Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Machanik Audi 80 |
Polećcie mi dobrego, konkretnego mechanika, który mógłby zająć się naprawą Audi 80 silnik 2.0 benzyna, z automatyczną skrzynią biegów z mechanicznym wtryskiem paliwa. Dzięki za wszelkie namiary ...........................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Machanik Audi 80 |
Samochód z niewiadomych przyczyn nie odpala, pali tylko na samostart a potem gaśnie. ...........................................
|
|
Do tak rzadkiego wręcz kolekcjonerskiego modelu z unikatowym silnikiem nie znajdziesz specjalisty po tej stronie Wisły. Zgłoś się do siedziby audi w ingolstadt może coś poradzą.
|
|
Wina mechanicznego wtrysku mi się wydaje. To niestety wada tych silników.
|
|
jak mial gaz to masz przyczyne po stronie wtrysku. Podejedz do Czarnocina, do Szybkiego, jak wjedziesz juz do Czrnocina za remiza niedaleko masz wjazd, zapytasz kazdy Ci powie. W okolicy do mechanicznych wtryskow nie znajdziesz nikogo innego, przerabialem to w mercedesie. Niestety numeru do niego aktualnie nie mam, ale podjechac 5km to nie tragedia
|
|
do tego samochodu nie potrzeba znawcy.każdy mechanik naprawi ci go kombinerkami.tu masz namiar na bardzo dobrego mechanika,który zdiagnozuje ci usterkę od ręki i jest tani tel.698616937
|
|
Możesz też się przejechać do warsztaty przy ZCKPiU na Przykoszarowej za mechaniakiem wjeżdża się przy salonie renault tam robią Audi.
|
|
kacpero uwazasz ze kazdy mechanik? To sie mylisz, w lomzy do mechanicznego wtrysku nikt sie nie chcial dotknac u mnie, lacznie ze starymi mechanikami i podkresle, nikt. Dopiero jak troche poszukalem to sie udalo jako tako to ogarnac. Jezeli beda do wymiany to szukaj dawcy, albo podjedziesz gdzies gdzie wymieniaja wtryski np w ciagnikach, maja sprzet i wszystko ci ogarna, musisz znac tylko cisnienie.
|
|
Wielkie dzięki. Dokładnie o to chodzi, że żaden mechanik nie chce się podjąć naprawy lub sprawdzenia czegokolwiek, 2 tygodnie stało auto u fachowca na Nowogrodzkiej i nawet do niego nie zajrzał, powiedział że się nie podejmuje naprawy i kazał zabrać samochód. Piszcie jeżeli możecie jeszcze kogoś polecić. ...........................................
|
|
Jedź na polową na przeciwko skarbówki powiń to załatwić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |