sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fundacja FAZAP zaprasza na spotkanie

Uwaga - FAZAP zaprasza współpracowników , sympatyków a nawet oponentów na spotkanie. Zorganizujemy je jakoś koło świąt, żeby studenci byli w Łomży. Miejsce któraś knajpka łomzyńska. Na razie mamy 8 członków (liczymy, że po spotkani będzie nas więcej). W programie omówimy nasze działania.
Chętni proszeni o kontakt - fazap@wp.pl Jeszcze dam znać na forum.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fundacja FAZAP zaprasza na spotkanie

a czym się zajmujecie?

Wpisz w googla to zobaczysz. Roznoszeniem ulotek :)

a w jakim wieku są Ci członkowie ?

coś jak Koło Gospodyń Wiejskich? :)

http://www.wykop.pl/link/656389/gotuj-z-fundacja-fazap/

nie, blizej do NSDAP...:/

NSDAP to w niemczech było,a tu jest Polska :)

wiem gdzie było nsdap, o profil chodzi :)

To się was nazbierało :):):)

W kupie siła podobno ??
To róbcie te kupy jak największe :):):):):):):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

kupę to ten fazap ma w głowie....

Ja będę na pewno. Ciekawe czy imbecyle w stylu steamboya czy ktoś-cosia się pojawią? Starczy odwagi, żeby pogadać twarzą w twarz? Myślę, że tylko zza klawiatury jesteście takie bohatery

A wiek - gimnazjum i liceum z przewaga późnego liceum

Zatem spotykamy się 6 maja o 18 na Starym Rynku pod halą targową. Będzie na 100% 8 osób. Serdecznie zapraszamy osoby, chcące z nami współpracować.
Po 18 idziemy na piwo. W planach mamy zaplanowanie jakiejś większej akcji. Mam kilka pomysłów.
Ciekawe, czy "bohaterowie zza klawiatury" w stylu Thomasa, ktoś-coś, nie_dotyczy będą mieli odwagę się z nami spotkać.
Pewnie mama ich nie puści.

http://5a2814.mojasonda.pl wez udzial w sondzie "co dalej z fazap"

a to jusz do knajpki was niechcom idici fpuścić ???

zmieniacie lokal na pod hmurkom ?

Hahahaha przewaga gimnazjum i późnego liceum Hahaha kiedy to było dzieci.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Jeams bys sie wstydzil.nie mam co innego do roboty tylko ganiac dzieci po rynku.to ci i ekipa hahaha.zdajcie mature najpierw to pogadamy.

Stosunek do uchodźców w województwie podlaskim

http://www.mswia.gov.pl/portal/pl/97/9042/Konferencja_Fundacji_Wiedza_Lokalna_pt_Mowa_nienawisci_wobec_mniejszosci_w_polsk.html

http://www.refugee.pl/?mod=knowbase&path=3063&PHPSESSID=bbb87567800c2724e83946802ab64007

8 członków jest a są członkinie wśród was? Czy same czlonki.

cieci som najlepsze bo nikt ich nie tyknie.

a orkanizatoszy w tym czasie siem schofajom :)

a i sont co rocinny to nie dla dorosłych :)

nie podawajcie daty ani godziny spotkania. ABW na pewno ma was juz na celowniku i będzie obserwowac wasze spotkanie w celu identyfikacji osób zaangazowanych w tym ruchu społecznym. W celu wymiany informacji korzystajcie ze skypa ponieważ są to komunikatory zakodowane i słuzby nie mają dostepu i nie moga kodu złamać. Miejcie swiadomość ,że od momentu publikacji pierwszych informacji na necie jesteście już w zainteresowaniu ABW na bank. Robią to dyskretnie . Istnieje w kraju komputerowy system wyłapujący w necie wszystkie tego typu informacje tak więc na bank mają już was na oku. Do czasu gdy swymi wypowiedziami i działaniami nie naruszycie litery prawa rekacji żadnej oficjanej nie podejmą ale na bank możecie byc pewni ,że w tej chwili trwaja operacyjne czynności zmierzające do zidentyfikowania cżłonków ruchu. Wasze telefony , komputery są na bank już dyskretnie inwigilowane. Polecam zmienić całkowicie telefon i korzystać z kart doładowujących . Wymiany nie dokonywac w tym samy miejscu gdzie zakończyliście pracę na starym telefonie. Długo i tak nie możecie korzystac z tego nowego telefonu bo system identyfikuje po głosie tak więc i tak **** zimna ale skype jak najbardziej. Z kompem cięzsza sprawa ale nie trzymać na dysku niczego ma być czysty , nie korzystac z zadnych stron tylko ewentulanie ze skypa. Ja pewnie od tej pory po napisanu tego tez będę juz pod obserwacją ale co tam - szanowne służby pocałujcie mnie w dupe. Jak co to pisac podpowiem jak skutecznie z nimi walczyć. Jak rozbudowany w tym niby demokratycznym państwie jest system inwigilacji obywateli to nie macie nawet pojęcia.

Riposta

hm ale w tych filmach to przesadzacie. Obejrzałem i owszem są pewne problemy czy negatyne zachowania tych panow z brodami ale te filmy przekraczają pewne granicę. Mozna to zrobic bardziej inteligentnie i na poziomie. Przekaz jest prostacki i grubiański mówiąc delikatnie.

Riposta

fieśniacki śmniało moszna pofiecieć .

a sa montrych siem uwaszajom , jetnym słofem ośmniu tebilóf:)

Chciałabym tylko zapytać... Czy to nie jest nie zgodne z prawem?:)
Ciekawi mnie też wasze wyznanie, katolicyzm czy nie?

oni som fyznawcami raszy fyszej od naszej :)

oni nie som ludzie oni som nadludzie a pszynajmniej tak im się w lepetynach kićka .

Riposta - a mi się pomysł podoba. Filmy są dosadne, bezlitośnie pokazują prawdę, ale prawa nie łamią.
Nie nawołuja do nienawiści, nie znieważają, bo czy pokazywanie prawdy to nawoływanie do nienawiści?

To politycznie poprawni faszyści robią dzieciom wodę z mózgu tak, że niektórzy myślą, że krytykowanie Murzyna, Żyda czy Cygana to rasizm.

Takie akcje to na plus: http://www.vimeo.com/26759958

http://d4bc3a.mojasonda.pl

http://ab5681.mojasonda.pl

Nikt za krytykowanie jednostki jeszcze za ucho nie wytarmosił.Krytykowanie całej nacji to jest rasizm.

Thomus - niestotne czy krytykujesz jedną osobę czy całą grupę. Krytyka ZAWSZE JEST legalna. Nielegalne może być znieważenie ( np oskarżysz Wietnamczyków o zycie z żebractwa gdy każdy wie że oni zyją z ciężkiej pracy).
Jeśli zarzuty są prawdziwe - nie ma mowy o przestępstwie. A prawda jest taka, że Cyganie kradną a Czeczeni popełniają mnóstwo przestępstw i żyją z zasiłków. Takie są fakty.

Złego słowa użyłem ,ale niech ci będzie.1:0 dla Ciebie.

a ja nie widziałem żadnego ciotowatego reprezentanta tej para organizacji ani przed ani po 18....wiec ja kamilszamie - czy jak to się odmienia - jako imbecyl byłem z czystej ciekawości zobaczyć tesknote za rozumem w oczach przedstawicieli twojej organizacji ale nie dane mi to było....chyba że mamy jakies inne stare rynki w Łomży??? Swoją droga mam nadzieję, że to forum jest monitorowane prze odpowiednie osoby i ktoś w końcu beknie za podżeganie do nienawiści na tle rasowym/etnicznym/kulturowym....miłego dnia, buźka, pa!

steamboy - przeciez wyraźnie napisane, że chętni proszeni o zgłaszanie się na maila. Dostałbys dokładne wskazówki gdzie się spotykamy. A dlaczego nie zrobiliśmy zgrupowania pod halą? Przeczytaj co Riposta napisał.

Swoją droga tęsknotę za rozumem to sam reprezentujesz. W którym miejscu łamiemy prawo? Że goinimy Kozojebców do pracy? A napisz tutaj jasno : KTO TO SĄ KOZOJEBCY WG CIEBIE. No napisz , śmiało.
Uważasz, że niechęc do utrzymywania Agresywnych Pasożytów to faszyzm? Jesteś chory.

Spotkanie przebiegło bez zakłóceń - nioestety nikt nowy się nie przyłączył - było nas tylko 8 osób. Poszliśmy na piwko. Omówiliśmy plan działań:

- roznoszenie ulotek, szczególnie w okolicach gdzie Agresywne Pasozyty dostały mieszkania socjalne.
- wyślemy kilka donosów na Kozojebców - podamy dokładne adresy i wyslemy zdjęcia ich samochodów - niech Urząd Skarbowy zainteresuje się skąd maja kase na te beemki ( niektórzy maja po kilka samochodów). Czy handlarzom przysługują zasiłki socjalne? Zarabiaja spora kasę, więc powinni płacis podatki.
- w środe obrzucimy butelkami z benzyna mieszkania socjalne Kozojebców ( mamy adresy, które ludzie nam przysłali0
- wpadł pomysł, żeby zrobić taki flash-mob - przebrać się w worki na śmieci, tak jak chodzą Muzułmanki - otwór na oczy, z poduszki zrobić ogromny brzuch - faceci przebrali się za Agresywnych Pasożytów - noiże, czarne spodnie, przetłuszczone włosy, buty z czubem. Takie cos odbiłoby się na pewno echem w mediach, ale do tego potrzeba za 20 ludzi. W 8 osób nie ma sensu.

A o tej benzynie to napisałem, żeby dac radość debilom z Wybiórczej, na pewno dostali erekcji czytając, że zamierzamy ich ulubieńców benzyna obrzucią. Prawda jest taka, że to Kozojebcy się benzyną obrzucają - pamiętacie jaki był rwetes jak mieszkanie socjalne Czeczena ktos podpalił? Idioci pisali "rasizm" "ksenofobia". A jak się okazało, że to drugi Czeczen zaatakował rodaka - takie porachynki przestępcze - to żadna gazeta nie sprostowała kłamstwa.

thin_lizzy1 ABW MA WAS GDZIEŚ . CZEMU NAZYWACIE SIĘ FUNDACJA JAK NIE MOŻNA WAS ZNALEŹĆ W KRAJOWYM REJESTRZE SADOWYM?

Windowsowy klient Skype odczytuje zawartość BIOSu, otrzymując dostęp między innymi do numeru seryjnego płyty głównej.

Mimo wszystko nieco niepokojące jest to, że producent Skype'a do tej pory nie wypowiedział się na temat zachowania swojej aplikacji. Podobnie dotąd nie wyjaśniono, dlaczego edycja Skype'a dla Windows czyta zawartość BIOS-u płyty głównej.

świetna inicjatywa! ognisko ułożcie w stosy i dokonajcie samospalenia wyświadczając przysługę zdrowemu społeczeństwu. buźka, paaaaa!

steamboy powolutku pokazuje swoje prawdziwe liczko - najchętniej to wszystkich, którzy nie są lewakami spaliłby na stosie.

Pewnie twój pradziadek pierwszy chrust znosił na stos dla czarownic.

co Ty wiesz o moim licu? nie, mój dziadek był prawdziwym patriotą - słowo, którym wyciera sobie mordy większość spoleczeństwa, nie mając pojęcia na czym patriotyzm polega. przelewał krew za ten skur.wiały kraj, żeby teraz takie wytupy spod krzaka waszego pokroju mogły jako tako godnie żyć w tym kraju. Podkreślam, jestem całkowicie apolityczny, w dupie mam lewicę, prawicę, centrum. Po prostu myślę. nie potrzebuję jako protezy żadnej chorej ideologii, nie muszę podpierać się sloganami żadnych partii, nikt nie musi za mnie myśleć.
a ten stos to tak mała ironia. żebym wiedział nie skumasz napisał bym bardziej łopatologicznie. paaaa!

To dzis o 20 na starym rynku się spotykamy

To zbieram dupę w troki i lecę, żeby zdąrzyć

SteamBoy - a Tobie nie przeszkadza to ,że jak wypowiadała się jeden urzędnik na temat tego ,że przychodzi do niego kobieta i mówi ,że ma pięć dzieci i przekroczyła o 5zł limit przyznania socjalnego , a on na to ,że nic na to nie może poradzić, a czeczen narobi 6 dzieci i nie martwi się o przekroczenie limitu .
Nie irytuje Cię to ,że w tym kraju o który walczył Twój dziadek jest właśnie taka sytuacja ?

Paranoje...

Hardziej to nie wina Czeczenów tylko chorego systemy stanowionego przez głupich polityków.

Tak wiem o tym ale jeżeli system nie jest w stanie tego zrobić to musimy zrobić to sami ...

Paranoje...

Gnębiąc czeczenów...

A jak czeczeni gnębią polaka to jest ok ? Siedzisz w uk i myślisz ,że tutaj jest wielka akcja na czeczenów , przyjedź do Łomży , przejdź się starym rynkiem w inne miejsca to zobaczysz... Poprostu mam ich dość , a może też siedzić w uk na zasiłku i stąd twoja postawa ? :)

Paranoje...

problem narodowości czeczeńskiej w polsce to wina polityków. Żaden z uchodźców czeczeńskich emigrując ze swego kraju jako kraj docelowy nie wybiera Polski. Nasz kraj jest dla nich tylko etapem na drodze do innych państw europy gdzie często już są ich rodziny czy inni bliscy. To politycy stworzyli paradoksalną i patologiczną sytuację wprowadzając unijne przepisy odnośnie postepowania z emigrantami. Otóż emigrant nie posiadający prawa pobytu zatrzymany na terenie uni jest zawsze deportowany do kraju uni europejskiej na teren którego przybył jako pierwszy ze swojego kraju . W tym przypadku Polska to pierwszy kraj unijny na ich drodze do którego przybywają. Co ważne to ten pierwszy kraj rozpatruje ich wnioski i decyzuje co z nimi dalej. Zwykle trwa to prawie wieczność. Ten pierwszy kraj nie przyznaje im jednak prawa wjazdu do innego kraju uni europejskiej tylko do pobytu na swoim terytorium lub ich deportuje. W tej sytuacji koło się zamyka i czeczen który wybierze drogę do wolności przez Polskę wpada w pułapkę z której nie ma wyjścia poza powrotem do swojego kraju albo na stałe osiedlenie się w Polsce co wcale im nie pasuje. Z tego to właśnie powodu rodzi się w nich taki bunt , niezadowolenie bo przyznana pomoc socjalna kończy się po roku a oni nie mają zamiaru integrowac się z ludnościa naszgo kraju co wcale się im nie dziwie bo większośc z nich swe marzenia i przyszłośc wiąrze z państwa europy zachodniej. Do którem wstęp zmyślnymi przepisami polityków zostaje raz na zawsze zamknięty.

Riposta

Riposta - masz sporo racji:
- to wina polityków
- oni wolą jechać na Zachód po wyższe zasiłki

ale:
- większość Czeczenów Polsce ma prawo do pracy. Okres, gdy nie mogą pracować to 3-5 miesięcy. Jak dostają status ochronę lub pobyt tolerowany mogą pracować
- oni nie chcą się integrować "z natury" - na Zachodzie Muzułmanie też tworzą swoje dzielnice, skąd biali w popłochu uciekają

Należy mówić o problemie, bo tylko wtedy politycy zauważą, że coś tu jest nie tak. Niestety lewicowe media ostro atakują każdego kto próbuje coś zrobić z tym problemem. Przykład - Kołakowski, który chciał zaproponował Czeczenom, żeby pomogli odśnieżać Łomżę - z tego powodu WYborcza nazwała go rasistą.

Hadziej tak wybyłem z kraju 3 miechy temu i mam się dobrze.
Żadnych zasiłków itp. Choć wielu Anglików w rozmowie potwierdza ,że za to wyłącznie nie lubią polaków.
Co nie zmienia faktu ,że Polacy to robią celowo.Pozwala na to im państwo (benefity itp.).
Hadziej jakbyś tu bywał wcześniej to zauważyłbyś moje wcześniejsze dyskusje z Protagorasem.

To cieszę się ,że sobie poradziłeś :)
Widzisz , taka sytuacja też jest z Polakami w Anglii , nie lubią i nie chcą WYŁĄCZNIE za to ,że pobierają zasiłki .
Rozumiem ,żeby chociaż kilku czeczenów poszło do pracy to nie miałbym wtedy nic przeciwko ich pobytowi w Łomży , ale nóż się w kieszeni otwiera jak widzę takiego jednego z drugim siedzącego na dupie i liczącego pieniądze .
Tylko o to mi chodzi , niech zaczną pracować ,zarabiać na siebie - wtedy nie będe miał nic do nich .
A propo było już kiedyś takie pytanie i nikt nie odpowiedział , więc pytam jeszcze raz .
Czy widział ktoś pracującego czeczena w Łomży ?

Paranoje...

Ja widziałem, nawet kilku... Robiłem technologię na nowym basenie przy Wyszyńskiego.I wiesz co??Polak biznesmen dorobił się na nich nowego auta.W szczegóły nie będe wchodził bo nie ma sensu.
Pozdrawiam.

Ewentualnie popytaj łomżyniaków pracujących przy budowie basenu.Jeśli takowych nie było (spotkałem jednego nie rodowitego) to zaczerpnij informacji od firmy wykonawczej INSTAL lub RODEX z Białegostoku choć śmiem wątpić ,że takich informacji Tobie nie udzielą.

Thomas - i teraz na emigracji - jak już pewnie miałeś kontakt z czarnuszkami, muslimami - nadal ich tak kochasz jak wcześniej? A może jeszcze nie miałeś przyjemności poznać grupy sympatycznych brodaczy?

Poznałem.Wszystkich po kolei.Musze przyznać ,że mam szacunek do nie których.Jak w życiu.Nigdy nie napisałem ,że ich kocham baranie.
A oto Polacy.
W ciągu 3 miesięcy pobytu.
Jeden Polak chciał mnie wyjebać na kredyty.Zrobił zdjęcie mojej karty kredytowej w nocy gdy spałem.
Po pierwszej przeprowadzce (w końcu w polskie rewiry) grupa polaczków wjebała się do mieszkania i chciała ukraść laptopy itp.itd. Szczęście w nieszczęściu ,że jeden się pohamował.
Miałem styczność z 2 grupami ,które okradały Polaków.Wystawiali ogłoszenia w Polskim internecie i ściągali ludzi z Polski obiecując złote góry ,a potem zabierali kase i zostawiali z niczym.Tu tego kurestwa nigdy nie zdzierże.
I wiele wiele innych kwiatków polskich.
Czasami wstyd było się przyznać ,że jest się Polakiem ,ale nigdy się nie zawahałem.
Pozdrawiam.

Teraz już rozumiesz co miałem na myśli we wcześniejszych postach - Polak jest największym wrogiem Polaka. Czeczen trzyma z Czeczenem, Cygan z Cyganem, Włoch z Włochem, Żyd z Zydem a Polak trzyma z każdym tylko nie z Polakiem.
Przyjrzyj się sytuacji w Łomży - ilu tu jest idiotów, którzy wolą dawać kasę Czeczenom niż przeznaczyć ją na coś pożytecznego - dokarmianie bezdomnych kotów, czy cokolwiek.

Protagoras systemu nie zmienisz ,a hasła ,że czeczen jest zły itp.itd. nie nałapiesz sobie sprzymierzeńców.
Kwestia jest taka ,że zwalasz całą winę na boga ducha winnych czeczenów gdzie to nie czeczen cię okrada a banda złodziejów na stołkach.
Zmień myślenie ,a może wtedy zrozumiesz.
W Anglii też by nie utrzymywali murzynów,ciapatych i innych gdyby nie wesołe benefity ,które państwo daje za free na gębe.Sytuacja w Polsce jest o tyle korzystna ,że państwo i tak wielkich sum nie przeznacza na takie mniejszości narodowe.Bo jesteśmy biednym krajem.
Trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty i nie narzekać.
Głowa do góry.
Pozdrawiam.

A jednak przyznajesz, że nie jest w porządku, gdy Polak zarabia 1000 zł a Czeczen za nic dostaje 4000 zł.
Oczywiście, że winni są politycy, którzy piszą ustawy, jednak narzekanie na polityków nic nie da. To tak samo jakbyś do swego kolegi, do którego masz jakiś zarzut mówił "jesteś gupi". To nic nie znaczy. Powiedz konkretnie "przelaciałeś moją żonę, nie rób tego więcej" . Tak samo w tym przypadku - trzeba politykom dać konkretną wskazówkę "nie chcemy w Polsce Muzułmańców żyjących z zasiłków".
Poseł Kołakowski załapał nastroje w Łomży, nie starczyło mu jednak odwagi, żeby sprawę dalej ciągnąć. Może jakby czuł, że Łomża go popiera dalej działałby w tym kierunku.

To ty zmień myślenie. Teraz masz podejście "a co ja mogę??? Cygan mnie okradł, Czeczen zgwałcił mi córkę, ale co ja mogę? I tak banda polityków kradnie mi podatki, więc niech i śniade bandziory mnie okradają, dla mnie to bez różnicy. Co ja mogę? Wyjadę na zachód pracować jak niewolnik".

Ha ha ha.No tak teraz przyklejasz mi łatke zwykłego polskiego niewolnika ,który słabą kondycją finansową był zmuszony wyjechać za granicę.
Tutaj się mylisz.
Ja wracając nawet dzisiaj do Polski mam kilka propozycji pracy i nie muszę się martwić.

Pan K. już dawno powinien skończyć z polityką.To co on wyprawiał nie miało nawet podstaw do nazywania go politykiem.To tak jak zwykłego żula z pod sklepu nazwać mędrcem.Chciałbyś ,żeby rządził tobą i narzucał tobie swoje teksty człowiek nie umiejący zachować się choćby w minimalnym stopniu przyzwoicie??

Tak jestem za tym ,żeby zabrali datki dla cudzoziemców i przeznaczyli je Polskim rodzinom.Potrzebującym rodzinom.Tam gdzie na prawdę tego potrzebują.

Wiesz ile jest takich rodzin?

Dowiedz się co nie co o przyznawaniu rent i o okolicznościach.O wszystkich wyłudzających ,którzy za pare zł dostają ładne rentki.Dowiedz się o tych ,którzy są zdrowi ,ale zbyt leniwi by podjąć jakąkolwiek pracę.Bo gadka ,że nie ma pracy w Polsce to fantazja.Bo jak ktoś ma dwie lewe ręce to i przy tarciu chrzanu pracy nie dostanie.
W końcu dowiedz się o wszystkich przekrętach w gospodarowaniu publicznych pieniędzy i wtedy przyznaj ,że problem czeczenów to na prawde palący problem.

Oczywiście, że większość korzystających z zasiłków (Polaków) to cwaniacy. Jednak wśród Polaków w Polsce tylko 10% korzysta z zasiłków. Powiedzmy, że 4% rzeczywiście potrzebuje zasiłku, bo są niepełnosprawni, starzy, chorzy.
Jednak wśród Czeczenów 100% korzysta z zasiłków!!!! A te zasiłki są dużo wyższe niż dla Polaka. Poza tym Czeczeni mnożą się w zastraszającym tempie.
To, że są różne problemy nie znaczy, że trzeba położyć lachę i powiedzieć "no co ja mogę zrobić?". Chodzi o to, żeby te problemy rozwiązywać i nie dopuszczać do kolejnych problemów.
Zastanów się co będzie jak nic się nie zrobi z Muzułmańcami? Będą się mnożyć, mnożyć, ciągnąć zasiłki, domagać się coraz wyższych zasiłków aż w końcu zrobią rewolucją. W Londynie był mały przykład do czego prowadzi socjalizm.
I wtedy powiesz, że Tusk, przekręty, PZPN to drobnostka - wtedy palącym problemem będzie ISLAM.

Nam to nie grozi. W Londynie był przykład jak grupa wykolejeńców życiowych pod przykrywką poprawy życia młodych ludzi łupili sklepy i rozwalali dla zabawy.
To był impuls i gdyby nie to ,że jakaś grupa drobnych złodziejaszków nie zaczęła zamieszek to byś o socjalizmie w Anglii wiedział tylko z opowiastek cioci czy wujka.
Mało tego.Jestem ciekaw co będziesz pisał gdy zobaczysz zamieszki w hiszpanii gdzie juz są planowane i kwestia czasu gdy się zaczną.
Powiedz mi ,że problem w hiszpanii jest z powodu obcokrajowców ,którzy utrzymują się z socjalu.

I nie zwalaj winy na religię bo już samo to ,że jakiś pieronek czy inny biskup pisze listy w sprawie Nergala do tvp zbiera mnie na śmiechy.
Wiara jest ważna ,ale właśnie przez takich radykałów jakich kilku mamy w Polsce zaczynają się wojny.W imię wiary zrobiliby wiele patrz J.K. jak podpina się pod moherów ,którzy nie potrafią myśleć i nie mają swego zdania.
Poznałem tutaj wielu obcokrajowców w tym "brodaczy".Uwierz na prawde trzeba być debilem ,żeby twierdzić ,że każdy muzułmanin jest terrorystą.

Thomas zbyt płytko pojmujesz to co miało miejsce w Londynie i żle to swiadczy o twoim intelekcie - inaczej mówiąc każde gówno propagandowe łykniesz i puścisz dalej. Ja ci przypomnę ,że podobnie o zamieszkach z lat 60 i 70 siątych za czasów PRL wypowiadała się władza ludowa "grupa wykolejeńców życiowych pod przykrywką poprawy życia młodych ludzi łupili sklepy i rozwalali dla zabawy".

Tak więc zamin coś napiszesz głupiego to zapytaj sie o oto mądrzejszych od siebie.

Riposta

kapitalizm zwyczajnie się wali - bogaci na zachodzi zaczynają się bać. Dotąd gwarantem ich spokoju był dobry status materialny i społeczny przecietnego mieszkańca europy czy ameryki. Dzisiaj kryzys doprowadził do powiększania się obszarów biedy i do w sposób skrajny i dynamiczny. Wzrost bezrobocia automatycznie pwoduje ,że miliony ludzi zostają na lodzie. Pamiętac trzeba przy tym ,ze społeczeństwa te wychowane zostały w dobrobycie i konsumpcyjnym stylu życie. To im zostało wpojone dlatego ich zapotrzebowanie na dobra jest coraz większe nie tylko pod względem ilościowym ale i jakościowym czyli luksusowym . Kryzys globalny spowodował ,że dysosnans pomiędzy rozbuchanymi potrzebami a możliwościami gospodarczymi danego kraju zaczyna zamienić się w przepaść a przepaśc ta budzi strach i emnocje które juz i niebawem znajdą swe ujście na ulicach. Wcale bym się nie zdziwił gdy zamieć arabskiej rewolucji tylko w innym znaczeniu przewali się przez europe i amerykę. jedno jest pewne kapitalizm się wali aczkolwiek ludzie z Wall Stret oraz swiatowa finansjera zrobia wszystko aby stary stan rzeczy utrzymac bo jest dla nich gwarantem dostatniego życia. Dla przypomnienia powiem wam ,że w dobie kryzysu bogaci stali się niewyobrażalnie bajecznie bogaci a biedni sięgneli już prawie dna.

Riposta

Thomas - wiem o tej budowie i o płacy ich , o warunkach itp znam tą sytuację i ich prace przy tym basenie , znam szefa bo pracowałem również tam :)

Paranoje...

Thomas - to dopiero początek czasu "czarnych" zamieszek. Jeśli porównujesz Pieronka do przeciętnego Islamisty to "ręki i nogi opadajo". Pieronek jest jeden, Muslimów są miliony. Pieronek pisze listy - Muslimy gwałcą i łby obcinają. Taka drobna różnica.

Myślisz, że dlaczego Nergal boi się spalić Koran? Bo dobrze wie, że Muslimy nie są takie łagodne jak Chrześcijanie.

Haha to ci gratka.Być i widzieć co się dzieje ,a oglądać w TV to kolego Riposta dwie różne rzeczy.Tacy byliście inteligientni ,że do władzy po 89 dopuściliście zwykłych pracusiów bo żaden intelygent nie chciał rządzić.Teraz każdy kto wsadził paluszki do koryta to wykształcony co po 50 robi mature z państwowych pieniędzy.Biznesmeny co tak walczyli o Polske posprzedawali zachodowi.I o czym my tu rozmawiamy?
Nie mam zbytnio wiele wolnego czasu bo gdybym miał to byśmy sobie popisali na jaką drogę naszą Polskie sprowadzili.
Podoba mi się też twój drugi post ale nie mam ochoty ani czasu odpisywać na takie pierdoły.

Protagoras spójrz szerzej.Tacy islamiści mają też sowich "pieronków".Jedz na Jasną Górę i zobacz co się dzieje gdy wszyscy się spotykają.Jakie hasła i wywody.
Po pierwsze to nie Pieronek napisał list tylko kto inny.Nergal jest zbyt inteligentny by palić koran.I wcale tu nie chodzi ,że islamiści by go dopadli.

Pozdrawiam.

Hadziej to jak wiesz to po kiego się pytasz czy ktoś widział pracujących czeczenów??
Pracowali czy nie w końcu?Bo ja widziałem.

to kiedy robicie następne spotkanie?

Nasępne spotkanie będą mieli w Czerwonym Borze albo w Grądach Wnieckich :):):):)

Riposta dobrze piszesz jeśli chcesz dostać trochę informacji na temat inwigilacji daj do siebie namiary.

ajzynbaniok - to pisz co wiesz o inwigilacji obywateli przez rosyjsko-izraelski rząd

Autor: ajzynbaniok (---.torservers.net)
Data: 23-12-11 23:20

Riposta dobrze piszesz jeśli chcesz dostać trochę informacji na temat inwigilacji daj do siebie namiary.

Haha ale debil z ciebie ajzynbaniok Hahahahhaaahhahahaahahhah

ajzynbaniok wystarczy że podłączyłeś się do neta i organy ścigania zwrócą się do providera o twój adres zamieszkania:)))))))))))))

Andy jak zwykle błyszczy inteligencją. Złamanie TORa to nie taka prosta sprawa. Gdyby kogoś zamordował to może by i go szukali. Za znieważenie pasożyta nikt nie będzie go w Torze szukał.

Protagoras haha tor to badzie w wystarczy że chłopiec skrypty Javy nie umie ukryć i już go mają:))))

Wiosna idzie, może czas reaktywować tradycję comiesięcznych spotkań?

A to wy na zimę schodzicie do podziemia??:):):)

maruda - masz rację - działamy w podziemiu i to od samego początku. Spotkania organizujemy w bezpieczny sposób.

Jako, że świeta idą to pora się umówić na jakieś ognisko nad rzeką albo chociaz piwko w knajpie (pewnie zimno bedzie). Kto chętny - pisac na gg albo na maila.

http://5a2814.mojasonda.pl wez udzial w sondzie "co dalej z fazap"

Aaaaaa :):)
To na tym polego wasze działanie :):)

Popić ,popierniczyc głupoty i broń boże dypy nie umoczyc , no chyba że w rzece :):):)

No to działajcie , działajcie dzieciaczki :):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org