piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A teraz coś zupełnie z innej beczki....

<b>Zestaw pytań dla zaawansowanych:</b>
1.Dlaczego nie lubicie Ptysia?
2.Kto propaguje agresje na forum?
3.Co wyniknie ze spotkania forumowiczów?

<b>Zestaw pytań dla średnio zaawansowanych</b>
1.Kto lubi Monthy Pythona?:P
2.Co myślicie o tym: http://www.geenstijl.nl/paginas/hw/housewitz_voor_gs_bezoekers.html i pod spodem kliknij na agree

<b>zestaw pytań z podstawy</b>
1.Dlaczego kobiety są naiwne?
2.Dlaczego porządny mężczyzna to okaz z epoki kamienia łupanego(w pot.tłum.- rzadkość)?
3.Czy wszystko rzeczywiście kręci się wokół $ i seksu?
4.Jak wygląda teraz hierarchia wartości?bo napewno jakaś istnieje....

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A teraz coś zupełnie z innej beczki....

łoj:P coś mi pogrubianie nie wyszło:P no,ale nie zwracajcie na to uwagi:P proszę o wyczerpujące odpowiedzi:-)

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

1. Kocham ptysia
2. Jaką agresję?
3. Jedna wielka popijawa

1. Ja lubię
2. Cool

1. Tak je Bóg stworzył. Kobiety na traktory!
2. W złych kręgach się obracasz ;-)
3. Bo cały świat to jeden, wielki burdel
4. Buaaahahhaahah

Pozdrawiam

jutro odpowiem :D

1. nawet lubie Ptysia
2. ten, komu czegoś brak (dystansu? rozumu?)
3. ubaw? po pachy?

1. ja, choć nie wszystko mnie śmieszy
2. nie chce mi się tam gmyrać i czytać tego co tam jest

1. bo to nasza natura i łatwiej wtedy sprawiać wrażenie, że bardzo potrzebujemy opieki mądrych i silnych facetów
2. bośmy drani rozpuściły (ale bywają porządni, choć krwi napsują)
3. da płytkich palantów pewnie tak
4. pewnie większość, podobnie jak Ty, czy ja, tworzy sobie swoją hierarchie. I jest taka jacy jesteśmy, i oczywiście niektóre jej punkty się zmieniają zależnie od wieku, czasu i miejsca.

Allinka

1. Wlaczam mu mojego wewnetrznego 'ignora'
2. nie ja
3. chyba mnie tam nie bedzie i malo mnie to interesuje

1. nigdy go nie spotkalem ale uwazam ze nalezy go opodatkowac bo zapewne stoi w wodzie.
2. pytanie jest tendencyjne

1. zapytam pierwszej lepszej na ulicy
2. bo w epoce kamienia lupanego nie znali internetu, co za tym idzie - te ktore nie wychylaja nosa sprzed komputera rzadko ich spotykaja.
3. nie, czasem (szczegolnie gdy kreci sie w druga strone) kreci sie wokol seksu i pieniedzy. albo nagich kobiet ze szmalem.
4. hm. nie czas i miejsce....

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Co do tego spotkania to ja nie wiem co bedzie :P a co do ptysia to napewno COOL chłopak laski na niego lecą ;-) hah... a na reszte nie znam odpowiedzi bo nie jestem w stanie pisać ;/ moze jutro ?? :P

modrzew

Latam, Skaczę i jeżdżę

Kopytko :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

No toś Kudłata dała nam do myślenia...

1. Jak można nie lubić Ptysia sie pytam??
2. Frustracja różne przybiera formy...
3. Cisza na forum dnia następnego?

1. Średnio na jeża..
2. nie siedzę w temacie więc nijakiego agree klikać nie będę..

1. Nie są naiwne - są pełne wiary w istnienie i spotkanie NIEMOŻLIWEGO i niektórym szczęściarom się to udaje..:))
2. Przypuszczam, że nie są to rzadkie przypadki - wszystkiemu winne są maski zakładane na różne okazje, dlatego trudno ich rozpoznać. Niektórzy zaś masek nie noszą i Ci są właśnie uznawani za "okazy muzealne". A charakteryzują się tym, że wszystko, co robią, robią z pasją i pełnym zaangażowaniem, a w oczach ich ogień płonie...:) Niektórym z tych niektórych udaje się jeszcze zgadywać myśli i pragnienia, bo patrzą widząc i słuchają słysząc... Są tacy, a jakże! :)
3. Bo pieniądze potrzebne są do podtrzymywania egzystencji, a sex, jak powszechnie wiadomo, jest smakowity.. - chodzi jedynie o to, żeby nie doszło do zaburzenia proporcji...
4. Z hierarchią wartości jest podobnie jak z opinią i z...tą no..z pupką - każdy ma swoją :))

Pozdrawiam

Tomek,jak Ty coś już powiesz to mi się mazury przypominają:P
Ryskago,to tylko rogrzewka;-)
markac: wymowna odpowiedź:P gratuluje,udało Ci się poprawić mi humor:-)

1. każdy ma własne zdanie :D (ja też :D nawet o sobie )

2. no wląsnie kto ?? chyba nie ja :P
3. zapoznamy sie

1.a kto to ??
2. u mnie to się nieotwiera odwczoraj dochodzi do połowy i stoii

1 no dlaczego ?? (Aneta :>)
2...........
3 nieeeeeeeeee
4 moze i istnieje :D

Aneta szatyński loczek

1. Ja tego nie powiedziałem.
2. Tu nie ma żadnej agresji.
3. Brak postów i nowych tematów dzień po posiedzeniu :]

1. Może i ja.
2. Nie wiem, bo coś mi nie działa :]

1. Bo same tak chciały.
2. Nie zgadzam się, wystarczy się rozejrzeć :D
3. Zależy dla kogo, ale to chyba stereotyp.
4. Hmmm hierarchia ??? Ale my mamy już XXI wiek ...

Hej ,skad takie zestawienie pytan w punkcie : II
Cyrk lubie jak najbardziej ,ale zarty z obozu w Oswiecimiu TO DLA MNIE PROFANACJA I DEBILIZM

MrS-sorki ale co jest cool,muza na tej stronie,czy ludzie poukładani w stosy na wozach?Moze przydałby sie prysznic za free?

Co do reszty Ptys niech jest,choc osobiscie wole cole.Agesja jest w nas wszystkich,dzis mało klijentowi nie przyje..lem bo mi sciemniał ze łap nie wsadzał ,a ja wiem co gdzie i kiedy robie.Ze spotkania nic nie wyniknie bo bedzie deszc lał,a tak wogóle to kiedy te spotkanie ,bo juz zapomniałem.Ad II wyzej.Ad III :Jesli pisze to kobieta ,to tak widocznie jest,moja kobieta jest nad wyraz inteligentna,zadaje bardzo podchwytliwe pytania kiedy jestem taki jakis nawalony.Porzadny facet nie istnieje bo wy kobiet rozgladacie sie nie tam gdzie trzeba.Szukajcie nie miedzy tymi gogusiami z salonów kosmetycznych i solariów,tylko tam gdzie sie ciezko pracuje,ludzi którzy potrafia docenic wartosc tego co stworzyli własna praca.Człowiek który potrafi docenic prace ,doceni i was,a nie bedzie narcystycznym samolubkiem.Jak taki pieknis wstanie ci w nocy do dziecka ,przeciez rano bedzie miał worki pod oczami.Seks i kasa były zawsze powiazane ,bo na cudzej du.ie łatwo sie inni dorabiaja. Hierarchia wartosci:dzieci,zona ,kasa,robota Na robote i robienie kasy przeznaczam co najmniej 10 h dziennie,na zone ze dwie godziny,dzieci prawie nie widuje bo wychodze to spia ,wracam ,to mała spi,a młody lata po podwórkuCzyli zasada jest taka im wieksza wartosc dla mnie tym mniej czasu jej poswiecam.I niech ktos powie ze zycie niejest pojeba.e.

Keicam zestawienie pytań w punkcie II jest celowe: od groteski do ironii.
oczekiwałam odpowiedzi podobnej do Twojej keicam. Ktoś, kto przeżył trochę wie,że ostatnie stwierdzenie ,cytuję:"I niech ktos powie ze zycie niejest pojeba.e" nie pozostawia nad sobą kropki, bo jest w tym cień niepewności...życie jest absurdalne.Absurd polega na tym,że przychodzimy na świat z wyrokiem śmierci, odczuwamy egzystencjalną samotność, mimo tego,że wokół nas jest tyle ludzi.Zresztą chyba to prawda,że człowiek jest najbardziej samotny w tłumie.Może tak górnolotnie,ale akurat to mi zaświtało. Co nam pozostaje? Antonius Block z "7 pieczęci" Ingmara Bergamana powiedział: Najbardziej doskonała na tym niedoskonałym świecie jest miłość"

AD.III
1.)kobiety są naiwne bo:
a)95% są młode i mało wiedzą
b)są zakochane
c)życie im w kość nie dało
d)są głupie,bo lecą na $ i umiejętnie dobrane pochlebstwa facetów
e)nie cenią wartości samego słowa "kobieta"
2.)porządny mężczyzna to okaz z epoki kamienia łupanego,ponieważ:
a)świat zalewa fala tandetnych małolat i łatwych panienek
b)mężczyźni idą na łatwiznę
c) towarzystwo się rozwydrzyło- wszystko przed wojem ucieka i liczy na rodzinę
d)ogólnie rzecz biorąc mają teraz za dobrze i nie wiedzą co ze sobą zrobić - i tak oto wyładowują swoją energię na : począwszy od dziewczynek skończywczy na chłopcach:P
3.To jest "trendy" i ludzie to łykają.Ale są jeszcze takie australopiteki co myślą o b.ambitnych konstrukcjach świata;-)
4.Tak jak powiedział Keicam,to co najważniejsze schodzi na ostatni plan.Ale piramidka wartości istnieje.Każdy ma swoją własną i niech się cieszy jak mu sprawia taki a nie inny układ radość. A jak ni,to chiba czas coś zmienić,co....?;-)

keicam spotkanie jest w Rampie pod parasolami w piatek o godz.19:00 wpadaj,z kimś sie będzie można dogadać;-)

Kudłata,
Kapitalnieś to ujęła! :D
Najbardziej podobało mi się Ad.III2C, naturalnie bez urazy tych, którzy RZECZYWIŚCIE nie mogą.

Pozdrawiam serdecznie

DZięki Ryska,no ale taka prawda:-)

;-) kurde szczur mi chodzi po parapecie :O

tam się gołąbeczek zamelinował:P!

kudłata: jak Ci markac mógł poprawić humor. To ja to zrobiłem, może znowu przyklei mi się guma do żucia.... :P

Latam, Skaczę i jeżdżę

tommeknetha ha:P co?brakuje Ci mojego uścisku:P To kiedy robimy powtórkę z rozrywki?:P

No, Kobiety powiedzcie mi, a kto to wylansował wzór takiego kompletnie wydepilowanego, opalonego i potrzasającego tyłkiem w męskich stringach żigolaka? CZy taki jest Wasz idol? A może wolicie tego macho z reklamy Cameli? A może to ma być jupi w koszulce z krawatem, laptopem i komórą w garści? A może każdego po trochu i w jednym? ;-)

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org