Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiono telefon! |
Witam. Dnia 10 maja 2011 roku w Łomży, na ulicy Piłsudskiego, w okolicach nowego szpitala, podczas wywrotki na motocyklu, zgubiono telefon Nokia C1 ciemnego koloru, podczas upadku wypadł mi z kieszeni. Znalazcę o dobrym sercu bardzo prosiłbym o zwrócenie zguby. Z góry serdecznie dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiono telefon! |
Telefon kontaktowy: 512-451-877
|
|
jak go zgubiłes to na 99.9% go nie odzyskasz było go odrazu szukac dopóki nikt nie odszedł heh
|
|
Sprzedam Nokie C1 ciemnego koloru lekko porysowaną po upadku za nie drogo !!!!!!!!
|
|
A ja zgubiłem wczoraj klucze 11 V 2011... :( znalazł ktoś ?
|
|
zgubiłem wczoraj kope, jak kto znajdzie może sobie ją przywłaszczyć
|
|
radzilbym jezdzic ostrozniej bo innym razem mozesz zgubic cos czego juz nikt ci nie zwroci pozdrawiam benek
|
|
niebadz takim pesymista ja tez zgubilem i mi go zwrocono oczywiscie kosztowalo mnie to o.75 l ale warto bylo
|
|
zbychu jak piszesz poważnie to odkupie go
|
|
Zbychu kocha wypić, więc nie słuchaj go:P
|
|
tanio sprzedam nokie 3210 http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Sprzedam Nokie C1 ciemnego koloru lekko porysowaną po upadku za nie drogo !!!!!!!!
|
|
sprzedam stól do bilarda
|
|
Ile dajesz za ten telefon griso ????
|
|
5 zlote
|
|
Sprzedam zużyte pieluchy dziecięce. 10gr za sztukę, Porwane skarpety 10gr za sztukę, skorki po bananie 50gr za 1kg. Jeśli ktoś zainteresowany proszę dzwonić pod numer 0700880
|
|
sprzedam /wydzierżawię profil na nk.pl, 1544 znajomych, dużo fotek, gier i bonusów + 1750 eurogąbek. zrób prezent sobie lub komuś z rodziny. tylko poważne oferty na maila. możliwa aukcja allegro. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Sprzedam swoją kobietę. Imię Danuta Wiek 20lat Wykształcenie zawodowe Doświadczenie: Sprzątanie, gotowanie, puszczanie się na lewo i na prawo, opier***anie się, Oddam za dobrą flaszkę i 2 paczki papierosów. Kto zainteresowany ? Damian3107
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |