piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DYSKOTEKI W ŁOMŻY

O jakiej godzinie i gdzie są dyskoteki w łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DYSKOTEKI W ŁOMŻY

o 20.00 ;)

"...za*ebisty transfer , jak świeże bułki z masłem..." ;)

O 20.00 w piatki w Europie i w Metrze. Zapewne i w Rampie cos sie dzieje jeszcze. Podobnie w soboty. W soboty jeszcze o 21.00 ATOM. Jęsli muzyka to Atom, jesli chcesz sie cisnac w tłumie (spotkać duzo ludzi - niezawsze miłych) to Metro. A jak ze swoja ekipa bez tłumów przy nezłej muzyce to Europa albo Rampa. Pozdro

thx

a tak na marginesie to kto się orientuje po ile gdzie wjazd?

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

zapraszam do Atlantica(Nowogrodzka 9), piatek wstep wolny!!! po remoncie jest bardzo przyjemnie!!!!

w Atomie od 10 zl (panie do któres godziny maja przewaznie wjazd gratis), w piatki w Metrze i w Europie wjazd gratis a w soboty w obu klubach po 5 zl.
Pozdro4ALL

danke schon:D

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

Dyskoteki dyskotekami ale ....w Atomie pelno HAMOW,a Metrze nieciekawe towarzystwo, a w Atlanticu wiekszosc narodu to KU*** i zlodzieje:D.pozdro

a ty KaWa kim jestes??? co ty soba reprezentujesz??? byles czy tam bylas??? widzialas kto tam przychodzi itd itp???? stalo ci sie tam cos kiedys??? z moze zal cie sciska bo nie widzisz tam zainteresowania swoja osoba????

Nic mi sie nie stalo ale poprostu nie lubie tego miejsca i takie mam o nim zdanie i zreszta tak slyszalam wiele na temat tej dyskoteki.Wiesz ...nie interesuje mnie jak jakies kur*** tancza na rurkach.....i jestem kim jestem i mam prawo do wyrazania sie na tym forum jak kazdy.pozdrawiam

Prawda jest taka ze porzadniej dyskoteki to u nas niema i... chyba niebędzie - przynajmniej narazie :)

Ja powyższym sie nei przejmuję bo i tak osobiście preferuję Yam Caffe

HELOX.pl - Rwiemy konkurencji łby - To tylko MY !

Dzieki pozdrawiam wszystki pozdro :)

Ogolnie wszedzie w lomzy Lans jest obecny... Idziesz na Disco musisz sie lansowac bo inaczej wyrozniasz sie z tlumu :)) Dobrego klubu u nas nie bylo... nie ma ... i nie bedzie...

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

"Nic mi sie nie stalo ale poprostu nie lubie tego miejsca i takie mam o nim zdanie i zreszta tak slyszalam wiele na temat tej dyskoteki.Wiesz ...nie interesuje mnie jak jakies kur*** tancza na rurkach.....i jestem kim jestem i mam prawo do wyrazania sie na tym forum jak kazdy.pozdrawiam"

a jednak nie bylas!!!!! i co znajomi ci mowili ktorzy tez tam nie byli??? slyszeli gdzies od kogos??? kiedy tam ost ktos tanczyl na tych rurach??? bo ja nie pamietam???? a po drugie pewnie boisz sie isc z zazdrosci, bo przekonana ze ktos jednak tam tanczy, boisz sie ze ty nie zwrocisz na siebie niczyjej uwagi!!!

Czasy Atlantica to byly 2 lata temu... teraz juz to nie jest to samo... nie Ci ludzie... nie ten klimat :))

2 lata temu??? wy chyba nie pamietacie czasów atlantica!!!!!8-9 lat temu bawilo sie tam po 800 do 1000osób a ty mowisz ze 2 lata temu byly czasy, hehehhe

no wlasnie! 8-9 lat temu to ja jeszcze malolat bylem wiec skad mam wiedziec jak tam bylo? 2 lata temu wiem ze bylo zajebiscie to mowie... a ty sie nadal upierasz ze teraz warto tam przychodzic... po co ? zeby sie lansowac jak to robi cala lomza... ?? hehe

co twoim zdaniem znaczy lans??? dobrze ze choc napisales ze byles mlody, ale widze ze nadal jestes, tam towarzystwo jest ciut starzsze niz w metro

jakie to towarzystwo ? moze powiesz ze Elita lomzynska tam sie bawi ? hehe :)) A mlody jestem nadal to przyznaje :) pozdro

Oj !, dzieci, dzieci :)

-= i feel You =-

ja: ale Wasz klub naprawdę jest denny (bardziej denniejszy od ATOMU). Jak byłem tam pare razy to były same 14-latki w dodatku pijane. A po remoncie macie chociaż klimatyzację?

Latam, Skaczę i jeżdżę

no jak ci sie w Atomie podoba to po co dyskusja??? 14 to właśnie w tym klubie mozna spotkac najczesciej bo nigdzie indziej wstepu nie maja
!!!! Jest klima, darmowe deserki Tiramisuu, co godzinę darmowe drinki specjalność szefa Baru, normalnei jak w Atomie!!!

Jest klima? :o Ale mam nadzieje, ze nie mylisz to z wentylacją :) No zobaczymy czy klima bedzie wlaczona zimą razem z ogrzewaniem - jesli tak to wielki PLUS. A Skoro sa jakies bonusy to za tydzien w sobote odwiedzam lokal :)

Latam, Skaczę i jeżdżę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org