niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁOMŻYŃSCY MOTOCYKLIŚCI !!!

CO SĄDZICIE O ŁOMŻYŃSKICH MOTOCYKLISTACH ???
BO JA NIC DOBREGO O NICH NIE SŁYSZALAM !!! :)

lala

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁOMŻYŃSCY MOTOCYKLIŚCI !!!

a kto to jets Łomżyńscy motocyklisci??? kogo masz na mysli???? moze podaj jakis konkretny przyklad??? ludzie na forum umieja tylko kytykowac czemu ich nie lubisz znasz ich???? czy tak samo jak kolezanak w temacie o disco slyszalas???

nic takiego nie powiedzialam ze ich nie lubie. po prostu slyszalam co nie co na ich temat. a co do motocyklistów to ludki ktorzy lansuja sie po lomzynskich uliczkach na motocyklach ooooooooo :)

lala

sa spoko mają racje smigać i na zakrętach się niewyrabiać hehe

Ja mam pozytywną opinię.Organy do przeszczepów są bardzo poszukiwane i tak np na przeszczep serca czeka się ok roku.

serce nerki itp. ktore są zdrowe

znam jednego motocykliste ma fajno mz 251 etz z owiewko niebieska jest i ma jeszcze do niej kask bella

fajnie tak sobie posmigac:D

Ja to nawet nie wiem, którzy to łomżyńscy bo tylko śmigną i nawet nie zdąrzę się zorientować czy na łomżyńskich numerach=)
Ale lubie taki dźwięk śmigu... Wow poprostu=)

Ci na tych motorach i skuterach ( oczywiście ci co nie umieją jeździc i jadą tym gratem żeby się popisać ) to są DEBILE I HUJE PIERDOLONE i tyle ;-0 Thx

Widze że opienie są podzielone, choć zapewne mało z was znach tych ludków. Zapeniam że są spoko :))

Motocyklistów oceniam wybitnie pozytywnie. Zwłaszcza tych jeżdżących nocą po ul. Piłsudskiego. Popieram ich zabawy. Mam tylko małą prośbę, taką dla dobra innych (może z czasem i swojego): czyu moglibyście umieścić gdzieś w widocznym miejscu (kask, kombinezon czy co tam na sobie macie) swoją grupę krwi?

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

łomżyńscy "dawcy organów" są jak najbardziej ok.sama uwielbiam szybką jazdę motorem :)!

Noo, przynajmniej jedena konkretna, pozytywna opinia :]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org