościa do Lublina i z powrotem... Prawdopodobnie część pieniędzy będzie przeznaczona dla prawnika, który - miejmy nadzieję - pogrąży tego skurwsyna. O całym zajściu był reportaż wczoraj w 'Panoramie', będą także prawdopobnie w Polsacie i TVNowskiej 'Uwadze', poczytać możecie o tym już teraz praktycznie wszędzie: www.gazeta.pl, www.dziennikwschodni.pl i na różnych forach. Każdy, komu nie są obce klimaty kibicowskie, kto wie jak zachowuje się policja lub po prostu rozumie powagę tej tragicznej sytuacji niech wpłaci choć kilka złotych: 80150018071018001255320000 KREDYT BANK S.A. Wiarygodność tego konta potwierdzi jakby co same forum Hetmana Zamość - www.hetman.eboss.pl/forum Pozdrawiam... " dalsza część dyskusji na http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=13889&highlight=pomoc&sid=987ebb1c8a17a25965a418439c6a789d
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc dla skatowanego kibica |
ee duzo tego jest tych osób !!
|
|
tak bardzo dużo uważaj żebyś ty nie był tą następną osobą bo delta nakopie ci dupy i sie skończy ...
|
|
Ej KiLeR to co ten chłopaczek tak sobie stał na trybunie ,krzyczał gola -gola,a ten sk..syn podszedł i tak z nienacka go w głowa zawalił.No dziwne rzeczy sie dzieja na tych meczach no no no .Od siebie powiem ze najgorzej nie lubie takich pewnych siebie 16-17 latków.Wpier..isz ,pójdziesz siedzec,oni cie obija to kazdy sie zastanawia gdzie lezy bład w wychowaniu.Z ta kasa to moze poczekajmy az sie wyjasni jak do tego doszło
|
|
keicam zapraszam na odnosnik tam wszystko pisze , nawet mozesz sobie sciagnac reportaż ...
|
|
No tak to wyglada jesli wierzys gazetom: Rozwalona głowa i podcięte gardło Kijem bejsbolowym i nożem - tak się bawi młodzież Chirurdzy z Dziecięcego Szpitala Klinicznego w Lublinie mieli w niedzielny wieczór i noc z niedzieli na poniedziałek pełne ręce roboty. Najpierw karetka pogotowia przywiozła 16-latka, który - jak mówi sam poszkodowany - został uderzony kijem bejsbolowym na meczu Avii Świdnik z Hetmanem Zamość. Chłopak był kibicem Hetmana. Przyjechał do Świdnika z Zamościa. - Jednego krwiaka miał pod oponą mózgową, drugiego wewnątrz mózgu - mówi prof. Jerzy Osemlak, kierownik Kliniki Chirurgii i Traumatologii DSK. - Trzeba było go operować. Teraz leży na oddziale intensywnej terapii. Później przywieziono 17-latka spod Łukowa, który bawił się na dyskotece. W czasie bójki został ugodzony nożem w szyję. I to tak nieszczęśliwie, że ostrze naruszyło rdzeń kręgowy. Z tego powodu chłopak ma sparaliżowane nogi. - Obydwaj pacjenci są w kiepskim stanie. Takich jak oni, poszkodowanych w wyniku wręcz bandyckich zabaw, mamy coraz więcej - komentuje prof. Osemlak. http://www.dziennikwschodni.pl/ ARTUKUŁ - Rozwalona głowa i podcięte gardło To jak to jest policja zaczeła bejsboli uzywac???!!!!
|
|
wiesz .. on nikomu krzywdy nie zrobił a oni zrobili ... HWDP na zawsze
|
|
Policja uzywala zawsze tego czego chciala i na kim chciala... Nie ma sensu o tym dyskutowac, bo to ze panstwo mamy zryte my juz nie poradzimy, za pozno. Fakt ze roznie bywa na stadionach, rozne grypu reprezentuja kibicow (pseudo kibice), ale to co policja wyprawia z kibicami, az zal dupe sciska... =/ Zdrowiej Adrianie M. Szacuken RastaMan nie kłamie To kłamie polityk!!!
|
|
No ja sie zgadzam z wami,ale takie nastawianie przeciw policji,zanim sie pozna rózne fakty,do niczego dobrego nie prowadzi ,z tego co wiem,miał byc jakis rewanz w tym meczu,ale juz sie boja zamieszek,teraz znów bedzie pełno agresji przeciw policji,a tu gosc sam oznajmia ze dostał bejsbolem ,moze od ziomka nawet,tego nie wiemy,Słyszalem ze sa jakies tasmy jak policja wali kibiców poczekajmy az sie pokaza,wtedy mozna ich sadzic.Z tego co doczytałem ,to trafił sie jeden gosc co myslał ze jak ma pałe to jest szeryfem w miescie,ale juz go zawiesili i pewnie poleci z roboty.Reszta jest tak samo winna,jak cały stadion kibiców za jednego palanta w dresach który rozwala fotele na stadionach.Jesli mamy tak uogulniac ,to niech kibice wezma odpowiedzaialnosc za wszystkich na stadionie ,a nie po imprezie to kazdy ja to nie byłem tam,nie stałem,nie widziałem,to byli huligani.To tak samo policja teraz zrobi,my nie widzielismy,my w innej czesci bylismy, a ten co lał ,to nie był w mundurze ,tylko to był kolejarz.Jak my ich to ok,jak oni nas to lament
|
|
No prawda, prawda Bracie... Ogolnie **** wszedzie w tej Polsce...W rzadzie, edukacji(kochane szkoly =/) w sporcie tyle qtwa korupcji a i jeszcze tak sie wszyscy na stadionach kochaja ... RastaMan nie kłamie To kłamie polityk!!!
|
|
ehhhhhhhh Policja nie jest święta i nigdy nie pozostanie a co do filmów nie raz widziałem jak ci "policjanci"sie zachowywali aż żal dupe ściska
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |