Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam koleżanki(dziewczyny) |
Witam. Szukam dziewczyny z którą mógł bym się zapoznać i spędzać razem czas a z biegiem czasu może by coś między nami zaiskrzyło i zakochali byśmy się w sobie. Mam 23 lata, 185cm wzrostu, szczupły, włosy ciemny blond. Długo zastanawiałem się czy umiescic taki tamat na forum nio bo troche dziwnie szukać znajomosci w ten sposób nio i na pierwszą myśl moze wydawać się ze cos jest ze mną nie halo jeśli szukam dziewczyny na necie ALE TO NIE TAK!!! Jestem normalnym chlopakiem - niedawno się przeprowadziłem do Łomzy i niestety nie mam tutaj znajomych z którymi mógl bym gdzieś wyjść i w normalny sposób poznać dziewczynę. Proszę tylko o poważne odp. e-mail rrrsss88@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam koleżanki(dziewczyny) |
praktyczna porada: jesli chcesz poznac fajna dziewczyne, nie pokemona, radze nie pisac "nio" zamiast "no":P
|
|
proponuje czaty bo tam dużo osób się pozjane a łomża ma czat na wp.pl
|
|
moge isc z tobo na piwo i wezne jakies pokemonice
|
|
Jasiu na piwko bym się przeszed chętnie ale z ,,tobo" i twoimi ,,pokemonicami" jakos nie mam ochoty. Gardze typami którzy na dziewczyny mowią pokemonice itp. Te pokemonice za pare lat mogą się wyrobić i być takimi laskami że będzie ci szczena opadała jak będziesz je mijał. W KAŻDEJ KOBIECIE TKWI PIĘKNO TYLKO TRZEBA UMIEĆ JE DOSTRZEC
|
|
chlopaku znam z widzenia kilka takih dziefczyn ze by ci szczena opadla jak czlowiek moze wyglondac !wienc mi tu nie muw o wyrabianiu
|
|
nie jesteś normalny bo założyłeś ten temat : )
|
|
Co Wy chcecie od chłopaka, każdy ma prawo szukać swojej drugiej połówki na różne sposoby, a Internet jest dobrym sposobem.
|
|
A tam, od razu nie normalny :) Jak się czuje człowiek w nowym mieście, w którym zapewne nie zna za dużo osób? Każdy zapewne był by zagubiony. Ja bym była. Chłopaka trzeba raczej podziwiać za odwagę, niewielu by się zdobyło do ogłoszenia na forum, zwłaszcza naszym, gdzie zaraz zrobią z niego nagonkę. Trzymam za Ciebie kciuki :)
|
|
Kwestia czy chlopak sobie w zyciu poradzi.zony sobie w barze nie szukaj.najwazniejsze badz soba.
|
|
przejdz sie do jakis klubow lokali moze tam cos znajdziesz wypatrzysz;)
|
|
wybierz sie do kisielnicy
|
|
a ja proponuje zwracac uwage na pisownie bo bykow jest nie miara jasu smietana tez
|
|
heheh ludzie jak wy umiecie człowieka na duchu podnieść ;D toć pisze że nie dawno sie przeprowadził do Łomży to z kim ma iśc do tego baru na piwo? sam? heh nie dziwie się że by nie poszedł bo ja bym na jego miejscu zrobiła to samo :D do założyciela tematu tak jak ktos u góry poradził na wp.pl jest czat-Łomża więc tam na pewno kogoś poznasz ;) Powodzenia ;)
|
|
tak tak takie gadanie ostatnio byłam na tym czacie tak z ciekawości zobaczyć co się dzieje, czy coś się zmieniło od czasu gdy czat był nr 1 aby kogoś poznać. to powiem wam że to jedne wielkie dno to nie to co kiedyś pisało się żeby poznać jakąś ciekawą osobę spotkać się z nią porozmawiać. Teraz to tylko szukają sponsorów, kogoś do romansów lub do se.... porażka co teraz się wyrabia
|
|
malutka_891 masz racje z 5-6 lat temu można było zagadać kogoś normalnego, od tam tego czasu na żadne czaty się nie piszę.....
|
|
to fakt-racje wam przyznaje...kiedyś inne czasy były i o niebo lepsze :] ehh
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |