Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawostka. |
Co to jest. Tym razem bez nagrody chyba, że ktoś przyjedzie do Władysławowa na piwo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawostka. |
czy to otwarty "pyszczek" hipopotama?:D stawiam na ziewajacego hipopotama:)
|
|
Ale, szybka jesteś. przyjeżdżaj na piwo nad morze, albo czekaj na powrót.
|
|
To ja poczekam na powrót=) Morza na ten rok juz mam dosc=) W koncu 2 tyg jako opiekunka na koloniach nad morzem to wystarczajaco duzo czasu, zeby zbrzydl widok "wielkiej wody"=)
|
|
Wracam 30-08-05. Do zobaczenia. Pozdrowienia
|
|
hej wredna i pyskata a ty gdzie byłaś opiekunką???? w gdyni???? Bo mogłąś mnie pilnoiwać! he he
|
|
Pewnie masz dosyć bycia opiekunką,, a nie morza. Jakbyś pojechała tylko na wypoczynek, nie nie narzekałabyś na morze. Zaszkodziło Tobie użeranie się z dziatwą. Pogoda, też pewnie nie dopisywała. Teraz nie ma ani jednej chmurki. Pozdrowienia.
|
|
hehe ale zajeźdza z tej gęby :P
|
|
Byłam w Koszalinie=) Pogoda nie dopisywala, bo chmurek pelno, calkiem czesto padalo. Dobrze, że przynajmniej Mielno bylo blisko i stragany=) Na pochmurne dzionki to bylo najlepsze=) A morza i tak nie lubie:P za szare:)
|
|
Nie podoba Ci się morze w płynnej cyny kolorze?? Nie pojmuję... :)
|
|
No nie za bardzo mi się podoba morze w tym kolorze:D Jakoś nie pasuje...=)
|
|
Morze tylko pozornie jest nudne i nieciekawe... Ale jak sie wkurzy w czasie burzy to... łłooo Jezu!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |