Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TELEFON |
myślę że ktoś mi pomoże . Chcę kupić sobie telefon chcę aby był głośny i miał wyraźny dźwięk zastanawiałem się nad nokią C5 , nie chcę telefonu dotykowego chcę klasyczny może ktoś ma podobny i mógłby mi o nim napisać. a może macie jakieś ciekawsze propozycję ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TELEFON |
E 75 szajs Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
polecam nokia 3310 zajebisty telefon
|
|
ale ty mądry jesteś gratulacje za inteligencję
|
|
no widzisz?? a czego ty sie spodziewasz??
|
|
może i masz rację
|
|
wolność słowa kolego. trzeba się smiać bo życie jes jedno i krótkie pozdro i szacunek
|
|
nokia e52 zajebisty tel. długo baterria trzyma wszystkie funkcje ma az nadto... fon pierwsza klasa.POLECAM. sam uzywam wiem co mowie
|
|
Nokia E51
|
|
e51 lub e52
|
|
"głośny i miał wyraźny dźwięk" Wymagania, które opisałeś są bardzo małe. Głośny i wyraźny dźwięk ma conajmniej 95% nowych telefonów. Starsze zazwyczaj też nie szumią. Możesz zerknąć na Nokię X2 - dzwoni głośno, duży wyświetlacz i wygodna w obsłudze. Do tego dobry aparat i cała reszta. Co do Nokii C5 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/c5/opinie/ Tutaj jest wiele jej plusów i minusów.
|
|
Popieram - Nokia X2 - bardzo głośna, wygodna, klasyczna, a do tego niedroga. No pain, no gain.
|
|
samsung c.....coś tam jest też ok.
|
|
hahahaha
|